سلام دوستان
من اگه پدرم 59 سالش بشه و داداشم اون موقع 16 سالشه و غیبت نداشته باشم معاف میشم؟؟؟؟
سلام دوستان
من اگه پدرم 59 سالش بشه و داداشم اون موقع 16 سالشه و غیبت نداشته باشم معاف میشم؟؟؟؟
بله معاف هستید.نقل قول:
اگر منطقه جنگی خدمت کرده باشه از سربازی شما کسر میشه..نقل قول:
این قانون تا پایان سال 89 اعتبار داره..
و فرمول کاهش هم اینه:
x* 60%=y
y-18= مقدار سربازی شما
عجب فرمولی شد!!:31:
ایکس مقدار خدمت پدرتونه.
اينا كه نوشتي يعني چي؟!نقل قول:
اونايي كه دو تا برادرشون رفتن خدمت بالاخره معاف ميشن يا نه!!
اگه قانونش قراره تصويب بشه از كي اجرا ميشه؟
ميخوام بدونم درسم رو كش بدم يا نه!!
خب گويا حذف شده!!!
منبع:نقل قول:
مدیر امور مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح با تأیید صحت خبر توسط مجلس شورای اسلامی « حذف طرح معافیت ۳ برادری از خدمت » و اعلام آن در جلسه علنی روز یکشنبه این هفته، توضیحات بیشتری را در این زمینه ارائه کرد.
سردار سرتیپ موسی کماسی در گف توگوی تلفنی با خبرنگار اطلاعات گفت: با تصویب مجلس شورای اسلامی (در قالب طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه) قرار شده بود هرگاه دو برادر از خانواد های خدمت سربازی خود را انجام داد هاند، برادر سوم از خدمت معاف شود و این معافیت در قالب بند ۹ از ماده ۴۶ طرح یاد شده تصویب و به شورای نگهبان ارایه شد.
وی افزود: شورای نگهبان هم با بررسی موضوع و با توجه به نبود هماهنگی مجلس با ستاد کل نیروهای مسلح در این زمینه، چنین بندی را حذف کرد و مصوبه را برای انجام تغییرهای لازم به مجلس بازگرداند.
سردار کمالی ا فزود: مجلس شورای اسلامی هم در جلسه روز یکشنبه ۱۶/۱۲/۸۸ خود نظر شورای نگهبان را تأمین کرد که به معنی حذف بند یاد شده از ماده ۴۶ طرح است و به این ترتیب بحث معافیت ۳ برادری از خدمت سربازی منتفی است. این مقام بلندپایه ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با اعلام این خبر که طبق مصوبه مقام معظم فرماندهی کل قوا هرگاه ۳ برادر خدمت وظیفه خود را انجام داده باشند. برادر چهارم از انجام خدمت معاف است ادامه داد: اعتبار این مصوبه تا پایان ۱۳۸۹ است.
لعنت به همشون!!کد:http://nezamvazifeh.com/index.php?do=cat&category=2baradari
هنوز هیچی معلوم نیست !
یک روز م یگویند حذف و فردا م یگویند تایید شد !
ولی در عوض چند ماه حسابی با فکرش حال کردیم و کلی پز دادیم واسه ملت.نقل قول:
تو رویا خودمون رو معاف میدیدم و قند تو دلمون آب میشد.:41:
آخه من نمي فهمم اينا كه اصلا نميخوان چنين قانوني رو اجرا كنن، واسه چي اعلام ميكنن اصلا!
من يادمه اولين بار تو اخبار ساعت 14 شبكه 1 كاملا اتفاقي اينو شنيدم. گوينده خبر بصورت خيلي حماسي :31: اعلام كرد خانواده هايي كه دو فرزندشون رفته سربازي، فرزند سوم معافه!
**** دهن همشون!
سلام دوستان
یه مشکلی برای من پیش اومده. من امروز کار های فارغ التحصیلی رو انجام دادم. ولی تاریخ فارغ التحصیلی به جای اینکه 6/31 بخوره 6/20 خورده. به همین خاطر من امروز دفترچه رو فرستادم و 7 روز غیبت خوردم.
آیا راهی هست که بتونم این 7 روز رو یه جوری پاکش کنم. آخه می خوام معاف بشم.
خواهشن بگین که یه راهی هست.
اگه به جای برادر ۱۶ ساله برادر ۴۰ ساله متاهل سربازی رفته داشته باشیم چی؟نقل قول: