2024 نامحدود برنزی (2 مگ نامحدود برنزی) : حداکثر سرعت دانلود برای این فایل که تازه می گم از دخل بهت دادم و جایی بهت چیزی چیزی نمی دن . تو بازار آزاد که زیاد حساب میکنن:n02: : 70 کیلونقل قول:
Printable View
2024 نامحدود برنزی (2 مگ نامحدود برنزی) : حداکثر سرعت دانلود برای این فایل که تازه می گم از دخل بهت دادم و جایی بهت چیزی چیزی نمی دن . تو بازار آزاد که زیاد حساب میکنن:n02: : 70 کیلونقل قول:
سرعت شما و طرحت چنده باباجون ؟:n02: ببینم فقط به من ظلم میشه یا نهنقل قول:
دهن پشتیبانی که هیچی , دارن دهن خودمو سرویس می کنن . :n02:
بین 350 تا 400 کیلو بایت بر ثانیه 2مگ محدودنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
من هم 2مگ محدود دارم و اين لينك برام ميانگين سرعتش 700 تا هست .
منم مثل شما، با 512 برنزی دارم 30-40 تا سرعت میگیرم بجای 60 تا که اونم خیلی نوسان دارهنقل قول:
اینایی که گفتم حالت عادیشه این نامردا سرعتا رو پایین آوردن
الان بیشتریا دارن از سرور های داخلی با هر سرویسی(نامحدود) با سرعت بالای 300 دان میکنن من به زور به 50-60 میرسه و از سرور های خارجی هم که از دیروز ظهر تعطیل
خدا کنه این سرعتا رو درست کنن که اگه درست شه ماه بعد من 1 مگ میگیرم و اگه درست نشه... هیچکاری نمیشه کرد همه جا همینجوریه:n02:
مهدی بی خیال شو...1مگش هم خرابه!:n21:نقل قول:
اسیاتک انقدر مشترک نامحدود جذب کرده که حسابی کم اورده!! هر چه قدر هم پهنای باند اضافه کنه باز کم میاره...نمونش چند روز پیش که اضافه کردن و باز به یه روز نکشید خراب شد!
دیگه امیدی به اسیاتک نیست!
1024 نامحدود نقره ای اسیاتک 60نقل قول:
یه شرکت درست درمون هم نیست بریم اونجا:n21:نقل قول:
تو تاپیک هر شرکتی میری وضع=فوق افتضاح
من که 7-8 ساله adsl دارم موندم چرا بجای پیشرفت،اینترنت ایران داره پسرفت میکنه:n29:
الان دوباره امتحان کردم:750نقل قول:
مگه ما اینترنت درست درمون هم داریم که بریم اونجا؟به تاپیکهای دیگه هم سر بزن ببین اوضاع چه جوریه!نقل قول: