های وبه؟!:n38:نقل قول:
Printable View
های وبه؟!:n38:نقل قول:
جالبیش این بود که درجا های وب کامنتمو حذفید!!نقل قول:
این کامنت هایی که تو های وب هستن (که تو چند روز اخیر هر پستی های وب گذاشته حداقل 100 تا کامنت زیرش هست که 90 تاش انتقاده 10 تاش تعریفه (مثل این یارو که میگم 100% پشتیبان های وبه) تازه شاید 1 درصد کامنتایی باشن که کاربرا میذارن (که تازه این 90 تا هم زیاد تهدیدآمیز نیستن که های وب بلاکشون نمیکنه) یقیه رو های وب حذف و بلاک میکنه که آبروش نره چقد افتضاحه
سرعت دانلود از سرور های خارجی از 150 بالا تر نمیره زنگ زدم میگم چرا سرعت اینجوره میگه از کدوم سایت میگم کل سایت های خارجی میگه نه شما برو از سایت های داخلی تست بگیر سایت های خارجی استاندارد نیست:n04:.
یعنی خوب شد نمردم معنی استاندارد رو هم فهمیدم اینترانت رو به جای اینترنت میفروشن هیچ کس هم نیست بهشون بگه چند منه.بعد وزیر بر میگرده میگه مردم ایران لایق بهترین هان یعنی خدایی اگر شما بهشت برین باید به عدالت خدا شک کرد.
برای منم اینطوری شده امتحان کردم در بهترین حالت دانلود از خارجی نصف داخیله و بدترین حالتم که دیگه هیچی، دقیقا مشخصه با اکانتینگ یه مقدار پهنای باند خارجی گذاشتن و بیشترش داخلی همون اینترانت،خیلی تابلو این کارو کردن ، اما مشکل اینه که شما زنگ زدی اینقدر وجود و وجدان نداره که بگه اره خارجی محدود کردیم بخاطر چندر غاز حقوق طرفداری حروم خوری می کنن.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
سلام بنده ترافیکم تموم شده بود ولی هنوز از زمان سرویسم مونده بود که ندانسته سرویس 1 مگ نامحدود 25 تومنی رو خریدم وقتی اومدم فعالش کنم دیدم میگه باید زمان سرویست تموم شده باشه تا فعال بشه حالا سرویس من رو پس میگیرن پولم رو بدن؟
جدیدا یه دکمه امده همون صفحه بسته های ویژه میتونی سرویست را غیر فعال کنی و سرویس جدیدت را فعال کنینقل قول:
سرعت دانلود از سرورهای خارجی نابود شده واقعا
همون سرعت کمم اینقدر نامتقارنه و کم و زیاد میشه که نگو
آشغال شده. من حتما این ماه تخلیه می کنم. دنبال یه شرکت دیگه می گردم
حرف از سرعت و کیفیت سرویس اومد وسط گفتم یه سر به این مطلبم بندازین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی تا حالا این سرویس های حجمی تا 16 مگا بیت که تازه های وب آورده رو امتحان کرده همینی که تو بسته های ویژه هست. میخوام ببینم نهایت سرعت دانلود در چه حده تو این سرویسش
من که های وب یک ساله 8 مگ دارم یکی دو روزه درست شده سرعت رو همون 800 کیلو بایت هست . البته اگه چشمش نزنم فردا دوباره داغون نشده :n03::n10: