دوستان صبح رفتم بازی سرور eune پینگ 101 بود همون لحظه رفتم سرور euw پینگ 211 بود اینقدر تفاوت داره نمیگید؟
Printable View
دوستان صبح رفتم بازی سرور eune پینگ 101 بود همون لحظه رفتم سرور euw پینگ 211 بود اینقدر تفاوت داره نمیگید؟
previesly on saba net thief
مرد پینگ من تو اروپا هم 250 هستش نمی تونم بازی کنم
تو اون رو کشتی :O
جک فرار کن. من هر 5 دقیقه دی سی میشم بعد تایم اوت هستش تا چند ثانیه که مجبورم شم ری لگین کنم . چون ریکانکت کنم تو لول تو بازی نمیره
پیام بازرگانی
صبا نت موفق در دزدی
اینترنت صبا نت رو از دزدخونه های سراسر کشور تهیه فرمایید
صبانت پیشرو در دزدی
اگر همین الان از صبا دزد اینترنت بخرید ما قول میدیم که هم پینگتون بالا باشه هم وقتی دی سی شدید تایم اوت باشید بازیتون به گ... بره
صبانت
اگه شبی با سرویس 12 مگ صبانت بتونی 23 گیگ رایگان دانلود کنی بازم همین حرفو میزنی؟نقل قول:
سلام دوستان . ما یه تیم خیلی خوب جمع کردیم و به یه بازیکن تاپر با اسکیل بالا نیاز داریم.
1)اگه بازیکن قابل (Top Laner) هستید.
2)رنکینگ وست یا ایست Diamond یا حداقل به اسکیلتون خیلی اعتماد دارید ولی Plat 1-2-3 هستید
تو وست این اکانت رو ادد کنید تا براتون بیشتر توضیح بدم ،
JellyGoD
اگه تو ایست بازی می کنید و وست اکانت ندارید هم مشکلی نیست با یه اکانت دیگه ادد کنید.
در این حد بگم که یه مسابقات با جایزه گنده تو راهه.
همین دیگه! مشکل دقیقا همین جاست!نقل قول:
ملت ما اکثرا خوره دانلود هستن و تنها چیزی که براشون مهمه کمیت هست نه کیفیت!
البته من کلی گفتم و منظورم مشخصا شما نیستی
نتی که هر دوتا پینگ 3 تا تایم اوت بده،نتی که هر وقت عشقش کشید قطع بشه،نتی که وسط عملیات بانکی یا خرید تو بورس قطع شه،نتی که نشه باهاش ویدئو چت داشت یا آنلاین فیلم دید یا حداقل یه بار فقط یه بار باهاش بدون مشکل آنلاین بازی کرد از نظر من مفت نمیارزه حتی اگه شبی 100 گیگ بشه باهاش دانلود کرد.
اقا شبی 1 گیگ دانلود کنه ولی پینگ درست باشه ما راضی هستیم. این اصلا نمیشه بازی کردنقل قول:
اگه شبی با سرویس 12 مگ صبانت بتونی 23 گیگ رایگان دانلود کنی بازم همین حرفو میزنی؟
حرفای شما کاملا قبول من برای این که بشه یه جوری این ضعف هارو جبران کنیم به فکر هر چه بیشتر دانلود هستیم میگیم کیفیت خرابه حالا حالیشون میکنم هر شب تا میتونم دانلود میکنم تا حداقل بشه یه استفاده ای بردنقل قول:
چون من خودم به شخصه فکر پیشرفت اینترنت هم برا ایران نمیکنم چون میدونم هیچی نمیشه هیچه فقط برا دانلود بهش نگاه میکنم یا کمی بازی انلاین عمرا به زمانی برسه که بشه با موزیک از youtube بتونیم انلاین هم با پینگ 50 بازی کنیم مثل اون کسایی که stream میکنن تو twitch یارو از Steam دانلود میکرد بازی هم stream میکرد بعد
موزیک هم از youtube گوش میکرد عمرا ایران به همچین روزی برسه ما فقط برا دانلود بهش نگاه میکنیم چون فکر پیشرفت اینترتو هم نمیکنیم
عجب فاجعه ای بود بازی Curse Vs CLG
CLG نابود شد کلا!!!!!
بازی هارو با stream میبینید یا تو خود بازی ؟نقل قول:
CLG که یکشنبه برد ...
Counter Logic Gaming
- Winner
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری از تو خود بازی میشه دید میشه بگی؟ واقعا میشه؟ برا منtwitch خیلی لگهنقل قول: