برا تخلیه از منو کاربری درخواست جمع آوری بدید 1روز بعد از تهران زنگ میزنن برا جمع آوری و بعد درخواست رو تایید میکنن کلا 2 روز بیشتر طول نمیکشه البته بستگی به مرکز مخابراتی هم داره.نقل قول:
Printable View
برا تخلیه از منو کاربری درخواست جمع آوری بدید 1روز بعد از تهران زنگ میزنن برا جمع آوری و بعد درخواست رو تایید میکنن کلا 2 روز بیشتر طول نمیکشه البته بستگی به مرکز مخابراتی هم داره.نقل قول:
من رفتم های وبنقل قول:
512 گرفتم 4 مگ بسته میشه با حجم 3 گیگ ماهیانه کلا با ارزش افزوده 18,234تومن.
یکی از مزیت های وب نسبت به صبا ترافیک فشفشه هست.ولی های وب تو شهر های مختلف کیفیت خدماتش متفاوته تو بعضی شهر ها خیلی خوب تو بعضی متوسط و تو بعضی دیگه هم کیفیت خوبی نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تخلیه باهم تماس گرفتند گفتمنقل قول:
من شبی صد کیلو کافیه حوصله تغییر هم ندارم سرویس 12 مگ میگیرم شبی 200 نه 100 بده
گفت نمیتونم سیاست جدید شرکته
گفتم منم ناچارا تخلیه میکنم مخابرات میگن هفتاد میده
جوابش این بود که مخابرات پشتیبانی خوببی نداره!!!
حیف حرفها ضبط می شه و گرنه!
اخه چه پشتیبانی اون زمانی حجم دزدی داشت
پشتیبانی میخوام چکار؟؟
حالا هم امتحانی پارس گرفتم دیشب 250 بود
کاری که باید میکردم کردم شاید پارس هم خراب از اب در بیاد باز هم کوچ میکنم!
به هر دوست واشنایی هم تعطیلی شبانه صبا رو گفتم
اگه بازم اذیت میکرد میرفتم دم نمایندگیش هرکی وارد میشد جریان میگفتم!
بالاخرـه اطلاعیه شبانه رو زدن تو سایت » [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیگذرم از اینا . لذا وعده ما نمایشگاه بین المللی مشهد . :n18:
قسمت خنده دارش اینه
شایان ذکراست از آنجا که همواره مشتری مداری ، سیاست اصلی این شرکت بوده و می باشد و به منظور جبران حجم های مازاد مصرف شده مشترکینی که مصرف منصفانه را رعایت ننموده و درحال حاضر سرویس ایشان از لحاظ سرعت شبانه رایگان محدود گردیده ، این شرکت از مورخ 1393/06/19 کلیه حجمهای مازاد استفاده شده توسط چنین مشترکینی را در محاسبات لحاظ نموده و به عبارت ساده آنها را صفر نموده است تا این گونه مشترکین این امکان برایشان فراهم گردد تا با خرید حجم اضافه قادر به استفاده از 2 برابر حجم مذکور درساعات رایگان باشندلذا خواهشمند است با مصرف منصفانه در ساعات رایگان شبانه ما را در خدمت رسانی هر چه بیشتر به خود ودیگرکاربران یاری نمائید .
مشتری مداری :n08::n08::n13: :n13: :n02: :n02:
چه موقعی هست نمایشگاه؟نقل قول:
فعلا که فروش پاییزه است درسته؟
بریم اونجا برای صبانت حسابی تبلیغ کنیم از خجالتش دربیایم:n02:
پارچه نویسی هزینش چنده؟
روش بنویسم
شرکت صبانت از تبدیل سرعت شبانه به اندازه ای که نتوان وبگردی کرد که باعث خواب خوش ما در این ساعات شده متشکریم!
این اطلاعیه را بعد از دو هفته که سرعت را کم کردند دیروز جرات کردند و روی سایت شان گذاشتندنقل قول:
تاریخ پایین مطلب آن صفحه " ایجاد: شنبه, 22 شهریور 1393"
ظاهرا خوب جلسه ای که گرفتن تا جایی که من فهمیدم اما نتیجش همین بوده که دکمه ای بزارن تو پنل کاربری تا قیمت شبانه نیمه بها بشه و سرعتاش بره بالا:n08:نقل قول:
نمایشگاه کامپیوتر در مشهد از 4 مهر تا 7 یا 8 مهر برگذار میشه.منم حتما برای تبلیغ صبانت میام:n10:نقل قول:
منم میام باحاشون صحبت کنم.نقل قول: