نقل قول:
فصل قبل حجازی خائن تیم رو نابود کرد... وگرنه !!! بیخیال ژنرال رو عشقه... افشین امپراطور هم که رفته دبی عشق و حال....
نقل قول:
فصل قبل حجازی خائن تیم رو نابود کرد... وگرنه !!! بیخیال ژنرال رو عشقه... افشین امپراطور هم که رفته دبی عشق و حال....
همین الان هم آثاری از حجازی هست . منیعی و چندتاازبازیکنای سوتی دیگه امون ازاون بجا مونده .باید 3 سال بگذره که آثارش ازتیم پاک بشه . امیدوارم طی سه سال آینده امیر روسرتیم باشه .نقل قول:
بیخیال گذشته..
آمار رو ببینید حال کنید :
بیشترین برد : استقلال
کمترین تساوی : استقلال
کمترین باخت : ذوب آهن
بهترین خط حمله : استقلال
بهترین خط دفاع : استقلال
تفاضل گل : 23+
آمارو که ترکوندیم رفته ... تفاضل گل رویایی ... فکر نکنم تا حالا تیمی تو لیگ برتر چنین تفاضل گلی رو تجربه کرده باشه. حالا تیمهای دیگه شانس آوردن جباری مصدوم بوده ببین اگه اون بیاد چی میشه...
جدول گلزنان لیگ برتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن چرا از استقلال تعریف میشه... خوب تعریف داره دیگه... تا حالا کدوم تیم تو ایران اینقدر قشنگ فوتبال بازی کرده ؟ اینقدر قوی بوده ؟ اونم نه یکی دو هفته همینطور ادامه دار... بازی با داماش وقتی گل خوردیم من اصلا ناراحت نبودم یه جورایی مطمئن بودم استقلال به راحتی جبران میکنه که همینم شد. نیمه اول تموم نشده 2 بر 1 جلو بودیم....
آره. خدائیش استقلال این فصل کولاک کرده.. دم همشون گرم. هرچی رکورد هم بوده زدن، فقط امیدوارم این روند تا پایان فصل ادامه داشته باشه و خیلی زودتر از پایان فصل، قهرمانی استقلال مشخص شده باشه..
تازه اگه از همون اول فصل تیم راه افتاده بود که الآن خیالمون خیلی راحت تر بود..
راستی، M.etallic.A ، آواتار جدیدت مبارک :31:
فعلاً که با خیال راحت میریم واسه تعطیلات نیم فصل..
نقطه برتری که امیرداره برتمام مربیها به قول بچه ها اینه که بازیکناش ازدرگیری نباید بترسند. اگربازی ابومسلم و استقلال سه سال پیش (1 بر0) مارابردند تومشهد یادتون باشه ما 8 نفره نزدیک بود یک گل به ابومسلم بزنیم اگرعنایتی یک قدم جلوتربود.من خیالم ازاستقلال این فصل راحته راحته .
بازی های هفته ی بیستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت ترین بازی این هفته رو پرسپولیس داره..
استقلال و ذوب آهن میهمانن و پیکان هم میزبان سایپاست..
سخت ترین و حساس ترین بازی این هفته هم سپاهان - استقلال هست !
به امید برد استقلال مقابل سپاهان و تداوم صدرنشینی
گل های بازی استقلال - داماش رو میخوام..
اگه کسی داره، لطفاً بذاره..
ممنون میشم :11:
اینو خودم پیدا کرده، ولی گل ها رو تفکیک شده و با کیفیت خوب میخوام :
کد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w19/esteghlalpegahgilan.wmv