سلام ،نظرتون راجع به دوربین Fujifilm F750 چیِ ؟
سلام ،نظرتون راجع به دوربین Fujifilm F750 چیِ ؟
دوربین خوبیه اما چیزی که ممکنه اذیتتون کنه نویز هستش.در حساسیت متوسط ممکنه تو عکسهاتون نویز ببینیدنقل قول:
سلام از دوستان ممنون می شوم منو در مورد این دوربینها راهنمایی بفرمایند
Canon PowerShot SX150
Canon PowerShot A810
Canon PowerShot A2300
من توانایی خرید این سه مدل رو دارم کدوم بهتره؟ و به غیر از این سه مدل ایا مدل دیگری رو پیشنهاد می دهید؟
با تشکر
سلام
من از عکاسی اطلاعات فنی ندارم.ولی دنبال یه دوربینی هستم که تو محیط تاریک یا روشن کیفیتش قابل قبول باشه.
نظرتون راجع به این دوربین چیه:CANON EOS 1100؟
در ضمن ساکن ایران نیستم و دسترسی به خرید اینترنتی دارم. اگر سایتی سراغ دارین که قیمتاش مناسبتر از ebay و آمازونه،ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
مدل Canon PowerShot SX150 نسبت به بقیه در شرایط کم نور بهتر عمل میکنه.همچنین زوم بالایی هم داره و همچنین باتری قلمی استفاده میکنهنقل قول:
دو دوبین بعدی فاقد لرزش گیر هستن اما نسبت به قیمتشون ارزش خوبی دارن.دوربین Canon PowerShot A810 از باتری های قلمی تغذیه میکنه که میتونید نوع شارژیشو تهیه کنید.
دوربین Canon PowerShot A2300 نسبت به بقیه میتونه ارزش خرید بالاتری داشته باشه.امکانات مشابه با Canon PowerShot A810 رو داره ولی اگه باتری قلمی براتون دردسر سازه ،به سراغ Canon PowerShot A2300 برید
1100 دوربین حرفه ای هست که هم تو نور کم و هم تو نور متوسط ، عالی عمل میکنه.نقل قول:
معمولا دوربین های حرفه ای ، سیستم پاک کننده ی خودکار حسگر رو دارن که متاسفانه این دوربین نداره .اما این مورد بسیار ضروری هم نیست .
تو این رنج قیمت دوربین بهتری سراغ دارید ؟نقل قول:
شما بودجه و انتظارهاتون رو از دوربین بگیدنقل قول:
من ff f750 بخاطر عکس برداری با فرمت raw انتخاب کردم ولی اگه قرار نویز تحویل بده ترجیح می دم دوربین دیگه ای بخرم،نقل قول:
بودجه هم بین 700 تا 800
انتظارم کیفیت قابل قبول عکس و همچنین کیفیت بالای فیلمبرداری ،
قیمت ها رو درست نمیدونم اما فکر کنم SX240 کنن به بودجه شما بخوره البته خبری از raw نیستنقل قول: