درود. سرور دانلود داخلی یا خارجی ؟ تست اسپید سرور خارجی چند میده ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
لیست قیمت سرویس های فیبرنوری آسیاتک در پنل من:
همین یکی دو روز اخیر هر کدوم پنجاه هزار تومان بهشون اضافه شد. طبق چه قانونی؟ نمی دونم.
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
ماشالله قیمتها ولی گوش شیطون کر هنوز از شاتل بهتره که گیگ 2000 تومان میده. البته اسیاتک به افزایش ناگهانی و بی دلیل قیمت معروفه . همیشه همین طوری بوده و مثل شاتل ممکنه در طول سال چندین بار بی دلیل و توضیحی گرون بکنن.نقل قول:
سرور داخلی، متاسفانه خارجی رو تست نگرفتم و چون امتحانی چند دقیقه سرویس 1 گیگ رو فعال کرده بودم و همون موقع تغییرش دادم امکان تست مجدد ندارم.نقل قول:
بعد از سرویس 1 گیگ، سرویس 300 مگ رو فعال و تست گرفتم، دانلود داخلی 300 و خارجی 100 بود، آپلود داخلی و خارجی 100 بود و در نهایت برگشتم به همون سرویس قبلیم یعنی 1 ساله 50 مگ که تا 100 بازه.
بنظر میاد مخابرات این سرویس 1 گیگ (100 آپ تو 1000) رو برای رقابت با سایر سرویس دهندگان FTTH گذاشته که تو پلن هاشون 1 گیگ هم دارن.
من کلا از پیش پرداخت استفاده میکنم ولی فقط سرعت ۵۰ مگ موجوده!نقل قول:
اگه جای خاصی از پنل کاربری هست لطفاً راهنمایی بفرمایید
درود.. تو خبرش زده برای 10% از یوسرها . امکانش هست بر اساس منطقه مخابراتی و موجودی پهنای باند اون سرویس رو به پنل اضافه کنن و کم کم گسترشش بدن. 10% خیلی کمه و عملا به شانس شما برمیگرده.نقل قول:
- - - Updated - - -
سر کوچه ما پست فکر کنم واسه فیبر نوری گذاشتن ، باز هزینه نصب و راه اندازی داره ؟
دوستان هزینه های راه اندازی فیبر مخابرات بر چه اساسی هستش؟ من با پیمانکار طی کردم 1.6 میلیون برای فیبر کشی و فیوژن و راه اندازی، الان برای رجیستری مودم هم 350 درخواست داره میکنه به علاوه هزینه مودم و پچکورد و ایاب ذهاب هم باید جدا از 1.6 بدم. دارن سوء استفاده می کنن یا واقعا باید این هزینه ها پرداخت بشه، مثلا هزینه ای بنام رجیسنری مودم داریم؟
این شرکت آسیاتک هم خودش رو مسخره کرده؟
یه روز میاد تا تو خونه کابل میکشه میره دیگه هیچ خبری ازش نیست تا اینکه هی زنگ بزنی یا بری نمایندگی هزار و یک دلیل بیاری که مودم رو بیارید نصب کنید.
مودم رو میارن داخل رو فیوژن و پریز میزنن میگن بیرون رو یکی دیگه باید بیاد فیوژن بزنه وصل کنه باکس Fat که یکی دو روز دیگه میان.
باز خبری ازشون نیست و الان از دوشنبه تا حالا منتظر هستم بیان بیرون رو فیوژن بزنن. جالبه گفتن مودم رو خاموش نکن.
مودمی که به هیچ جایی وصل نیست.
قرار بود سه هفته ای تحویل داده بشه الان شش هفته شده هنوز مونده کارش.
می ترسم بیرون رو فیوژن بزنن این بار برای فعال شدن سرویس باز چند روز تا چند هفته طول بکشه.
مودمی هم که آوردن به هیچ وجه هوآوی نیست و کاملا معلومه که Fake هست و فقط یه برچسب خودشون چاپ کردن روش زدن به عنوان هوآوی. تو کارتنش هم هیچی جز مودم نبود!
جنس مودم هم طوری هست که یه فشارش بدی فکر کنم خُرد بشه. مودمی که با این اوصاف شاید یه میلیون ارزش نداشته باشه ولی به ما به عنوان اصل می فروشن دو میلیون و پانصد هزار تومان. جالبه اجازه نمیدن مودمی که خودت داری رو استفاده کنی.
درود. این داستانی که شما تعریف میکنی انگار 4 تا کلاهبردار اگهی فیبرکشی زدن و دارن مردم رو تور میکنن. مطمئنی اینا واقعا از اسیاتک هستن ؟ اینجوریشو دیگر ندیده بودم.نقل قول:
درود. بله عزیز به جون خودم پشیمون شدم کاش هی نمی خریدم بس که زنگ زدم نمایندگی شهرمون، رفتم دفترشون و زنگ زدم خود دفتر مرکزی آسیاتک در تهران. تازه با این رفت و آمدها اینطور کارم پیش رفته، اگر نمی رفتم هنوز کاری نکرده بودن و نمایندگی هست که تو سایت خود آسیاتک اطلاعاتش هست.نقل قول:
اینم عکس مودمی که آوردن ببینید که اینقدر Fake هست که دکمه های کناری برای WPS و روشن خاموش کردن وای فای با خود مودم چفت نمیشه. هی معلوم نیست چی ساختن؟ بدنه ش رو هم فشار بدی له شده. خوبه بچه یا حیوون خونگی نداریم وگرنه الان به فنا رفته بود. کافیه بخوره زمین فکر کنم پودر بشه.
دوست عزیز میشه از جلو و پشت مودم عکس بذاری ممنون میشم.نقل قول:
بفرمائید:نقل قول:
این مودم اگر اصلش رو پیدا کنید با پورت سبز،خیلی مودم خوبی هستش.
ممنون. آره این پورتش آبیه. خوش بختانه مخابرات در محل ما تمام پورتاش سبز رنگه و در پیامی که دریافت کردم گفته شده مودم هواوی که احتمالا همین مودم باشه با پورت سبز. شما مطمئنی این مودم اصل نیست؟ کارایی ش چطوره رازی هستی؟نقل قول:
هنوز از بیرون جوش فیوژن نخورده و وصل نیست.کسی که اومد نصب کرد گفت روشن بذار که وقتی از بیرون جوش فیوژن خورد بعد فعال بشه.هفته پیش دوشنبه داخل رو جوش فیوژن زدن و مودم رو وصل کردن. قرار بود تا آخر هفته پیش کار بیرون رو انجام داده و وصل بشه که انجام ندادن!نقل قول:
بله اصل نیست انگار یکی نشسته تو خونه قالب ساخته بعد پلاستیک توش ریخته این رو درست کرده. اینقدر ناشیانه درست شده.
خواهش می کنم.
من سرویس 500 گیگ ماهیانه مخابرات دارم،الان تو پنل زده 500 گیگ ترافیک و زمان هم 344 باقی مانده، میخواستم بدونم این 500 گیگ اول هر ماه شارژ میشه؟ (کجا میشه چک کرد تعداد روزهای باقی مانده برای اون ماهی که توش هستیم)، و اگه ترافیک اضافه مونده باشه از ماه قبل، به ماه بعد انتقال داده میشه یا نه؟ و یه سوال دیگه اینکه ترافیک ساعت خاص مثلا 2 تا 8 رو میشه در ماه دوبار یا چندبار خرید یا محدودیت ماهانه داره؟ ممنون
حذف شود...نقل قول:
هر ماه شارژ میشه 500گیگنقل قول:
- - - Updated - - -
هر ماه شارژ میشه 500گیگنقل قول:
خب فیبرنوری آسیاتک من وصل شد. خوبه بد نیست ولی شگفت زده نشدم. سرعت حدود چهارصد مگابیت هست برای داخلی. همین حالا از سرور داخلی 4.2 گیگابایت رو در پنجاه ثانیه دانلود کرد. البته تا یک گیگابیت هم میره ولی معمولش حدود چهارصد پانصد هست.
اخی برای منی که ADSL دارم و حداکثر سرعتم 8 مگابیت هست و پینگ هم با باز کردن یه صفحه مرور گر یا هر چیزی بالا پاین میشه خیلی شگف انگیزه شما احتمالا تو اروپا زندگی کردی که شگفت زده نشدی. :دی:Dنقل قول:
درود. سرور خارجی رو چند براتون بستند ؟نقل قول:
من اگه یه نت با 50 مگابیت سرعت دانلود/اپلود داشته باشم که حجمش هم نامحدود داشته باشه زمین رو گاز میزنم.نقل قول:
دیشب تست داخلی حدود 450 مگابیت بود.پینگ هم زیر پانزده. آخه این همه از فیبرنوری گفتن به نظرم می بایست بهتر از این می بود :wink:نقل قول:
درود.نقل قول:
متغییر هست ثابت نیست. اولی سرور داخلی دومی سرور آلمان هستش. به قول خودشون سرعت بین صد تا هزار مگابیت باز هست:
- - - Updated - - -
نامحدود که بله منم ذوق مرگ میشم :biggrin:نقل قول:
درود. مبارک باشه. کلا پهنای باند خارجی خیلی کم دارن که همه رو روی 300 ببندن. همین که مثل مخابرات زیر 100 نبستن نکته مثبتی هست و انشالله به مرور زمان یک خرده سر کیسه رو شلتر هم بکنن.نقل قول:
- - - Updated - - -
ممنونم از شما. از قصد پهنای باند خارجی رو کم می کنن.نقل قول:
نقل قول:
با سلام.. پهنای باند خارجی هیچ مشکلی نداره..
شما با تماس به 2020 میتونید حتی درخواست سرویس 1000مگ بکنید که از 1 تیر ماه در درسترس عموم در بستر فیبر نوری مخابرات قرار گرفته..
سرویس فوق 500 گیگ حجم داره و ماهانه حدودا 400 تومان میباشد.
بیشتر سرویس های قبلی طبق صحبتی که در گذشته کرده بودم و یکسری آدم یاوه گو فرافکنی میکردن دانلود داخلی تا 600 باز شده و خارجی روی 300 میباشد
اگر سرویس شخصی دارای پهنای باند کمتری هست بهتره پلن مورد استفاده رو تغییر بده تا مشکل حل بشه و یا از سرویس 1000 مگ که بصورت ماهانه پرداخت میشه رو انتخاب بکنه.
درود.نقل قول:
اینترنت من مال آسیاتک هست و امکان عوض کردن شرکت وجود نداره. طبق گفته شرکت هم سرعت بین صد تا هزار مگابیت باز هست.یعنی این نیست که محدود کرده باشن مثلاً روی پانصد مگابیت یا...
تا حالا هم چندین تست سرعت گرفتم که همیشه سرعت دانلود از سرورهای خارجی کمتر از سرورهای داخلی هست.
امروز یه ویدو از تست استارلینک تو تهران دیدم سرعت دانلود 200 مگابیت سرعت اپلود 17 مگابیت و پینگ 75 میلی ثانیه تازه فیلتر هم نیست. چند وقت دیگه با اومدن مینی دیش ها و پایین اومدن قیمت سارژ ماهیانه فیبر نوری تو ایران به تاریخ میپیونده وقتی قرار نیست اینترنت درست حسابی دست مردم بدن همین میشه.نقل قول:
سلام
آقا واقعیت داره که میخوان تا 1404 همه جا رو فیبر نوری کنن ؟؟
منطقه ما کابل دزدی شده adsl استفاده میکردم و بد نبود.. بعد دوسال شکایت و پیگیری اینا به جایی نرسید چون واسشون صرف نداره و مس گرونه اما گفتن که به زودی فیبرنوری قراره بیاد ارزش نداره خرج کابل یا تی دی یا اینترنت رادیویی کنم ..؟
اگه واقعا میاد که با همین سیم کارت سر کنم و دیگه سمت اونا نرم اگر نه که یه کدوم اونا رو بگیرم حجم سیم کارت خیلی کمه دارم با بسته های پیشنهادی سر میکنم .
یک سالی هست محله ما رو کندن و داکت گذاشتنن خبری هم از فیبر نوری نیست به دلت صابون نزن دوست عزیز اینرنت فیبر نوری هم قرار نیست معجزه کنه اگه به اینترنت دیگه ای دسترسی داری بگیر و منتظر نمون.نقل قول:
والا من پینگ و پایدار بودن اینترنت واسم مهمهنقل قول:
اینجا چون منطقه شلوغی نیست adsl جوابگو بود
حالا به دلیل همون مصرف کننده کم تو این منطقه یا حالا اهمیت ندادن یوزر ها به نبودن اینترنت متأسفانه تنها شاکی انگار من بودم و اونها هم بخاطر من نمیان اینجا رو دوباره کابل ADSL بکشن البته تا یه جایی کشیدن که فقط شاید ۱۰۰ متر با کوچه ما فاصله داشته باشه .. خلاصه حضوری اومدن و گفتن اگه خودت بخوای میتونی با اطرافیات صحبت کنی ماهم میتونیم واست اوکی کنیم اما دوباره دزدی میشه الکی هزینه مس نکن
یه سیم کارت دادن گفتن این رو فعلا استفاده کن هرچقدر اینترنت ازش بخری دفعه بعدی قیمتش میاد پایینتر اما خب بازم سیم کارت هست و حجمش کمه مشکلات خودشو داره
خلاصه تنها اینترنت با حجم و قیمت مناسب که بهش دسترسی داشتم همون ADSL بود که تا ۲۴ مگ هم میکشید خطم حالا یا باید رادیویی بگیرم که ۷ ۸ ۱۰ تومن خرج داره حداقل یا تی دی که بسته هاش اصن با موبایل فرقی ندارن ! من تو پیشنهادات ویژه همینقدر میزنم شاید حتی بصرفه تر .. میمونه یه فیبر که مشخص نیست کی میاد اما منطقه های اطراف رو میگن کشیدن حالا بخاطر پرجمعیت بودنشون فکر کنم .. اینجا رو نمیدونم ... بی نتی بد دردیه
اینجا برو روی نقشه چک کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپراتور شما تا پایان سال باید فیبرنوری بده. سمت راست نقشه اپراتورها را یکی یکی چک کن چون بعضی وقتا درست و کامل نشون نمیده.نقل قول:
چک کردم متاسفانه خاکستری هم نیست سفیده منطقه ما رو نقشه ..نقل قول:
اما خب گفتن اطراف ما منطقه هایی که تراکم جمعیت بیشتری دارن در حال راه اندازی هستن و این مناطق خیلی از ما دور نیستن .. اما خب اونا هم رو نقشه سفید هستن !
نمیدونم آیا میشه روشون حساب کرد که نهایتاً تا پایان سال راه اندازی بشه یا یجوری هزینه کابل بدیم و همین ADSL رو استفاده کنیم .. چون اینترنت دیتا هم از نظر حجمی هم از نظر پینگ اصلا خوب نیست .
فیبرنوری شاتل هم بسته هاش رو پنج برابر گران کرد هزار گیگ ماهانه رواز 500هزار تومن به 2.5میلیون و 200گیگ رو از200 تومن به660هزار رسوند بقیه هم به همین شکل به شخصه دیگه تمدید نمیکنم برمیگردم به adslمخابرات. این شرکت چرت و گران فروش
شاتل بسته های فیبر خودش رو تا 5 برابر گرون کرد اگر مجبورید از شاتل سرویس بگیرید،سرویسی که ماهانه 400 گیگ حجم داره رو بخرید در غیر این صورت بیچاره میشید!
قیمت بسته های عادی چه 1 گیگ بخری چه 1000 گیگ شده گیگی 5360 + 10% مالیات
قیمت بسته های جشنواره هم به این صورته+ 10% مالیات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت قدیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنتی که پارسال میخریدم 50 تومن سه برابر شده
الان فقط مخابرات سرویس فیبر می ارزه . بقیه همه تلست .بگیری بعدا با بسته های ترافیکی ورشکست میشی. شما قبلا چک کردی ببینی مخابرات VDSL دو منطقتون میده یا نه ؟نقل قول:
پست حذف شود
نه مخابرات نمیده vdsl فیبرش رو هم خیابان فرد رو کشیدن محلی که هستیم زوجش رو گفتن چند ماه دیگه تکمیل میشه. تماس گرفتم به شاتل و اعتراض خود رو اعلام کردم گفتم با این قیمت ها کسی نمیخره. میرم adsl مخابرات رو راه میندازم برای ت لگرام و ویدیو دیدن کافیه دانلود هم بسته های شبانه همراه است پول تو حلق این شرکت مفت خور نمیریزم. خارج کشور سرعت میفروشن اینجا فیبر میدن با حجم ده بیست گیگ و قیمت خدا .مگر اصلاً باس محدودیت حجم بزارن برا فیبر ماشین بنز میدن دست مشتری با کارت سوخت چهل لیتری. تا وقتی این حجم گذاشتن های چرت تو کشور باشه نت درست بشو نیستنقل قول: