من مشهدم.1 مگ محدود 10 گیگ.شبانه داره چهار شبه 200-300 میگیره!روزم 30-400 هست.پینگمم عالی شده.فکر کنم معجزه رخ داده
Printable View
من مشهدم.1 مگ محدود 10 گیگ.شبانه داره چهار شبه 200-300 میگیره!روزم 30-400 هست.پینگمم عالی شده.فکر کنم معجزه رخ داده
یرادر من یجوری میگه حجمش محدوده انگاری تو کل کشور فقط مخابرات مشهد محدوده!نقل قول:
شما اول برید تایپک مخابرات مشهد رو بخونید بعد بگین میرم مخابرات میگیرم کثیف ترین و اشغالترین مخابرات کل کشور مخابرات مشهد هست منکه آرزو دارم سرعت شمارو داشته باشم فیبرنوری هستیم نمیشه کاری کرد اولا محدود هست نمیشه وبگردی کرد تا بیای دوتا سایت ببینی حجمت تموم
میشه تازه سایت معمولی سایت عکس و فیلم اینها بماند نمیدونم چرا همش پیشنهاد میشه برای وبگردی محدود بگیرن زود تموم میشه چند برابر باید خرج کنی هی گیگ بخری خوب سرعت کمتر بهتر از اینه که حجم خریدنه بعد با این سرعت باز میشه دانلود کرد مخابرات که شب اجازه دانلود داری اونم
چند ساعت با سرعت دایال آپ خوشبحالت پیکان سوار هستین مخابرات مشهد موتور گوزی هم نیست
نصف بچه هایی که از آسیاتک سرویس دارن هم حجمشون محدوده....باید بلد باشی استفاده کنی
چقدر در ماه حجم میده؟
من سرویس 10 گیگ آسیاتک رو گرفتم تا 20 روز کلا 5 گیگ استفاده کردم. در حالی که 24 ساعته هم سیستم وصله
پس اینکه محدودیت حجم داره فقط مختص مخابرات مشهد نیست!
نقل قول:
حرف مفته! رفیقم 3 روز پیش ثبت نام کرد
چرا موقع ویرایش پست صفحه گیر میکنه؟؟؟؟/
در مورد قسمت اول ، برنزی تغییر کرده!
اکانتینگش عوض شده
الان برنزی 2/1 نقره 4/3 طلایی کامل سرعت رو میده
پس از 512 برنزی باید انتظار 32-40 کیلوبایت داشته باشی
قربون این عکس بچه بشم چه نازه برادر عزیز بله تو کل کشور فقط مخابرات مشهد هست که محدوده مخابرات مشهد نامحدود نداره و نمیده پس بجز محدود انتخاب دیگه نیست و زوریه با سرعت اشغال مثل خودشون و حجم دزدی فراوان مخابرات مشهد! پس فقط یک انتخاب داری محدودنقل قول:
بعدم اینترنت بلدم بلدم نداره چند ساعت وصل باشی و نباشی نداره اینترنت به رشته و علاقه و خیلی چیزهای دیگه بستگی داره هر سایتی یک حجمی میگیره حالا من نمیدونم شما چجور بلد هستی یادم بده من قبلا فیلم و بازی و...روزی 3 گیگ دانلود داشتم و نامحدود بودم خیال راحت بود
میتونستم نامحدود بخرم حالا شما بلدی 10 تا فیلم فول اچ دی که حجمس 20 گیگ میشه جوری دانلود کنی 5 گیگ توی 20 روز بشه بلدی جوری استفاده کنی که این 20 گیگ بشه 5 گیگ سایت های من با شما فرق داره حجم مصرفی من با شما فرق داره
طلایی 1 مگ نامحدود و پایینتر رو ممکنه که سرعت کامل بدن ولی خیلی خیلی احتمالش کم هست که با ماهی 160 تومن بیان به کسی 2 مگ نامحدود واقعی بدن.
آقا چه خبره ....... ؟؟؟؟
فکر کنم دستشون خورده به شیر فلکه اینترنت تا تـــــــــه باز شده :n02:
تولدی ... چیزیه ... ؟؟؟ ( یا ما مشهدی ها رو خیلی دوست دارن ...... :n09: )
512 نامحدود برنزی ساعت 3:12 دقیقه نصف شب ( سرعت ثابت ) :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشا چش نکنید ( یک ماشالله بگید ) بزارید تا فردا شب حداقل اینجوری بمونه ( تا فردا صبح هم غنیمته : دی )
الان موندم جی دانلود کنم :n27:
:n02:
نقل قول:
بابا این که نت داخلیه اگه راست میگی از سرور خارجی بزار دانلود :n09:
فکر کنم یه مشکلی براشون پیش اومدهنقل قول:
من سرعتم زیاد نشده اتفاقا ساعت 1 که شد سرعتم دوباره اومد رو یه مگ ولی چیزی که هست انگار قرار نیست این سرویسم تموم بشه:n02:
امروز 20 گیگ دانلود کردم تازه همش هم در حال دانلود نبود یه چند روز دیگه اینجوری بمونه جبران اون همه شبی که سرعتم نصف بود میشه ولی حیف هاردم جا نداره و گرنه یه فیض درست و حسابی میبردم
شایدم فردا قطع بشه بعدم بیاند در خونه پول این حجم اضافی که مصرف کردم ازم بگیرند:n08:
دمشون گرم ،واقعا مملکت باحالی داریم ،سرویس در حال استفاده رو قوانینش رو تغییر میدن ، خیلی باحالن .نقل قول: