بله واسه من نوشته مرکز آموزش:شهدای وظیفه نزاجا (امریه دار)نقل قول:
Printable View
بله واسه من نوشته مرکز آموزش:شهدای وظیفه نزاجا (امریه دار)نقل قول:
دوستان من درخواست امریه داده بودم ولی توی برگ سفیدم "امریه دار" ذکر نشده. با اینکه دو ماه قبل کاراش رو تو سازمان مربوطه کرده بودم 2 بهمن فرستادند. ممکنه به خاطر دیر فرستادنشون باشه یا اینکه نظام وظیفه امریه م رو قبول نکرده؟ یکی میگفت چون دیر ارسال کردند اواسط آموزشی معلوم میشه. آیا تنها راهی که دارم اینه که دلمو به همین جمله خوش کنم یا میشه از طریقی فهمید؟
منم کپی برگه سفیدم رو امروز گرفتم
مرکز آموزش: آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا (01)
من حدود 2 هفته پیش برای امریه اقدام کردم و تو مصاحبه بهم گفتن قبول شدی ولی تو این برگه ننوشته امریه دار !
دوستان حالا که من آموزشی رو شهر خودمون افتادم بازم مرخضی هام مثل بقیه است دیگه؟ یعنی فقط میان دوره میذارن بیام خونه دیگه؟
01 یک هتل 8 ستارست. روز برگی و هر روز میای خونه به جز روزهایی که پست داری. نونت تو روغنه.نقل قول:
سلام.من اهل تهران نستم ولی تو تهران فامیل داریم.شما که می گین روز برگه میتونم برم خونه فامیلمون یا نه؟نقل قول:
سلام
دوستم با دیپلم افتاده 01
مگه میشه؟
دعوا چیه عزیز داریم بحث میکنیم ، منم دارم حرف دلم رو میزنمنقل قول:
منم هیچ وقت آرزو نداشتم کسی که کسری آورده کارش به مشکل بخوره و نتونه ازش استفاده بلکه ، بلکه این حق رو برای خودم میدونم که چرا من هم نباید کسری داشته باشم ؟ چرا نباید عادلانه باشه ؟
یکی از کارهای خوبی که بالاخره انجام دادن یکسان کردن مدت خدمت برای همه وظیفه ها بود چه دکتر چه بی سواد
میدونم سخته کسی که کسری داشته و الان لغو شده ، اما آدم باید منصف باشه
امیدوارم روزی برسه که همه شرایط یکسان باشه ، نه کسری ، نه امتیاز ، نه نابرابری ، همه یکسان از لحاظ شرایط
بله میتونید ، اصلا بزن بیرون تو شهر چرخ بزن شب قبل خاموشی برگرد کسی کاری ندارهنقل قول:
یحتمل خالی بسته ، 01 لیسانس به بالا میگیرهنقل قول:
عزیز 01 افتادی شکر کن ! اگه شانست خوبه یگان هم جای خوبی میفتی بیخیال امریه شو ، یه سرچی بزن شرایط اونجا میاد دستتنقل قول:
شتریه که رو همه پسرا خوابیده !! کاریش نمیشه کرد شما هم اگه میخوای یه روز پاتو از این امپراطوری بزاری بیرون باید بری خدمت !نقل قول:
دوست گلم همچینم بیراه نگفتهنقل قول:
یحتمل خالی بسته ، 01 لیسانس به بالا میگیره
من دوستم 2-3 ماه پیش با فوق دیپلم افتاد 01
موفق باشی:n16:
آره داداش. من همون موقع که دیدم تهران افتادم خدا رو شکر کردم. کلا اونجوری نیستم که توقعم بالا باشه وحتی شهرستان هم میوفتادم راضی بودم. فقط این مدت دعا میکردم نیرو انتظامی و شهرهای مرزی نیوفتم که شانس آوردم و نیوفتادم.نقل قول:
برام سپاه و ارتش فرقی نمیکرد فقط بابت یه چیز ارتش نگران هستم و اونم سنگینیه اسلحشه. چون از لحاظ بدنی یه مقدار ضعیفم و میترسم تو تمرین رژه کم بیارم