Delete ...
Delete ...
اره با تبدیل کیفیت تصویر پایین میاد البته تو رزولوشن های پایین تر این مات بودن کمتر میشه ...:46:نقل قول:
از کجا بفهمم ورودی اپتیکال داره یا نه؟؟؟ قیمت کامپونت چنده؟>نقل قول:
دوستان عزیز یک سوال
کنسول ایکس باکس روزی چند ساعت کشش داره؟ منظورم اینه روزی چند ساعت اگه روشن بمونه اتفاقی واسش نمی اوفته؟ اگه مثلن روزی 6 یا 7 ساعت مدام بازی کنم خراب نمیشه؟
ممنون اگه جواب بدید. مدتیه که دارم از شما عزیزان درباره ی ایکس باکس می پرسم چون وقتی ماه دیگه امتحانا تموم شد می خوام یه کنسول بخرم.
نه دوست عزيز مشكلي نداره . تو جاي بسته مثل ميز tv نزارش تا گرم شه زيرش هم يه چيزي بزار بياد بالا تا راحت هوا بره بيرون ازشنقل قول:
کنسول ایکس باکس روزی چند ساعت کشش داره؟ منظورم اینه روزی چند ساعت اگه روشن بمونه اتفاقی واسش نمی اوفته؟ اگه مثلن روزی 6 یا 7 ساعت مدام بازی کنم خراب نمیشه؟
چه خبره مگه روزی 6 الی 7 ساعت؟؟:18: اینطوری کنسول چیزیش نمیشه ولی شما زبونم لال به انواع بیماری های جسمی و روحی مبتلا میشی!!!نقل قول:
هر دو ساعت بازی حدود نیم ساعت به کنسول استراحت بدید چیزیش نمیشه:10:
من از نظر ظاهر دستگاه با ايكس باكس حال نميكنم اما اين خيلي قشنگه آدم هوس ميكنه بخره---
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه فن کنسول پشتش نیست؟ لای قفسه ی شیشه ای تلویزیون تنها جای ممکن است که می تونم کنسول رو بگذارم. می ترسم اگه بیرون از قفسه بگذارم یک خواهر کوجک دارم بزنه خرابش کنه. :19:نقل قول:
راستی جعبه ی الیت خودش بازی اورجینال داره؟ کدوم بازی؟ مثلا Forza Motors 3?
نقل قول:
یه باندل هست که با دو تا دسته و Forza 3 عرضه شده اما قیمتش گرونه!