تشکر فکر کنم حجمی مناسب باشه...قابل انتقال به دوره بعد هس؟ واسه یه کاربر عادی که بیشتر وب گردی ملاکشه 512 محدود خوبه؟ مدرکی نمیخواد؟(شرمنده اینقدر میپرسم چون که از مخابرات تهران اطلاعی ندارم)نقل قول:
Printable View
تشکر فکر کنم حجمی مناسب باشه...قابل انتقال به دوره بعد هس؟ واسه یه کاربر عادی که بیشتر وب گردی ملاکشه 512 محدود خوبه؟ مدرکی نمیخواد؟(شرمنده اینقدر میپرسم چون که از مخابرات تهران اطلاعی ندارم)نقل قول:
خیر انتقال پیدا نمیکنه ، 512 کافیه ، نمی خواد ولی برای کمپین ها باید صاحب خونه باشه ولی محدود معمولی خیرنقل قول:
ممنونم از شما....
دوستان تهرانی الان میخواستم سرعتمو از 512 به یک مگ ارتقا بدم
من 512 نا محدود دارم ... ولی انگار فقط 256 و 128 در دسترش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان چیه دیگه 1 مگ نا محدود نداریم
سرعت همین 512 مارو کم نکن بیچاره بشیم :n03:
ممنون .
فقط تا 512 نامحدود ارائه میدن و محدود ها رو تا 1 مگ:n12:نقل قول:
دوست عزیزم پس چرا اعلام نکردننقل قول:
خوب اگه تا 512 نامحدود میدن پس چرا توعکسی که قرار دادم موجود نیست ؟
چون سرویس خودم 512 هست نمیتونم ببینم ؟؟؟
چرا اینقدر سرعت محدود کردن ؟؟ تاکی میخوان پسرفت کنن ؟ دلیل این کارشون دقیقا چیه؟
الان رفیق من از قبل 1 مگ نامحدود داره یعنی باید سرعت دانلودش کم شده باشه ؟
الان ازش پرسیدم میگه نه هنوز سرعت دانلودش 128kb هست
چون مال خودت 512 هست که دیگه درخواست تغییر به 512 نمیتونی بدی اگه 256 داشتی اون موقع 128 و 512 موجود میشدنقل قول:
مخابرات اصلا سرعت رو محدود نکرده از اول همینجوری بوده هیچ سرعتی رو نه کم کرده نه زیاد چون ضریب 1 به 8 هست هر چقدر سرعتت باشه تقسیم بر 8 میشه این میشه سرعت دانلود شرکت ها هم این موضوع رو رعایت نمیکنن چون میخوان حجن زود تر تموم بشه که
مردم حجم بخرن ..
جناب سرعت128 محدود چنده؟ 1مگ محدود چی؟ واسه وب گردی کدوم بهتره؟نقل قول:
۱۲۸ محدود نامحدودش ۱۶ کیلوبایت..و ۱ مگ هم ۱۲۸ کیلوبایت هست.به نظر من اگه اهل دانلود نیستین یه ۲۵۶ هم کارتونو راه میندازه...
128 محدود همون 128 اسمی سرعت میده :n02: 1 مگ هم همونطور ، وبگردی کم کم باید سرعت دانلود 64 باشه تا بتونه یک صفحه رو به خوبی باز کنهنقل قول: