ایرانسل 24 گیگی رو میده 10 تومننقل قول:
جالبه از صبانت ارزونتر در میاد چونکه 24 گیگ صبانت یعنی 12 گیگ باید بخری که میشه 35 تومن یعنی باید 35 تومن بدی تا بتونی 24 گیگ شبانه دانلود کنی:n08:
Printable View
ایرانسل 24 گیگی رو میده 10 تومننقل قول:
جالبه از صبانت ارزونتر در میاد چونکه 24 گیگ صبانت یعنی 12 گیگ باید بخری که میشه 35 تومن یعنی باید 35 تومن بدی تا بتونی 24 گیگ شبانه دانلود کنی:n08:
دوستان عزیز. با این وضعیت، شکایت کردن به سامانه 195 و یا حتی خود وزیر هم مشکلی رو حل نمیکنه. از نظر حقوقی و قانونی این شرکت هیچ مسؤولیتی متوجهش نیست که بشه با شکایت وادارش کرد به ارائه سرویس. چون اولاً، طبق مفاد سایت و قراردادهاشون، شبانه رایگان یه سیاست تشویقی بوده که به شرط فراهم بودن بسترهای مخابراتی به مشترک ارائه میشده. در ثانی، با اضافه کردن اون دکمه «تغییر وضعیت شبانه» دیگه مشکل سرعت تو ساعتهای رایگان سابق رو هم حل کرده.:n21::n21::n21::n21::n21::n21:نقل قول:
دوستان یادتون هست گفتم 1روز نشده جمع آوری کردند با شکایت؟
کاشف بعمل اومد کابل و ... را از روی خط برنداشتند و فقط مکتوب و اداری اسم خودشونو از روی خط برداشتند.
حالا 1 هفته است ثبت نام کردم رفته واسه رانژه و هنوز نشده و مشکل داره و همچنان دستم توی پوست گردو هست.
اینه نتیجه مشتری مداری صبانت.
دفعه قبل هم میخواستم جمع آوری کنم 2-3 هفته طول کشید تا جمع کنند، راضی نبودن.
هنوز خیلی مونده تا پی ببرید اینها از کجا آب میخورند و هدفشون از این محدود کردنها چی بوده..
حالا یکمش زده بیرون که در ازای شارژ باندشونو باز میکردند و کار نگرفته..اومدن نیم بها کنند.
پس مشکل باند نیست پوله.
توی دنیا نامحدود اینترنت میدن دست ملتشونو و قیمت ها ثابت، ارزون، باکیفیت، بدون پیلتر و (نامحدود واقعیه) نه مثل اینها نامحدودشم یکجور محدوده و بعداز استفاده 20-30گیگ محدود بشی.
تنها راه مقابله با سودجویی ISP == ترک ISP است تا با عواقبش روبرو بشه.
شکایت گفتم اثری نداره و نوشتم تنظیم مقررات طرف اونها رو میگیره. کسی خوند؟
فکر کنم بعضی کاربرها تعرفه ی دانلود شبانه اش رو میخرن تا بازم ارزونتر در بیاد . متاسفانه ی توی منطقه ی ما هنوز راه نیفتاده وگرنه فاتحه ی صبانت و شاتل و ماتل و همه رو میخوندمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه ی مناسبش به کنارنقل قول:
- لزومی به خرید مودم نداره
- بسته به آنتن دهی و ترافیک منطقه امکان استفاده ی همگان از سرعتهای تا 20 مگابیت هم آزاده. بدون نیاز به مجوز و ...
- معطلی و هزینه ی مربوط به رانژه و نویز خط و از این بدبختی ها اصلا وجود نداره
- فقط با خرید یک سیمکارت اعتباری آی سیم روی گوشی یا تبلت (و یا حتی در صورت تمایل یک مودم 3G ) میشه فعالش کرد و از راه اتصال با سیم و یا بی سیم روی کامپیوتر هم استفاده کرد
- در بیرون از خانه و در سفر هم میشه ازش بهره برد
- میشه دو تا تعرفه گرفت:2 تا 8 صبح مخصوص دانلود که فوق العاده قیمتش عالیه (24گیگ 10 ت) . مشترک میتونه در کنارش یک تعرفه ی روزانه هم تهیه کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی زور داره میگه به علت دانلود بی رویه بعضی از مشترکین شبانه رو پولی کردیم چه ربطی داره خب اصلا شبانه رو بردار مشکل این شرکت دانلود نیست پوله یعنی قانع نیست بازم پول میخواد و برای سرکیسه کردن ملت هرکلکی میزنه اصلش اگه با شبانه مشکل داشت باید ۱ به ۸ میکرد تایم شبانه رو تا مشتریاش هم راضی باشن و پهنای باند هم کم مصرف بشه ولی امان از دست حرص و طمع به هر حال موندن تو این شرکت فایده ای نداره
دوستم چند روز پیش رفته بود از صبانت انصراف بده
یارو گفت صر کن جلسه گرفتن شاید درست شد
الان بعد از چند روز هیچ خبری نشده
من یه نیم ساعت دیگه میرم برای انصراف
و خالی کردن پورت
دوستان چرا تخلیه نمیکنید؟
-----------------------------------
چون 9 ماه سرویس داریم هنوز و 30 گیگ حجمنقل قول:
کدوم ISP رفتینقل قول:
قیمتش ؟
بیشترشان یجوری میخوان منصرف کنننقل قول:
رو سرویس دهنده قبلی حتی الکی میگفت خودم شخصا پیگیری میکنم