هر کدوم از این بخش ها سودشون رو از این کارا میبرن.. یکی به پول بیشتر میرسه و یکی به خاسته های عجیب و غریب خودش و تنها مردم قربانی میشن این وسط.:n03:نقل قول:
Printable View
هر کدوم از این بخش ها سودشون رو از این کارا میبرن.. یکی به پول بیشتر میرسه و یکی به خاسته های عجیب و غریب خودش و تنها مردم قربانی میشن این وسط.:n03:نقل قول:
رفقا کیفیت سرویسشون خیلی خوب بود مثل اینکه میخوان گرونترشم کنن.بریزین توی صفحه ی وزیر اعتراض کنین.
بله درسته 195 شکایت رو رد میکنه ولی باید دوباره قسمت پایین درخواست مجدد بررسی بزنی
الان خود تنطیم مقررات واسه من پیام داده که
كاربر گرامي در صورتي كه سرعت دانلود كمتر از حد مجاز مصوبه ( 192 كيلوبايت بر ثانيه) ميباشد, مستندات مربوطه (نتيجه تست سرعت با استفاده از وب سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را حداكثر تا تاريخ 93/06/21 به ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نماييد.
حاجی من یک ماه خدا شاهده یک ماه صبح و عصر زنگ میزدم صبانت که بابا خطم مشکل داره پینگ میگیرم لاست داره...اصلا کو گوش شنوا...اخرشم گفتن دست ما نیست همینه که هست!!!الان خدا رو شکر مدتیه خوبه اما میدونم اینم ارامش قبل از طوفانه....برو ای اس پی عوض. کن به امید صبانت نباش...نقل قول:
دقیقا از وقتی این قانون مسخره محدودیت شبانه رو اعمال کردن پینگ هم خیلی داغون شده واسه من 330
زنگ زدم خود پشتیبانی قبول کرد که از وقتی شبانه محدود کردن پینگ هم بالا رفته
کسی میدونه بقیه ی شرکت ها چطورین؟
دقیقا اگه حتی بخوان رو بدترین شرایط شبانه بدن باید ضریب 1 به 8 رو رعایت کنننقل قول:
سرویس 12 مگابیت فروختن که میشه 12288 کیلوبیت خب به کیلوبایت میشه 1536 کیلوبایت در ثانیه
اگه ضریب یک به هشت هم بخوان بدن سرعتش میشه 192 کیلوبایت
اینا مهم نیس
من مدارک برای یه مشکل دیگه ارسال میکنم پشتیبان میگه دروغ میگی شکایتو مردود میکنه
سه بار تا حالا شکایت کردم سه بار رو گفته دروغ میگی
اینجا که سرعت بیشتر از ۲مگ رو نمیشه انتخاب کردنقل قول:
از دوستان گرامی کسی نامحدود صبانت رو داره
سرویس دهیش چطوریه ؟
نامحدودشم تو کار محدود کردن ؟:n13:
من تعجب میکنم از بعضی دوستان که در منطقه شون 3G ایرانسل وجود داره که حجم عالی با سرعت بالای 10 مگابیت داره ولی بازم اصرار به اشتراک ISP ها رو دارند!
یکجورایی انگار از ایجاد تغییر در سرویس اینترنتی ترس دارند و بازم امید به اصلاح صبانت دارند ... در حالیکه این وضع هرگز عوض نخواهد شد
من همین الان 5 گیگ از حجمم رو مصرف کردم تا زودتر تمومش کنم و خطم رو تخلیه کنم . اونقدر با خوش خیالی حجم خریدم که به این زودی تموم نمیشه اونم با خط 6 مگ