بچه ها فیلم جدید در امده فیلم مشتری مداری صبا نت 2014 -18 فیلم دارای صحنه های خشن و عاطفی فراوان هست که
صبا نت به مشترکین دانلودر آپلودر حرفهای 15 تا لگد رایگان هدیه و ترافیک شبانه نیم بها اهدا کرده...
کد:http://www.aparat.com/v/4Mmtl
Printable View
بچه ها فیلم جدید در امده فیلم مشتری مداری صبا نت 2014 -18 فیلم دارای صحنه های خشن و عاطفی فراوان هست که
صبا نت به مشترکین دانلودر آپلودر حرفهای 15 تا لگد رایگان هدیه و ترافیک شبانه نیم بها اهدا کرده...
کد:http://www.aparat.com/v/4Mmtl
داداش عزیز کاملا قانونی است(البته از نظر خودشون:n02:)و اصلا هم من در آوردی نیست.و سرعت شبانه به شدت محدود شده مگر بری حجم روزانه بخری تا به اندازه 2 برابر حجم خریداری شده بهت اجازه بدن شبانه با سرعت بالا دانلود کنی.بعدش سرعت دانلودت میشه 16 کیلوبایت مگر اینکه باز دوباره بری حجم بخری:n03::n27:نقل قول:
تا جایی که من میدونم و سرم میشه از اینترنت پهنای باند همون سرعت دانلود و اپ لود ما میشه خوب وقتی کم میاد یعنی که شرکت پهنای باند مارو به چند نفر دیگه هم فروخته که این کار تو هر دین مذهب و مکتب و قانون و اخلاقی بسیار زشت و ناپسند و خلاف قوانین هست نه دروغ میگرم بگید دروغ میگمنقل قول:
بچه ها من یه تبلیغ خوب دارم براشون فعلا دارم براشوپ یه بنر طراحی میکنم البته کیفیت نداره با فتوشاپ و یه کتاب هم هست در مورد موضوع خاصی نیست اصلا فقط به اینترنت و .... ربط داره بخونمش تموم شه اولین تمرینم صبا خواهد بود کتابه ۱۸۰ صفحه هست و پی دی افه پس همه جا میتونم بخونمش خیلی طول نمکشه البته اگر یکی از اعضای مهم بدن همراهی کنه و بشینم بخونم تمومه اون عضو بدن اسمش چیه؟ افرین درسته عضو مورد علاقه بسیاری از جوانان کشوره
یعنی صرف نظر از سرعت خطی که خریداری کردیم بعد از مصرف شبانه دو برابر حجممون ، سرعت میشه 16 ؟
یعنی کسی که 128 خریده با کسی که 2 مگ خریده هردو بعداز اتمام حجم اختصاصیشون سرعتشون میشه 16 ؟؟؟
این که خیلی بی انصافیه :evil2:
کسی که 12 مگ خریده یا 128 فرقی نداره هر دو رو 16 کیلو قفل میشن.نقل قول:
بله خانوم جنیفر لوپز اینجا که لوس آنجلس نیست اینجا ایران (سرگردنه) است :n21:نقل قول:
جنیفر لوپز؟ آواتارش جنیفر لوپز نیستا !:n04: ( جسیکا آلبا هست:n16: ) یه سرچی بزن حداقل یه عکس از جنیفرلوپز دیده باشی با اینترنت سرعت بالا :n02:نقل قول:
بابا ایول . نکنه شما 3G ایرانسل داری که شخصیتها رو می شناسینقل قول:
ما بدبخت بیچاره ها از فیلترنت صبانت داریم استفاده میکنیم که نه سرعت درستی داره و نه جستجوی عکس گوگلش قابل استفادست
به این میگن فرافکنی و فرار رو به جلو !!:n09:نقل قول: