من راهنمای این مودم را نگاه کردم اصلا چیزی به نام PPPOE نداره شما باید از حالت Bridge استفاده کنید و کانکشن بسازید و وصل بشد .نقل قول:
Printable View
من راهنمای این مودم را نگاه کردم اصلا چیزی به نام PPPOE نداره شما باید از حالت Bridge استفاده کنید و کانکشن بسازید و وصل بشد .نقل قول:
سلامنقل قول:
مشکل از چند جا میتونه باشه:
1-چراغ لینک یا adsl روی مودم ثابت نباشه (چشمک زن باشه یا خاموش باشه) اول چک کن ببین این چراغ حتما ثابت باشه
2- مودم درست کانفیک نشده باشه
3-کارت شبکه غیر فعال باشه و.........
همه شرایطا چک کن ببین مشکل از کجاست
گذینه 1 درسته
چراغ adsl اصلا روشن نمیشه!!
ایراد از چیه؟
نقل قول:
اولاً ما استاد نيستيم!!! هنوز شاگردي ميكنيم.
بايستي مودم رو در حالت PPPOE تنظيم كنيد.
در اكسس پوينت بايستي به همين صورت تعريف بشه. آدرس WAN با آدرس LAN متفاوت هست.
شما بايستي به اين صورت عمل كنيد تا بتونيد ازش استفاده كنيد.
شاد باشيد:40:
سیم تلفن به مودم وصله؟نقل قول:
تلفن ها همشون نویزگیر دارن؟
ADSL روی خط شما فعال شده؟
نقل قول:
به نظر من اين در دو حالت اتفاق ميافته: (اگر ارتباط شما با دستگاههاي شركت ارائه دهنده سرويس به درستي برقرار باشد يعني چراغ DSL ثابت باشد)
1- تنظيمات VCI و VPI مودم به درستي صورت نگرفته باشه.
2- درايور مربوط به كانكشن در ويندوز به مشكل برخورد كرده باشه كه اين در ويندز 7 اتفاق ميافته.
ابتدا تنظيمات مودم رو چك كنيد و ببينيد با تنظيماتي كه شرك ارائه دهنده سرويس اعلام كرده يكسان هست يا نه.
شاد باشيد:40:
آره. نیازی هم به کانکشن نداره. مودم وایرلس هست، فرقی که نمیکنه؟نقل قول:
جالبه حالت PPPOE رو که انتخاب میکنم، تازه میگه Username & Password رو وارد کن (داخل کانفیگ مودم). ظاهرش که اینطوری هست، اما حس میکنم یه جایی رو دارم خـــــــیلی بد میبینم:دی
آخه تو حالت Bridge جایی برای وارد کردن username&password وجود نداره اونوقت چجوری شما بدون کانکشن به اینترنت وصل میشید .نقل قول:
یوزر و پسووردا کجا وارد کردید.؟
نه فرقی نمیکنه مودم وایرلس باشه یا نباشه.
مودل مودمت چیه؟
منم کاملا با شما موافقم. مودم باید از یه جایی بفهمه که Username & Password من چی هست.نقل قول:
مدل: TP-Link TD W810G
سلام بچه ها
ما بعد یه عمری رفتیم ثبت ناتم کردیم یه 512 گرفتیم
این مشکل من دو روزه حل نشده
که یه معضل بزرگ شده
چراغ من روشن نمیشه
مودم رو بردم جای دیگه روشن شد
مودم رو بردم مخابرات اونجا وصل کرد به چند تا خط (که ADSL دارن) روشن نشد
یه مودم دیگه رو هم بردم مخابرات اونجا وصل کرد به چند تا خط (که ADSL دارن) روشن نشد
فردا قراره از جای دیگه بیان نگاه کنن
یعنی چـــــــی!؟؟؟
دوست عزیز، اگر از سالم بودن مودم مطمئن هستید، مشکل از سیمکشی داخلی هست.نقل قول:
باز هم اگر از سالم بودن مودم مطمئن هستید، سعی کنید مودم رو بردارین برین جایی که مخابرات کابل تلفن رو تحویل داده (معمولاً نزدیک درب ورودی خانه)، از اونجا امتحان کنید ببینید که مودم بالا میاد یا نه.