از دیروز (چهارشنبه صبح) سایت هایی که سرور ایران دارن باز نمیشن .سرور های خارجی مشکل نداره . باز مخابرات خراب شده الانم که تعطیلاته مگه کسی جواب میده :| :|
Printable View
از دیروز (چهارشنبه صبح) سایت هایی که سرور ایران دارن باز نمیشن .سرور های خارجی مشکل نداره . باز مخابرات خراب شده الانم که تعطیلاته مگه کسی جواب میده :| :|
بعد از قریب به 24 ساعت خرابی ، الان وضعیت برا من ثابت و بدون مشکله
خیلی خوب شده نصبت به قبل
ی کار مثبت انجام دادن
چیش دقیقا خوب شده؟ قبلا latency تو بازیا ی داخلی برام بود 20 تا 28 ، الان 40 تا 60 هست :n01: قطعی هم که همیشه داره :n36:نقل قول:
الان اوضاع مخابرات چطوره ؟؟
سرعت ؟ سرعت شبانه
من از ستاره شرق دارم نماینده پیشگامان
شبانه اش شانسیه
یه روز بازه خط تا 11-12 گیگ میشه شبی گرفت
اما بعضی روزا خط روی 128 کیلوبایت محدود میشه !
از شنبه سرعت شب باز محدود شد !!! مخابرات لااقل محدود نداشت !!!
تازه فقط از سرور داخل میگیرم چون رسما سرور خارج تعطیله :|
کی ما ایرانیا اینترنت دار میشیم ؟ چون این چیزی ک بهمون میدن اینترنت نیست
نیا مخابرات ، فرار کن :n19: همین الان داشتم بازی میکردم دی سی شدم ، پینگ گرفتم پشت سر هم لاست دارم ، یک ساله داشتم از نظر دانلود شبا 12 گیگ دانلود میکردم سرویس 5 مگ ، ولی از 1 سال 2 سالش قطع بود ، 10 روز دیگه تموم میشه میرم آسیاتکنقل قول:
خوشبحالت حاضر بودم سرویسمو باهات عوض کنم... :|نقل قول:
الان سرعتو بااااااااز روی 128 کیلوبایت قفل کردن
سرعتم 1:00 شب دقیقا سرور دااخل 950 هستش
دقیقاااااااااااا 1:01 میشهههههههههه 128 -_-
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااقعاااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا ظلمههههههههههههههه
لااقل مخابرات من مطمِئن بووووودم شبی 5.5 گیگ میگرفتم -_-
هه هه آسیاتر؟؟؟؟؟؟ دزد و گرون فروش تر از اینام داریم؟؟؟؟؟؟؟ بالای سی تومن میگیره -_-
آقا این دیگه چجورشِ پیشب دانلود شبانه داشتم ولی بجایی این که رایگان باشه زده -4.7 گیگ یعنی جدا از یک و نیم گیگم 4.7 گیگ هم باید دستی بدم -_- رفتم مخابرات میگه تماس می گیریم ولی هنوز بعد یک روز خبری نی. این دیگه چجور سیستم مزخرفی هست -_-
شرکت های خصوصی بدجور شباااااانه رو محدود میکنن :n35::n35::n35:
مخابرات هر بدی ای داااشت شبا رو به خدا هیچوقت محدود نکرد فقط سرعت کلیش کم بوووود
اگه میتونستم 5مگ 5 گیگ بگیرم همینو تمدید میکردم
متاسفانه از لج بازی رفتم از مخااااابرات
بچه هاااااااا خواهشااااااااااااااا بگین مخااااااااااااااااابراااا اااااااات تعرفه جدید آورد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
دو تا طرح قبلی مخابرات 5مگ 5 گیگ با 2مگ 10 گیگ با 21 تومن ماهانه واقعاااااااا عااااااااااالی بوووووود
خواهشاااااااااا نرین خصوصی ها دو برابر میگیرن تازه شاید مثل مخابرات اینترنت بدن
آسیادزد قیمت بالای 35 تومن باید بدی تااااااا شبانه داشته باشی بعدشم جدیدااااااااا سرعت ها رو همه محدود کردن حتی آسیاتک
من از ستاره شرق (نماینده پیشگامان) این شرکت هم محدود کرد روی سرعت اسمی آسیاتک هم اسمی
فقط و فقط مخابرات اسمی نکرد سرعتو
مخابرات اکثر استان ها بالای 500 میدن سرعتو ولی اینجا 370 کل استانه! شبانه هم بین 300 تا 320 میده مطمِئنی میتونی 5.5 گیگ حداااقل بگیری!!
من قبلا مخابرات بودم به خاطر این پارتک دزد مجبور شدم تخلیه کنم !
ای خدا سال 2016 داره میاد یادش بخیر اسفند دوسال پیش نامحدود با سرعت 370 وااااااااااقعا اون روزا اینترنت داشتیم
همه این نصیحتمو گوش کنین
من تمام شرکتها رو رفتم رفیقمم گیم نت داره میگه وضعیت همه ISP ها خرابه پس جای دیگه نرین که اخرش پشیمونیه