[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
با سلام دوستان من میخوام تعرفه 3 ماه 2 گیگ 12 هزار تومان بخرم و بعدش فشفشه 50 گیگ 30 هزار تومن بخرم
فقط اینجا یه سوال پیش میاد آیا من تو این 3ماه چند بار میتونم فشفشه 50 گیگ فعال کنم و بخرم؟!!
با تشکر لطفا جواب منو بدین کارم ضروریه
اینو همین الان امتحان کردم واسه گل روی شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینم بگم وقتی این کار رو کردم به یه مورد مشکوکی برخورد کردم خخخخ
قبل دانلود این فایل داشتم از سرور خارجی دانلود می کردم سرعتم بود رو 100 کیلو بایت . بعد که اومدم ز این سایت دانلود کنم سرعت رفت رو 600-700 کیلو بایت .
نتیجه اخلاقی این موضوع چیه؟ اینه که به صورت بسیار کثیفی های وب ترافیک داخلی و خارجی رو که از هم جدا کرده هیچ ، سرعت دریافت فایل از خارج کشور رو به طرز وحشتناکی پایین آورده . البته اینم بگم دیشب درست بود . ( البته جدا از قطع و وصلی وحشتناک های وب)احتمال میدم این که در بازه زمانی خاصی سرعت سایت های خارجی داغون میشه ولی سایت های ایرانی تغییری تو دانلود ازشون بوجود نمیاد
همین الان سرعت از سایت خارجی 70 کیلوبایت 2:6 دقیقه بعد از ظهر:n36::n35:
نقل قول:الان درست شده. دیشب افتضاح بودنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
خب خط من بعد دو روز تخلیه شد :n01:
خوش به حالتنقل قول:
من 4 شنبه درخواست دادم هنوز تخلیه نشده!!! (چراغ ADSL هنوز روشنه)
به نظرت چی کار کنم؟
دیروز زنگ زدم های وب گفت درخواستتو فرستادیم مخابرات یه شماره پیگیری و یه شماره اتوماسیون هم بهم داد
ولی تا امروز که خبری از تخلیه نیست
رفت واسه فردا
نقل قول:
از های وب کسی بهت زنگ نزده قربون صدقه ات بره بگه طرح های جدید داریم و فلان و بهمان و تخفیف بهتون میدیم :n02:
یادم میاد وقتی داشتم از پیشگامان تخلیه می کردم دو سه بار یه خانمه تماس می گرفت از واحد فروششون می گفت شما جزو مشتریان خوبمون هستید دلایلتون واسه تخلیه چیه و مثلا بهتون تخفیف میدیم اگه ناراضی هستید و از این جور مزخرفات :n02:
از چه راهی اقدام کردی واسه تخلیه خط؟؟نقل قول:
به خود 1565 فقط زنگ زدی یا کار دیگه ای کردی؟ مثلا نمایندگیش توشهرتون هم رفتی واسه درخواست یا فقط همین تماس تلفنی کافی بود؟
نهنقل قول:
میخواستن این کارو انجام بدن (میگفتن 48 ساعت کاری طول میکشه تا زنگ بزنن!!) منتها من پیش دستی کردم رفتم تو 195 شکایت کردم که های وب درخواست مشترک واسه تخلیه رو فوری نمیفرسته مخابرات که خلاف قانونه همون شبش بهم زگ زدن گفتن دیگه بهت زنگ نمیزنیم واسه پیشنهاد و اولین روز کاری (1 شنبه) درخواستتو میفرستیم مخابرات الانم میگن که درخواستو فرستادن ولی دو روزه از تخلیه خبری نیست (موقع راه اندازی سرویس از زمانی که پرداخت انجام دادم تا ارسال نامه و رانژه و راه اندازی کلا 48 ساعت شد! حالا که میخوان تخلیه کنن 5 روزه معطلم کردن (تازه مثلا تو 195 هم شکایت کردم))