ممنون دقیقا همین صدا بود خیالم راحت شد اقا حسابی دمت گرم .فکر کردم هنوز هیچی نشده مشکل پیدا کرده .خیلی ممنون از این که انقدر زود جواب من رو دادید .ممنون
ممنون دقیقا همین صدا بود خیالم راحت شد اقا حسابی دمت گرم .فکر کردم هنوز هیچی نشده مشکل پیدا کرده .خیلی ممنون از این که انقدر زود جواب من رو دادید .ممنون
سلام
من قصد خرید دوربین Canon PowerShot S100 رو دارم ، اما از اونجایی که S110 هم اومده (در بازار ایران نمی دونم) تو شک موندم همین رو بگیرم یا برای S110 صبر کنم.
البته تو فکر G15 هم هستم ، اما از قیمتشون اطلاعی ندارم ، اگه اختلاف قیمتشون کم باشه ممکنه G15 بگیرم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
یکی از دوستام قصد خرید دوربین داره
به من سپرده که برا بپرسم
بهترین دوربینی که میشه گرفت با بودجه 300 - 400 (حالا 10 - 20 بیشتر مشکلی نیتس ولی بیشتر نشه!) خرید چی هست؟!
برای عکس های خانوادگی گرفتن میخواد و اینکه توی تاریکی و شب و نور کم هم خوب عکس بگیره
مرسی و ممنون @};-
s100 , s110 فرق آنچنانی با هم ندارن. و همون s100 رو بخرید کافیه اما اگه پای g12 هم به وسط کشیده بشه ، بدون شک g12 بهترین انتخاب خواهد بودنقل قول:
الان s100 قیمتش 880 تمنه با یکم انور انور. g12 هم حول و هوش 1400
Canon PowerShot A3400 ISنقل قول:
Canon PowerShot A2300
گزینه ای خوبی هستن
من G12 نمی خوام ، گفتم G15 ، به نظرتون صبر کنم بیاد خوبه ؟ به نظر شما قیمتش چقدر خواهد بود ؟نقل قول:
این S100 که گفتید 880 تومنه با چه گارانتی هست ؟
متاسفانه اصلا نمیشه با وضع کنونی بازار پیش رفت .ممکنه s100 الان قیمت بیشترم باشه البته با گارانتی یه مبلغ دیگه هم باید بذارید روش. من قیمت بدون گارانتی رو گفتم و البته بازم میگم صد درصد ممکنه که قیمتش الان گرونتر شده باشه مثلا 980 تمن یا 990 بدون گارانتی و مثلا با گارانتی ایده آل بخرید 1 تمن(تو پست قبلیم به جای "الان" باید میگفتم "چند وقت پیش")نقل قول:
g15 هم بازم شرایط غیرقابل پیشبینیه. و ما فقط یک گزینه داریم و اونم افزایش قیمته.احتمال دیگه ای وجود نداره
آقایون من میخوام HS20 رو بفروشم و یه کامپکت ارزون بگیرم نهایتاً تا 300 تومن
حالا 2 تا سوال دارم
1- HS20 فوجی رو با کیف و فیلتر باطری و گارانتی و بیمه چند برمیدارن ازم و چند بفروشم خوب هست؟؟؟
2- کامپکت ارزون چی پیشنهاد میدید دوستان ؟؟؟؟ مدل وقیمت لطفاً
برای فروشش قیمتی مثلا معادل 30 درصد زیر قیمت نوش و با توجه به مدت کارکردشنقل قول:
کامپکت ارزون میشه Canon PowerShot A2300 رو در نظر گرفت و یا مدلهایی از برند سامسونگ
اين دو دوربين هنوز وارد بازار ايران نشدن حتي Review و نمونه عكس درست حسابي هم وجود نداره تا بشه كيفيت خروجيشو ارزيابي كرد. به نظر من بهتره صبر كني تا حداقل رويو ها و نمونه هاي اين دوربين ها منتشر شه بعد تصميم بگيري. يه انتخاب عالي هم تو اين رنج داري كه ميشه بهش فكر كرد كه اينم هنوز به بازار ايران نيومده Sony RX100نقل قول:
مسلما كيفيت S110 , G15 از مدلهاي قبلي بهتر خواهد بود...