نقل قول:
شب ها برای من 12:30 تا 1 و 6 تا 7 خوبه و بقیش فایده نداره
Printable View
نقل قول:
شب ها برای من 12:30 تا 1 و 6 تا 7 خوبه و بقیش فایده نداره
برا من هم همینجوره.دو سه روز اولش سرعت شبانه و روزانه یکی بود اما حالا تا ساعت 1 میشه سرعتم به 20 کیلوبایت میرسه و دوباره ساعت 6 برمیگرده به حالت قبل.من آرزوی دانلود 4 گیگ در یک شب را داشتم ولی الان به همون 2.5 گیگ در شب که اوایل دانلود میکردم هم راضیم.الان از 1 تا 6 کلا 300 مگ دانلود میکنم و از 6 تا 7 حدود 450 مگ.نقل قول:
من حداکثر دانلودم حدود 1 ماه پیش بود که 5.2 گیگابایت گرفتمنقل قول:
12:30 تا 1 من 300 مگابایت میگیرم و 6 تا 7 صبح 650 مگابایت و 1 تا 6 هم سرعت میاد پایین و زیاد نمیشه روش حساب باز کرد
وقتي تو ماه 3 گيگ بيشتر ترافيك نداشته باشي و اگه چند شب دانلود رايگان كني محدود بشي به چه درد مي خوره؟! در ضمن سرعت شب ها رو روي 40-60 مي ذاشتن.نقل قول:
من كلا تو اين ماه 18 گيگ دانلود شبانه نداشتم، اما تو پارس آنلاين بعضي ها هستن شبي بالاي 4 گيگ دانلود مي كنند يعني من كمتر از 5 شب اون ها دانلود كردم و محدود شدم.
البته هنوز عوض نكردم اما 2 روز ديگه قردادم تموم ميشه و بايد تمديد كنم، اينم تست سرعتم بااسپيد تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم بابت پاسخگویی شما به سوالاتنقل قول:
ممنونم
نه چون موقعی فهمیدم که فرداش تاسوعا و عاشورا بود انشالله چهارشنبه یعنی امروز میزنم و حرفام رو میزنم
من در این مدت از سرعت روز راضی بودم و همیشه 190 هست
اما مشکلم شب هست
اوایل عالی بود همون 190 بعد چند روز نصف شد و بعد از اون قضایای قطعی سرعتم 22 ... 26 و... شد
راجب PCM مخابرات زیاد متوجه توضیحاتتون نشدم اما مخابرات از هم محلی های ما هست و اگه چیزی هست بگید تا برم بهش بگم شاید درست بکنه...
البته ما از یه مخابرات مرکزی تغذیه میشیم که اون مخابرات میفرسته با دستگاهی که تو مخابرات ما هست و از اینجا ما اینترنت داریم
حالا نمیدونمچه کنم....
ساعت 1.34 دقیقه...سرعت 14 :41:
سایت اسپید تست هم نتونست لود بکنه که اونجا یه عکس بذارم براون
هه
شانس منه دیگه
شبتون بخیر...80 مگ دانلود دارم خودش تموم میشه خاموش میکنه...
بای همگی
البته شما PCM نیستید با این سرعتی که گفتین (الان احتمالش خیلی کمه چون دیگه ADSL با PCM نمی دن ولی اوننقل قول:
اوایل همش این جوری بود.)
سلام
شما مطمئنی خطت نویز نداره ؟ snr rate رو یه نگاه بنداز. idm رو هم اگه استفاده میکنی پاک کن و یه ورژن دیگش رو نصب کن.نقل قول:
نقل قول:
سرعت آپلودتون خیلی پایین نیست ؟ انگار از آپلود تون برداشتن گذاشتن رو دانلود!