اخه میدونین تو شهر ما بنرش و زدن رفتم پرسیدم گفت اوکیه بعد تو نت سرچ کردم و به ایرانسل هم که زنگ زدم گفت شمال ساپورت نمیکنهنقل قول:
عجیبه
Printable View
اخه میدونین تو شهر ما بنرش و زدن رفتم پرسیدم گفت اوکیه بعد تو نت سرچ کردم و به ایرانسل هم که زنگ زدم گفت شمال ساپورت نمیکنهنقل قول:
عجیبه
تف تو نت این مخابرات و اندیشه. بدون وی پی هیچ پیجی باز نمیشه. وضع سا*کسم اونجوری . وی پی هم بگیر نگیر داره. آخه اینم شد نت.
نقل قول:
در مورد گیگ اضافه 3700 تومان بله، همینطوره. اندیشه از بعد از عید 91 قیمت گیگ اضافه رو کرده 3700 تومان. درسته قبلاً قیمتش 2500 تومان بوده ولی الآن دیگه قیمت 3700 تومان است.
کاتالوگ رو ولش کن -- هر گیگ اضافه 3700 هست :دینقل قول:
من نت 1 مگ دارم با سرعت 200 به بالا و تو ساعات رایگان 1000 بار قطع میشه -- واسه همین idm رو تنظیم کردم هر موقع بعد از قعع کانکت کنه
واسه همین کلی از زمان دانلودم میره
من با این سرعت باید شبی 4 گیگ دانلود کنم ولی اینقدر قطع میشه حجم دانلود به 3 یا 3.2 میرسه ( واسه کانکت وقت نمیبره واسه قطعی بیش از اندازه وقت میره -- خودت حساب کن چقدر قطع میشه ........ )
پارس آنلاین آره شعبه داره -- جلوی ساختمان اندیشه ساختمان پارس آنلاین هست
هر دوتاشون کوچه اسدی هستن
از اینجا اومدی بیرون برو تو اون یکی ساختمون :دی
منم الان نت 1 مگ دارم و این مشکل عجیب هم دهنمو صاف کردهنقل قول:
ساکن لاهیجان هستین دیگه ؟؟؟ نت مخابرات دارین یا خود اندیشه ؟؟
256 نامحدود سرعتش چنده ؟؟؟ من قبلا داشتم 42 بود
الان چنده ؟؟؟
اندیشه لاهیجان تو کوچه اسدی نیست کهنقل قول:
آدرس اشتباه به مشترک میدی چرا !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اندیشه لاهیحان تو خیابون 22 آبانه
سلام دادا نه من لاهیجان نیستم . رشت مخابرات .
256 بدرد نمیخوره شب روزش 50 هستش ولی قعطی نداره .
باید حضوری بریم . شما هم اگه رشت امدی شماره تماست بده با هم بریم شاکی بشیم صبح باشه خوبه
نقل قول:
سلام دادا نه من لاهیجان نیستم . رشت مخابرات .
256 بدرد نمیخوره شب روزش 50 هستش ولی قعطی نداره .
باید حضوری بریم . شما هم اگه رشت امدی شماره تماست بده با هم بریم شاکی بشیم صبح باشه خوبه
نقل قول:
آخه این آقا گفت دامون دارم حواسم رفت سره داموننقل قول:
دامون و پارس آنلاین کوچه اسدی هستن :دی
ممنون از یادآوری
حالا چرا دعوا داری :دی حولسم نبود آدرس اشتباهی به مشترک دادم :دی
خاطر خواه اندیشه هستی :دی
دوستان اين صفحه crm انديشه چرا باز نميشه ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چندتا مرورگر هم ميرم باز نميشه، فقط واسه مخابراتش باز ميشه ...!!!!
+
اين شركت "داده گستر عصر نوین" همون مخابرات؟؟ يا يه شركت ديگست؟؟؟
سرعت مخابرات چطورياست؟ تويه بقيه شهرا كه ميگن خوبه... 512 ميگيرن با 500 دان ميكنن(نامحدود) !!!!!!!!!
تو رشت هم همينطوريه؟؟؟؟؟