یعنی داری با 64 کیلوبایت دانلود میکنی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
Printable View
یعنی داری با 64 کیلوبایت دانلود میکنی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
تو IDM سرعت دانلود بین 55 تا 65 هستنقل قول:
پینگ هم با 8.8.8.8 اکثر اوقات 180 هست و آخر شب ها 250 میشه ...
البته سرعت تک کانکشن زیاد تعریفی نداره و 35 هست
خسته شدیم اقا از این وضعیت اینترنت.
نصف روز استرس داریم که ببینیم آخر شب خسته و کوفته میتونیم از اینترنت استفاده کنیم یا نه!
آخرم زنگ میزنیم پشتیبانی میگیم پینگ با سرور تهران بالای 150 هستش، پشتیبانی هم کلا از بیخ انکار میکنه که مشکی وجود نداره، اگه میخواید کارشناس بفرستیم براتون ( ساعت 10 صبح که اینترنت در بهترین حالت هستش) اگه مشکلی نبود ازتون 30 تومن هزینه میگیریم!
حتما از آسیاتک کوچ میکنم حتی اگه سرعتش صد برابر این سرعت فعلی بشه.
:n21:
قبلا سرعت اینقدر بود یا تازگی اینقدر شده؟!نقل قول:
شاید سرعت سرور های دانلودها به این دلیل زیاده که تقریبا میشه گفت داریم از سرورهای خودش دانلود می کنیم
دوستانی که سرویس نامحدود و با ثبات میخوان پیشنهاد میکنم از طرح بی نهایت رایتل استفاده کنید!
هم کیفیت اینترنت بالاست هم ضریب اشتراکش 1به1 هست یعنی هیچ گونه کندی در سرعت نباید داشته باشه.....
در ضمن با پرداخت ماهیانه 50 هزار تومان علاوه بر اینترنت از مکالمه و sms نامحدود درون شبکه و 1000 دقیقه مکالمه برون شبکه برخوردار میشید!
فقط به 3نکته توجه کنید:
1. برای اینترنت هر سرعتی که داشته باشید روی طرح بی نهایت فعال میشه. به این صورت که اگر قبلش سرعت اینترنت شما 128 بوده همون 128 در طرح بی نهایت خواهد بود!
2. درسته که اولش باید 150 هزار تومن بابت تضمین به رایتل پرداخت کنید اما در پایان دوره و یا انصراف بهتون پس داده میشه.
3. تا اونجا که میدونم اینترنتش فعلا سیاست مصرف منصفانه نداره!
پس با این حساب فکر میکنم خیلی به صرفه تره بجای اینکه 40 50 تومن برای 1مگ نامحدود اسیاتک بدید که پر از محدودیت و ... باشه!
سلام دوستان DNS آسیتک چنده ؟ برای من اتوماتیک میزنه 10.8.101.58 و دومیش 217.218.127.127 که با اولی اصلاً پینگ هم نداره دومیش هم حدود 60 70 است
سایت های داخلی که العان سرعتشون رفته بالا . یعنی همینطور که دوستمون گفت سرورش اومده تو آسیاتک ! چه سایت هایی هستن ؟
سافت گذر + میهن دانلود+دانلودها و همین ؟
ir-dl.comنقل قول:
................
با سلام ... دوستان عزیزم بنده سرعت 1 مگ دارم و الان نزدیک 1 هفته هست سرعتش افتضا شده و 10 تا 12 کی دانلود بهم میده و شیراز هم هستم دلیلش چیه و هر چی زنگ میزنم پشتیبانیش یا جواب نمیدن و یا اشغاله همیشه چکار باید بکنم خیلی عذاب اوره یک فایل 600 مگی را از دیرزو تا الان میخوام دانلود کنم همش 26 درصدش رفته جلو
نقل قول:
برای من که هیچ فرقی نمیکنه سرعت از داخل و سرور خارج یکی هستش دور 60 - 1مگ نامحدود
ولی خوبه اگر سرعت سرور داخل رو ببرنند بالا برای دانلود بازی خوبه :n02: