الا یه نگاهی که به پنل کردم دیدم تا 2048 داره برای ارتقا (نامحدود) ولی برای ثبت نام جدید تا 512 هست (نامحدود)
Printable View
الا یه نگاهی که به پنل کردم دیدم تا 2048 داره برای ارتقا (نامحدود) ولی برای ثبت نام جدید تا 512 هست (نامحدود)
منم 1 مگ نامحدود دارم قبلا میتونستم به 2 مگ ارتقاع بدم ولی الان دیگه 2 مگ از لیست حذف شده
فعلا که این مخابرات ما رو کشته سه روز اعلام خرابی کردیم هنوز رفع نشده 512 گرفتم سرعت دانلودم به زور به 16 میرسه زنگ میزنم اعلام خرابی میکنم میگن مشکل شبکه است . شبکه اراد داره ؟ برای کسیم این دو سه روز خراب بود ؟ تو سایتم قسمت درخواستهای کارکرد اینو گذاشتن .
تاريخ درخواست نوع درخواست وضعيت جاري درخواست تاريخ دايري
1 00000000000 00:00 1393/08/11 اعلام خرابي تایید و اعلام تاریخ راه اندازي توسط مدیر مرکز تماس
1 مگ نامحدود و 512 محدود دارم این 2-3 روز بر خلاف هفته قبل یه بار هم قطع نشد :n13:
خب خوشبختانه مثل این که مشکل منطقه ما حل شد و چند ساعتی میشه دوباره اینترنت ثبات پیدا کرد :n19:
برای من عجیب بود تقریبا هفت هشت ماهی میشد که افت کیفیت نداشتیم :n04: ولی تاسوعا و عاشورا اینترنت 512 تبدیل شده بود به 128 و یا حتی کمتر
یه نکته دیگه ای هم واسه باید به دوستان بگم و ظاهرا سوء تفاهم شدهو اون هم اینه که از توی دو تا سایت میشه رفت توی پرتابل اینترنت :n13:
سایت اولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که وقتی شما وارد بشین و از قسمت "متقاضی" گزینه "درخواست تغییر پهنای باند سرویس adsl " رو انتخاب کنین پهنای باند قابل انتخاب سه تا بیشتر نیست 128 ،256 و 512 که اگه خودتون 512 باشین دیگه اون رو نمی بینین
سایت دومی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی هست و از روی ظاهرش به نظر میرسه معتبر تر باشه وقتی وارد بشین نام کاربریتون رو نشون میده شماره تلفن و پهنای باند و نوع ترافیک که محدود یا نا محدود هست رو نشون میده
یه مورد جالب دیگه که نشون میده پهنای باند مصرف شده از اول ماه شمسی هست برای من تا دیروز یعنی سیزدهم رو زده 56 گیگ :n02:
خب دور نشیم از بحث اصلی ... کجا بودیم .... اهان
اما اگه توی این سایت از قسمت "خدمات" گزینه "درخواست تغییر پهنای باند سرویس" رو انتخاب کنین پهنای باند قابل انتخاب 128 ، 256 ، 512 ، 1024 و 2048 هست که چون سرویس من 512 هست دیگه اون رو نشون نمیده
عکس هایی که دوستان گذاشتن فکر کنم از سایت اولی هست و ظاهرا هنوز میشه درخواست اینترنت نامحدود تا 2 مگ داد
البته بحث اون که موافقت میشه یا نه و اینکه پورت خالی دارن یا نه جداست :n29:
:n16:
دوستان یه سوال داشتم :
سرویس های نامحدود یعنی هر چی بخواهیم میتونیم دانلود کنیم روز و شب ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
اره جیگر :n02:نقل قول:
سلام دوستان
من چند وقته یه مسئله ای برام پیش اومده. بدون اینکه از و پ ان یا پرو ک س ی استفاده کنم آیپیم تغییر میکنه !!
بعد سایتهایی که تحریم کردن همه به راحتی باز میشه اما پینگ به سرورای داخلی میره بالا !!
گفتم شاید یه برنامه ای چیزی داره اینکارو میکنه ویندوز عوض کردم اما بازم اینجوری میشه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان مخابرات تهران طرح هاش الان چی هست؟ از کجا میشه مشخصاتشون رو؟
من دوستم طرح 256 نامحدود داره برا چند سال قبل هست الان طرح بهتری هست که عوض کنه؟
من توی استان اصفهان هستم تابستون طرح جدید گذاشتن تعرفه ها رو دیدم هم یه مودم رایگان بهم میدادن و هم قیمتش ارزونتر میشد برا همین رفتم عوض کردم(فقط بدیش این هست که نامحدود تو طرح های اصفهان نیست)
از یکی بچه ها که تهران هست شنیدم میگفت مخابرات تهران هم مودم رایگان میده و ظاهران طرح هاش هم نسبت به پارسال ارزون شده
حالا ممنون میشم یه راهنمایی بکید ببینم چی به چی هست(بیشتر نظر دوست من طرح نامحدود هست)
با تشکر
تهران - منطقه نارمک
نامحدود تا 512 ارائه میشه . قیمت : حدود 25 هزار تومان
محدود تا 2 ( اگه اشتباه نکنم )
طرحها وکمپین ها رو خبر ندارم