راستی تاریخ فعالسازی طرحهای جدید از شنبه دیگست
Printable View
راستی تاریخ فعالسازی طرحهای جدید از شنبه دیگست
خوب شد گفتی الان میرم واسه ۱ ساله قبل از گرون شدن رو تمدید میکنم ، این قیمتا فاجعسنقل قول:
آقا من که الان زنگ زدم تمدید کنم ، از اون اپراتور پرسیدم چجوریاس قیمت داره میره بالا ؟
گفت تا عید افزایش قیمت روی اشتراک نداریم ، ولی مودم شاید همین فردا هم باز افزایش پیدا کنه
نزدیک بود پرداخت کنم ها الکی الکی !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه 512 یکساله ؛ دوستانی که پینگ واسشون مهمه باید فقط تو منطقه خودشون تست بگیرن ...
ایا پینگ ربطی به فاصله از دکل داره ؟
یعنی من الان پینگم با -79 حدود 130 هست اگر بشه -65 پینگ میاد زیر صد؟
داداش نمیخواستم بگم ولی من نمایندگی هستم !نقل قول:
افزایش قیمت مودم تا قبل از عید نداریم ولی قیمتهای جدید رو از شنبه تو سایت میبینی .
از من گفتن بود :n02: خواستی بگو تلفنم رو پ.خ کنم که مطمئن شی بقیه دوستان بیخیال شن چون نباید میزاشتم ولی گذاشتم حوصله دردسر ندارم :n19:
دوست عزیز اتفاقا قیمت ها از قرار معلوم اعمال شده الان هم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت های جدید را زده و دیگه از لیست قیمت های قبلی خبری نیست.نقل قول:
خوب دلیل افزایش سرعت مبین نت هم انگار داره رو میشه (حتما یه مدت داشته دون می پاشیده تا وقتی قیمت های جدید را اعلام کنه خیلی ناراحت نشید ):n02:
شنبه کجا بود قیمت های جدید الان تو سایت اومدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خبر این همه افزایش قیمت خیلی کیفیت خدماتشون خوبه 4 گیگ 1024 سی هزار تومن لعنت به ...
درسته آقا شما درست میگفتی ، ای تو روح اونیکه دیشب ببا من صحبت کرد گفت گرون نمیشه ،
چه اشتباهی کردم دیشب تمدید نکردم