با مرورگر PSP نمیشه صفحات فارسی رو باز کرد،وگرنه سرعتش اونقدر هم بد نیست.............
با مرورگر PSP نمیشه صفحات فارسی رو باز کرد،وگرنه سرعتش اونقدر هم بد نیست.............
آره میشه اما همون طور که دوستان گفتن سرعتش پایینه - درست نشون نمی ده - به علت سخت افزار ضعیف تو رندر پدرش در میادنقل قول:
پی30 ورلدر هم نمیشه باهاش اومد چون فارسی ساپرت نمی کنه
هردو!:31:نقل قول:
بهت پیشنهاد می کنم سمتش نری. اعصابت خورد میشه
اگه یه وسیله هندهلد برای اینترنت می خوای این گوشیای 200 تومنی اندروید سامسونگ خیلی خیلی خیلی بهترن!
تایید میشهنقل قول:
----------------------------------------------------------
آف تاپیک: شماره این صفحه، سال تولد منه! :19:
کسی با skype psp کار کرده؟
یه سوالم دو صفحه پیش داشتم:46:
skype psp عالی هستش..........
من کار کردم.ولی چون میکروفون نداره psp فقط صدا میشنوی از توش ولی صدایی نمیره اون طرفنقل قول:
یکی از دوستان من PSP Go داره . تا چند روز پیش بدون هیچ مشکلی psp رو به لپ تاپ وصل میکردیم و گیم یا موزیک کپی میکردیم اما 2و3 روز هست که وقتی psp رو به لپ تاپ وصل میکنه محتویات حافظه اش رو نشون نمیده . بذارید ساده تر بگم . قبلا وقتی وصل میکردیم حافظه psp رو به عنوان یک هارد میشناخت مثل وقتی که tga وصل میکنید و گیم ها رو تو شاخه iso کپی میکرد اما الان همچنان به عنوان یک هارد میشناسه ولی وقتی باز میکنه هیج فولدری نشون نمیده . یعنی فولدر iso,music و ... دیگه نیست . مشکلش چیه ؟
خوب 3000 و GO مایک دارن امید جون این نرم افزار رو هم مخصوص این دستگاه ها زدن:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
PSP دوست شما با چه فریموری کپی خور شده؟؟؟نقل قول:
محتویات حافظه توی خوه دستگاه نشون داده میشه؟؟؟مخصوصا بازیها مده نظره.....................
ورژنش رو نمیدونم ولی در مورد سوال دوم بله وقتی دستگاه رو از لپ تاپ جدا میکنه همه محتویات نشون داده میشه . بازیها هم بدون هیچ مشکلی اجرا میشن .نقل قول:
برو قسمتنقل قول:
settings/USB auto connect
ببین آن هست یا آف؟
نیما جان دوستمون میگن که حافظه PSP رو به عنوان یه هارد جانبی تویه PC نشون میده ولی محتویات توش نیست.............
USB auto connect اگه Off باشه اصلا دستگاه به PC وصل نمیشه.........