من اولین بار از شاتل گرفتم...128 ایکو.. بعدش کردمش 128 آرت...بعدشم انصراف دادم...الانم دارم از یه شرکت دیگه میگیرم...اما همچین فرقی با هم ندارن.
فقط می خواستم بگم ما چه قد بیچاره ایم که گیر این آدما افتادیم.
Printable View
من اولین بار از شاتل گرفتم...128 ایکو.. بعدش کردمش 128 آرت...بعدشم انصراف دادم...الانم دارم از یه شرکت دیگه میگیرم...اما همچین فرقی با هم ندارن.
فقط می خواستم بگم ما چه قد بیچاره ایم که گیر این آدما افتادیم.
با این اوضاع اسف بار و بی سابقه امروز صبح تا عصر تهران , بایدم این چنین شده باشه وضع sms و network coverage و ISP ها !
افت شدید سرعت , بسته شدن سایت ها , باز نشدن FLASH ها و ...
:31::31::31:نقل قول:
من همون روز ثبت نام ازش پرسیدم این برگه ها چیه یعنی چی گفت ولش امضا بزن بره فرمالیته بیده
البته تا اخرش هم خوندم کلا فرمالیته هست
الان ۱۰۰ نفر با پشتیبانی چت کنن تمام حرفا یکی بیده کپی پیست میکنن
نتیجه ی پشتیبانی فنی واسه من تو همین خط مشخص شد:: پشمک
"با سلام ..... هستم ،خوشحال می شوم شناسه کاربری تان را داشته باشم تا بتوانم مشکل فنی شما را برطرف کنم در ضمن الان از سمت مخابرات اختلالی وجود دارد که مسنجر ها و میل ها و بعضی سایتها باز نمی شوند و افت سرعت شدیدی هم به همراه این مسئله وجود دارد و خواهشمندیم تا برطرف شدن مشکل تامل کنید و چون از مخابرات است این مشکل از زمان برطرف شدن ان اطلاعی نداریم..."
من تازه می خوام adsl بگیرم. تو اصفهانم. حد اکثر پولی که می تونم سالانه بابتش بدم 250000 تومن هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . از چند تا از دوستا و فامیلا پرسیدم یه سری میگن شاتل، یه سری صبانت، یه سری پارس آنلاین و یه سری لایزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کدومش را بگیرم؟ را ستی یادم رفت بگم. دانلود زیاد دارم و سرعت و محدودیت حجمی برام خیلی خیلی مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حالا کسایی که تجربه ی شاتل را دارید. خوبه یا نه؟ تو سایت شاتل هم رفتم. این قضیه ی Art و Eco چیه؟:3:
خوب وقتی مخابرات (دولت) این اختلالات را ایجاد میکنه میخواستی پشتیبانی فنی چه کاری برای ما بکنه!:19::27::31:نقل قول:
نامردا پورت سالم باقی نذاشتن
این دیگه چه وضعیتیه! شبا بیشتر از 200 مگ نمی تونم دانلود کنم! این از Sms و یاهو مسنجر و این از این سرعت ...! با این وضع می خوان وایمکس بدن به ملت! :2:
تلاش کن عزیزنقل قول:
برای رسیدن به خدا به تعداد انسانها راه وجود دارد...
الان نیم ساعته دارم زور میزنم خودمو از صفحه اصلی پی سی برسونم اینجا ! سرویسمون کردن ! :grrr::grrr::grrr:
همه ی وسایل ارتباطی تعطیل شده !