پس چرا هنوز 2جی هست؟! کی تری جی میشهنقل قول:
میشه اون دکل هایی ک تجهیز شدن رو ادرسش بگین؟!
Printable View
پس چرا هنوز 2جی هست؟! کی تری جی میشهنقل قول:
میشه اون دکل هایی ک تجهیز شدن رو ادرسش بگین؟!
اقا رضا از 4g خرمشهر چه خبر؟
الان که فقط چند نقطه(نقطه یعنی حدود سه چهار متر) از شهر پوشش 4gداره
آقا رضا درود
مهدیشهر 3g خبری نشد. متاسفانه اینترنت ایرانسل هم قطع شده. شهر کوهستانیه فکر می کنم همین شاید مشکل ایجاد کرده. ممنون میشم خبر تجهیز اینجا رو به ما هم بدین
سلام
اقا رضا از مسجدسلیمان خبری هست.ایرانسل و همراه اول؟
سپاس
سلام آقا رضا عزیز خسته نباشید میخواستم بدونم مشکل سیگنال و سرعت نت رایتل تو رشت چی شد خوب شده یا اقدام نشده
آقا رضا میشه پیگیری کنید که اینجا تو رشت بلوار مدرس چرا همراه اول اینجا فقط 2G داره 3G نداره.عکس هم گذاشتم پیمانکار میگه 3G هست اما بازم تو خونه آنتن ندارم اینم عکس سایت با راک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا رضا این دکل رو تو رشت خیابون چمران گرفتم 3G هست.چرا اینو تو محل ما نزدن آخه .حالا واسم سوال پیش اومده چرا پشت سر هم تو اون خیابون این دکل هست یعنی 2 تا سایت 3G همراه اول.برعکس اینجا هیچی نیست
آقا رضا این سایت قبلا دیش نداشت چند وقت پیش زدن.واسه نصب شد روش منظورشون از این کار چی بود
آقا رضا میتونید بگید این دیش های بالای این سایت دقیقا کارش چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدشم گفتم زیر این دکل آنتن 3G دارم چطوری حتما با اون دیش ها از یه دکل دیگه امواج رو میگیره.برنامه دکل چمران رو نشون میده میگه سایت 3G اونجاس تو نقشه
نقل قول:
جناب آرین
گفته بودید در تهران خ 17 شهریور جنوبی وضعیت سیگنال بهتر میشه اما خبری نشد. سیگنال من -110 rsrp بود همچنان همینطوریه. اگه قرار 4 جی سه مگ بده یا دروغ نگن که تهران 4 جی شده یا کلا جمعش کنن پول بی خود بابتش ندیم