قبول دارم.مشهد اوضاعش خرابه...نقل قول:
باید برای یه اینترنت محدود که شبانش خوب باشه تحقیق کنی.
گذرگاه فیبر نوزی از ایران 11 خرداد عبور کرد. 1درصدش هم به مردم نمیدن عوضیا!!خیلی جای بحث داره این کارشون:n15:
Printable View
قبول دارم.مشهد اوضاعش خرابه...نقل قول:
باید برای یه اینترنت محدود که شبانش خوب باشه تحقیق کنی.
گذرگاه فیبر نوزی از ایران 11 خرداد عبور کرد. 1درصدش هم به مردم نمیدن عوضیا!!خیلی جای بحث داره این کارشون:n15:
آسیاتک = دزد
در سرویس های نا محدود 1024 برنزی طبق گفته خودشون ضریب 1 به 8 که باید 128 دانلود بده ولی سرعت دانلود من 60 که میشه 1 به 16 و این یه دزدی.
من که پشیمونم که 45 هزار تومان دادم برای این سرویس:angry:
من که یه هفتس اسیاتک رو بوسیدم گذاشتم کنار...حتی اگر در isp دیگه ناراضی باشم از کرده خودم پشیمون نیستم!!نقل قول:
شرکتی که علنن بخواد کم فروشی کنه و کوتاه نیاد بدرد لا جرز دیوار میخوره.
نقل قول:
منظورشون اینه که 1024 کیلوبیت بر ثاینه رو تقسیم بر 8 کنی یعنی میشه 128 کیلوبیت بر ثانیه. در نتیجه باید 16 کیلوبایت بر ثانیه سرعت بده !
==============
اینترنت من اوضاعش خوبه نسبتا. (2 مگ نامحدود نقره ای)
سرور خارجی (امریکا) (قبلا با اینجا ها پینگ من نزدیک 500 بود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور داخلی:
شما باید اگه 1به 8 باشه 16 کیلوبیت سرعتتون باشه:n02:نه 128!نقل قول:
کیوان داداش اوضاع شما همچین خوب نیست! این اسیاتک شرایط رو طوری کرده که ملت به همین 1مگ بسنده کنن:n15:نقل قول:
ولی وضعیتت نسبت به بقیه کمی بهتره
دوست عزیز بحث سر پولی که میدیم نه بیت یا بایت.نقل قول:
دوستان
اینها اگر بخوان می تونن سرعت ها رو به هر رنجی که می خوان ببرن بالا , حتی تو مشهد . اما متاسفانه عمدا سرعت رو پایین می یارن و بحث اصلا پهنای باند نیست دوستان . مگر با این کیلوبایت ها , پهنای باند کشور تمام می شود . کره با مگابایتش که اینترنت می ده پهنای باندش تمام نمی شه چه برسه به کیلوبایت تو ایران.
حالا شماها ملت که حتی یک زنگ هم نمی زنید و درسته گوش نمی دن , اما می فهمن ما امت ایران خیلی ببخشید اما خر نیستیم.:n02:
منو که از بس موقع ثبت نام اذیت کردن و حالا هم سرعتم 70 هست , ببینید در چه حالی هستم:n03: . کلی هم با پشتیبانی تماس گرفتم که الان کافیه 3 شماره اول خط رو بگم و یارو اسمم رو میگه :n02:
دیگه من که بیزار شدم ازبس انداختن به من . امیدوارم اخرش پاره نشم:n01:
اون کره که مثال میزنید 100% پهنای باندش خیلی بیشتره ایرانه و از حق مردمش نمیگیره بده به بعضی هانقل قول:
اینجا تو ایران میشه گفت بیشتر 90 درصد پهنای پاند و ... دست یه گروه خیلی کوچیکه و باقی مونده بین مردم پخش میشه تازه همین باقی مونده رو هم اینقدر گرون میدند که پول اون 90 درصد بقیه در بیاد:n09:
تو یه همچین مملکت گل و گلابی هستیم
پ.ن از صبح تا حالا دارم با سرعت 2 مگ دانلود میکنم روز اخر نتم هست این هم هی حجم باقی مونده رو منفی میکنه:n08:
منم که بعدش نامحدود میگیرم پس اگه از سرویس بعدیم هم کم کنه هیچ دوشواری نخواهم داشت:n10:
حالا که سرعت دانلود از میهن#دانلود بالاس ، 2 تا چیز درست حسابی نمیزارن رو سایت بریم دان کنیم ! :n02:
کسی مستندی ، بازی ای چیزی سراغ نداره بگه ما دان کنیم ؟ :n09:
---
اینم واسه اینکه اسپم نشه !
512 - نامحدود - برنزی