اندیشه برا من 1 هفته است داغون بود الان ترکیده
جالبه اما شبانه اش خوب بود تو این یک هفته!
Printable View
اندیشه برا من 1 هفته است داغون بود الان ترکیده
جالبه اما شبانه اش خوب بود تو این یک هفته!
آقا من این تاپیک رو دنبال میکنم
همیشه هم حرفای دوستان رو میخونم برای خودمم بعضی موقع این اشکالات پیش میومد که قابل تحمل بود امااااااااا
اما الان یه مدت که دیگه رفته رو اعصابم آخه یعنی چی یه سایت خبری رو هم میخای باز کنی اینترنت داره جووووووون میده انگار
یاهو به زور باز میشه سایتها فیلترند
یه صفحه رو میخای باز کنی 10 بار باید رفرش کنی تا دیتا سند و رسیو بشه بعضی موقعها مجبورم مودم رو خاموش کنم دوباره روشن کنم
این وضع تا کی ادامه داره
بقیه شرکتها هم سرعتشون اینجوری داغونه
اندیشه هستم مرکز 3
128 نامحدود
نقل قول:
سلام به شما
بله اینترنت برای همه همین طوره. سایت هایی که سرورشون تو ایران هست مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو راحت و سریع باز می کنه اما سایت هایی که سرورشون تو خارج هست یا اصلاً باز نمی شن یا به کندی و ناقص باز می شن. یکی از دلایلش می تونه راه اندازی شبکه ملی اطلاعات برای مراکز اداری باشه که باعث این اختلالات شده. البته من چون کار درسی می کنم وقتی با و*ی*پی*ا*ن دانشگام می رم اینترنت مشکلی ندارم.
اگه این سایت هایی که گفتم راحت باز می شن مشکل از شما نیست.
اگر اندیشه هم تماس بگیرید همین ها رو می گن.
دوستان تو گیلان وایمکس ایرانسل ساپورت میشه؟
طبق لینک زیر خیر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دارم از دامون نت لاهيجان به انديشه لاهيجان كوچ ميكنم سرعت 128 محدودش چقدرهست؟ منظورم سرعت دانلود هست؟
فرقي بين پورت انديشه و پورت مخابرات وجود داره منظورم بين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره؟ چون انگار به مشتري هاي جديد دومي رو ميده
يعني اونهايي كه ميرن تو dci از اينترنت مخابرات هستن و جز مشتركان انديشه نيستن؟
اوضاع پينگ چطور هست؟
و از همه مهمتر اگر مقداري از حجم دوره بمونه قابل انتقال به دوره بعد هست؟ يا حجم ميسوزه ؟
چون دامون انتقال ميده به دوره بعد
راستي هر گيگ اضافه چقدر هست؟
اوضاع قطعي تو لاهيجان هست ؟
چون من به خاطر قطعي دامون تو اين چند وقته دارم كوچ ميكنم وگرنه من از سال 80 مشتري دامون نت هستم
128 محدود از 50 به بالا نوسان دارهنقل قول:
پورت اندیشه رو شرکت دیگه ارائه نمیده و به تمامی مشترکین جدید پورت مخابرات میدن
پینگ خوبه بد نیست :دی
حجم هر دوره به دوره بعد نمیره یا به اصطلاح میسوزه
هر گیگ اضافه 3700 تومان
من نت مخابرات دارم ساعات رایگان بیشتر از 1000 بار قطع میشه واسه همین میخام یه دوره برم پارس آنلاین نت بگیرم
دوست عزيز مطمئني كه گيگ اضافه 3700 هستنقل قول:
من كاتالوگ از دفتر لاهيجان گرفتم نوشته 2500 تو سايت انديشه هم نوشته 2500
يوزر مخابرات هستي يعني اينكه همين داستهاي قطهي و تايم اوت مخابرات هست توش؟
پارس انلاين مگه لاهيجان شعبه داره؟
درسته حرفت منم 1 مگ 1024 داشتم توی روز هیچ مشکلی نداشت ولی ساعات رایکان تا 7 صبح فقط دیسی داره ؟؟؟؟ عمدا اینکارا کردن مه دانلود نمنیم زنگ هم میزنیم میگن مشکل مخابراته ؟ درو محض
مخابرات اشنا هم داشتم زنگ زدم گفتش مخابرات مشکلی نداره از اکانتینگ ادیشه هستش با اقای نیک رو حرف بزنید -- خودشون عمرا این کارا کردن .
دیرور 256 نامحدود تمدید کردم اصلا دیسی نداره ؟ یعنی دیگه تابلو هستش عمدی هستش و از اندیشه هستش .
نقل قول: