آقا دیروز همین موقعها رفتم 195 شکایت رو ثبت کردم ساعت 11 روز گذشته اس ام اس آمده که شکایت شما رد شده؟!!!!!!!!!!نقل قول:
آخ چرا؟!!!!
بعد نوشته تا رز فرصت دارید برای تجدیدنظر !!! این یعنی چی؟! باید دوباره شکایت کنم؟
Printable View
آقا دیروز همین موقعها رفتم 195 شکایت رو ثبت کردم ساعت 11 روز گذشته اس ام اس آمده که شکایت شما رد شده؟!!!!!!!!!!نقل قول:
آخ چرا؟!!!!
بعد نوشته تا رز فرصت دارید برای تجدیدنظر !!! این یعنی چی؟! باید دوباره شکایت کنم؟
باور کنید صبا نت خوشی رده زیر دلش! قبر خودشو کنده! اگه تایکی ماه دیگهسر عقل نیاد. یک شرکت مناسب معرفی کنیدنقل قول:
تا بریم اونجا
آقا کی گفته نگذاشته روی سایت اصلی اش.اینم متن اطلاعیه از سایت اصلی صبانت:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسمه تعالیمشترک گرامیبنابرسیاست تشویقی شرکت ترافیک مصرفی کاربران بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته و جهت تعرفه های عمومی رایگان بوده (به شرط استفاده منصفانه و تازمان پرنشدن امکانات از طریق بسترهایمخابراتی ) و با توجه به اینکه تعدادی از کاربران درساعات مصرف رایگان به صورت پیوسته و با ابزارهای ( اشتراک گذاری فایل اقدام به مصرف بی رویه پهنای باند )می نمایند، این امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه به طور مطلوب بهره برداری نمایند.لذا ازاین پس شرایط بهره برداری از سرویس شبانه رایگان به صورت 2 برابر مجموع حجم های سرویس و حجم اضافه خریداری شده مشترک می باشد که در صورت عبور کاربراز میزان حجم مشخص گردیده متناسب با خریدایشان ، سرعت سرویس شبانه رایگان محدود می گردد که در این حالت اگر مشترک خواهان بهره برداری از سرویس شبانه رایگان با سرعت روزانه خود باشد می بایست به یکی از دوروش فوق اقدام نماید.الف ) اقدام به خرید حجم اضافه نموده تا سیستم به ایشان اجازه بهره برداری 2 برابر حجم خریداری شده در ساعات رایگان را بدهدب ) در صفحه کاری / اطلاعات سرویس ، گزینه ای تحت عنوان وضعیت استفاده شبانه گنجانده شده است که مشترک با انتخاب این گزینه این امکان برایش فعال می گردد که درساعات رایگان به صورت نیم بهاء ، با سرعت روزانه ازسرویس شبانه رایگان بهره برداری نماید که این تغییر وضعیت توسط مشترک هر 24 ساعت یکبار امکان پذیر است .
شایان ذکراست از آنجا که همواره مشتری مداری ، سیاست اصلی این شرکت بوده و می باشد:n02::n08: و به منظور جبران حجم های مازاد مصرف شده مشترکینی که مصرف منصفانه را رعایت ننموده و درحال حاضر سرویس ایشان از لحاظ سرعت شبانه رایگان محدود گردیده ، این شرکت از مورخ 1393/06/19 کلیه حجمهای مازاد استفاده شده توسط چنین مشترکینی را در محاسبات لحاظ نموده و به عبارت ساده آنها را صفر نموده است تا این گونه مشترکین این امکان برایشان فراهم گردد تا با خرید حجم اضافه قادر به استفاده از 2 برابر حجم مذکور درساعات رایگان باشند
لذا خواهشمند است با مصرف منصفانه در ساعات رایگان شبانه ما را در خدمت رسانی هر چه بیشتر به خود ودیگرکاربران یاری نمائید .با تشکرشرکت انتقال داده های ندا گستر صبا
حالا که رسمی کردند و تو سایتشون گذاشتن دیگه تموم شد رفت برای تخلیهنقل قول:
بلانسبت همه ولی دیگه هر کی تو صبانت با این وضعیت بخواد بمونه دیگه مخش عیب داره چونکه وقتی تو سایتشون میزاره یعنی رسمی و حالا حالا هم قصد تغییر این سیاست نداره
یعنی خدا وکیلی تو این اعتماد به نفس این صبانت موندم حالا مبین نت این کار کرد خوب مشتریا خاص خودش داره و بدن رقیبه هر کاری دلش می خواد میکنه ولی آخه این صبانت چی
یعنی گور خودش کند با زدن این اطلاعیه
آره چجورم بعد از مصرف ترافیک منصفانه سرعتت میشه ۱۶ سرویست هم فرقی نمیکنه چه سرعتی باشهنقل قول:
جالبه ها بامداد امروز دیدم سرعت شبانه خوووووووووووووووب شده:n19: گفتم مثل اینکه شکایتها اثر کرده و صبانت عقب نشینی:n20:. پس منم نامردی نکردم و دو تا از فایلهای سنگین رو گذاشتم سه سوته دانلود شد :n01:
بعد رفتم توی کنترل پنل دیدم Bah Bah :n23:
چون قبلا زده بودم روی دکمه، داره از شارژ کم میکنه! :n08:
از پول حروم و دزدی، چرا. بدم میادنقل قول:
1.یارو صاحب شرکت رفته 4 تا دختر بزک کرده ی سوگلی خودش رو اونجا نشونده پشت میز فقط بعنوان ویترین شرکتش. خوب اونا رو باید حقوق بده
2.بنز کلاس E مدل 2011 رو میخواد با بنز کلاس S مدل 2014 عوض کنه. اینم پول میخواد
شب توی عالم رویا یکی بهش میگه هی دیوونه چرا دست نکنی توی جیب مردم؟ از کاربرهای بدبخت اینترنت ایران هم کی بهتر؟ بسکه مملکت هر کی هر کیه میشه خوووووووووب سرکیسه شون کرد صداشونم بجایی نمیرسه .....
فردا رییس شرکته افراد رو جمع میکنه و میگه رفقا دیشب کلی زور زدم و یک کشف جدید کردم ... و خلاصه قانون جدید . خوشبختانه ما ایرانی ها همگی در یک کار متخصصیم اونم قانون گذاریه
طرف تاپیک میزنه همون اول میگه قوانین تاپیک : a. .... b. .... c. .... ! طرف مدیر انجمن میشه تند تند قانون وضع میکنه!! حالا چرا رییس صبانت اینکارو نکنه؟!
هیچی دیگهنقل قول:
شما هم بزن روی دکمه
حداقل چند ثانیه ای درد و مشکلاتت رو فراموش میکنی
همون چند ثانیه هم غنیمته!
نامحدوداش آشغاله ۱ مگ بعد از محدودیت سرعتت میشه ۱۶ تا چون باز خود ۲۵۶ هم تقسیم میشه سرعتش نامحدود صبا اعصاب خورد کنه خودم تا حالا داشتمنقل قول:
واسه من همینطوری شد( ولی من دکمه تغییر وضعیت نزده بودم) شارژم صفر شدنقل قول:
حوصله شکایت هم ندارم چونکه می دونم به نتیجه نمی رسه
خلاصه دیگه تمومه ما که رفتیم
بفرمایید نگفتم که محدودیت شبانه قطعی میشه تو سایت خودش هم با افتخار اعلام کرد حالا که طرف بارشو بسته شبانه رو بست تا هم خیالش از بابت پهنای باند راحت باشه و هم بیشتر بتونه بچاپه بهرحال اینجا ایرانه و هر کی هر کار عشقش کشید تو شرکتش میکنه مال من هم اینترنتم چند روز دیگه تمومه میرم یک شرکت دیگه هر چند همشون سر و ته یک کرباسن ولی نه تا این حد که کلا شبانه رو پولی کنن بهرحال ببینیم سرنوشت چی میخاد یک وقت دیدی کلا شبانه برافتاد پیشرو این کار هم که صبانته تا الان
کسی میدونه نسل سوم ایرانسل یا همراه اول شبانه رایگان داره یا نه؟