نقل قول:
خیلی ممنون از پاسخ شما.جوهر پارت تکنیک ساخت کدوم کشوره و تو بازار هست و قیمتش چنده ؟؟؟
و اینکه من میخواهم تانک بسازم یه طرح هم دارم براتون ارائه میکنم نظر بدید.
خیلی خیلی ممنونم داش محمد.نقل قول:
Printable View
نقل قول:
خیلی ممنون از پاسخ شما.جوهر پارت تکنیک ساخت کدوم کشوره و تو بازار هست و قیمتش چنده ؟؟؟
و اینکه من میخواهم تانک بسازم یه طرح هم دارم براتون ارائه میکنم نظر بدید.
خیلی خیلی ممنونم داش محمد.نقل قول:
خواهش میشه داداشنقل قول:
جوهر پارت تکنیک تا اونجایی که من می دونم بصورت انبوه وارد میشه و تو ایران و تحت نام شرکت وارد کننده بسته بندی و فروخته میشه. من هم از جوهر اپسونش استفاده کدرم وهم کانن و واقعا ازش راضی هستم.
یک لیتریش برای کانن 19 تومن و اپسون20 تومنه گمونم.
سایتش part-tech.com هست. مشهد هست و تهرانم که خود شرکت هست، باقی شهرا رو نمی دونم.
درمورد ساخت تانک و طرحتون هم در خدمتتون هستم.
موفق باشید
خیلی متشکرم.نقل قول:
آیا کیفیت چاپ با جوهر پارت تکنیک مانند جوهر اوریجینال خود کارتریج در میاد ؟
واسه HP داره ؟
و اینکه بیس جوهر چیه ؟ پیگمنته یا دای یا سالونت ....؟
و تو سایتشون مکان خرید پستی نیست !!! بهتون میتونم یه زحمتی بدم که واسم جوهر رو ارسال کنید از اونجا (اگه تو شهر خودمون پیدا نکردم)
و طرحمو هم به شکل نقاشی در میارم میدم بهتون داداش.
خیلی ممنونم.
خواهش میشه دوست مننقل قول:
هیچ جوهری فکر نکنم بشه جوهر ارجینال اما من از کیفیت چاپ این جوهر بسیار راضی هستم.
در مورد اچ پی باید از خودشون سوال کنید، احتمال زیاد داره، من برای اپسون و کانن خریدم ازشون.
برای پرینت های مختلف متفاوته، ضمنا گمونم سالونت Solvent همون دای بیس Dye Base یا محلول هست.
بله، سایتشون هنوز کامل راه نیفتاده. من مشهد هستم و اینجا قیمت از تهران بیشتره طبیعتا و هزینه پستش هم بیاد روش دیگه زیاد تر هم میشه، شما کدوم شهر تشریف دارید؟
و منتظر طرحتون هم هستم.
موفق باشید
نقل قول:
ممنون از پاشخ شما داداش.
من شهر ارومیه زندگی میکنم.طرح رو هم بزودی براتون پ.خ. میکنم.
سلام
دیروز کاتریج رو برای شارژ بردم نمایندگی مای اچ پی یا همون جهان گستر به هوای اینکه خودش نمایندگیه و قابل اطمینانه و...
بعد امروز زنگ زده میگه کاتریجتون آمادس و هزینه اش هم 24000 تومان میشه!!!!در صورتی که شارژ خیلی بخواد بشه 12 تومانه دیگه!
بعد میگه براتون درامش هم تعویض کردیم!
بهش میگم شما چطور با من هماهنگ نکردید اینکارو انجام دادید؟
میگه:ما خودمون بعد از شارژ تست میکنیم اگه مشکل دیگه ای داشته باشه تعمیر میکنیم!ما تست که کردیم درامتون مشکل داشت!
در صورتی که من اولین بار بود کاتریج رو برای شارژ برده بودم و تا به حال هم هیچ مشکلی در پرینت نداشتم!
اصلا ملاک مشکل دار بودن یا نبودن درام چیه دوستان؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من میگم اینا شگردشون اینه!یعنی حتی اگه درام سالم هم باشه به امید اینکه یه پولی گرفته باشن تعویضش میکنن!
الان به نظر شما به حرفش اعتماد کنم؟یا جور دیگه ای برخورد کنم؟
من میخوام جوهر رنگیم که میبینید تو شکل برای مارک cannon هست رو شارژ کنم باید این فلشی که زدم چسبش رو بردارم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال دیگه ای که دارم میگن برای شارژ کاتریج رنگ 3 سوراخ وجود دارد آِیا من اگه کیت شارژ مخصوص cannon رو بخرم این 3 رنگ توش هست ؟!
و آخرین سوال چند بار باید سرنگ 2.5 سی سی تقریبا پر جوهر رو وارد کاتریج کنم ؟؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
خرید کیت شارژ از جهت داشتن پایه مخصوص برای هواگیری مناسب هست اما از لحاظ جوهر گرون تر درمیاد تا 3 تا جوهر 100 میلی مجزا، ضمن اینکه اگر سه تا جوهر جدا بگیرید،دستتون در انتخاب نوع و مارکش باز هست.
من کارتریحم رو که مشابه کارتریج شما هست بارها شارژ کردم و هیچ بار اواگیری نکردم البته هیچ وقت نذاشتم تا ته رنگش تموم بشه.
اینجا یه آموزش شارژ هست:
مطالعه بفرمایید، اگر سوالی بود در خدمتتون هستیم.
موفق باشید
در اون شکل اون مطلب حتما باید رنگ قرمز - سبز - آبی سر جای خودشان باشند؟؟!
برای آینکه بخوام کاتریج رنگی رو شارژ کنم حتما باید این سه رنگ رو بخرم رنگ های دیگه نمیشه ؟!
ببخشید من بار اولمه که میخوام شارژ کنم
میشه بگید چند بار شارژ کردید وکلا نهایتش چند بار میشه شارژ کرد ؟ واز کجا بفهمیم که دیگه قابل شارژ نیستنقل قول:
ن کارتریحم رو که مشابه کارتریج شما هست بارها شارژ کردم و هیچ بار اواگیری نکردم البته هیچ وقت نذاشتم تا ته رنگش تموم بشه.
البته که باید سر جای خودشون باشن، وگرنه رنگ ها قاطی میشن و مشکلات عدیدیه ای درست میشه.نقل قول:
راحت ترین راه برای تشخیص ترتریب رنگ ها اینه که اول اون برچسب روی کارتریح رو بکنید،سه تا سوراخ روش هست. حالا آروم قسمت پایینش (هد) رو روی یه دستمال کاغذی بکشید، سه رنگ روی دستمال کاغذی ترشح میشه که ترتیبش همون ترتیب سوراخ های بالا هست. (اون سوراخ تک بالایی، رنگ وسط هست، اگر از جلو نگاه کنید، سوراخ ها رو به ترتیب می تونید مشخص کنید.)
باید سه رنگ زرد،سرخابی و نیلی داشته باشید (البته ممکنه مثلا هنوز زرد تون تموم نشده باشه و فعلا بتونید بدون اون رنگ هم فقط رنگای دیگه رو شارژ کنید اما اونم به زودی تموم میشه و بنابراین هر سه رنگ رو بخرید.) (من پیشنهاد می کنم جوهر پارت تکنیک بخرید)
احتمال زیاد کاتریج شما قابل شارژ هست و فقط بعد یه مدت یه ارور میده که بازم احتمالا با نگهداشتن دکمه کنسل رفع میشه.
اما اینکه چند بار می تونید شارژ کنید،بستگی داره به نحوه شارژ،نحوه استفاده،نحوه نگهداری،نوع جوهر و چندتا عامل دیگه از هیچ بار تا حدود 40 یا 50 بار متغیر هست!
این تاپیک هم یکی از دوستان زحمت کشیدن و آماده کردن، خوندنش مفیده:
موفق باشید
سلام دوستان عزیزم
من یک دونه پرینتر سیاه سفید لیزری 1018 اچ پی دارم.یک ماهی هست که وقتی میخوام پرینت بگیرم یک طرف کاغذ سایه میندازه.یعنی خطوط اصلی که پرینت میگیره زیرش دوباره به صورت کمرنگ تر خطوطو تکرار میکنه.تا الان چندین بار کارتریجو باز کرد.تمیز کردم.ولی درست نشد که نشد.مشکل از درامشه؟باید با چی تمیزش کنم؟آب؟
میشه کامل راهنمایی بفرمایید که باید چی کار کنم؟
کارتریجش باید عوض بشه؟
لطفا ادرس یک جایی رو توی تهران بدین که قیمت کارتریجش مناسب باشه.مدل 12A
خودم میتونم تعمیرش کنم
شدیدا به پرینتر نیازمندم
سپاس
دوستان من یک پرینتر جوهر افشان اچ پی دارم رنگهای آن را خواستم عوض کنم دو عدد کارتریج 121 یکی مشکی و دیگری رنگی گرفتم
رنگی قبلی نصفه هست کارتریج مشکی را عوض و نو انداختم اما ارور می دهد مثل اینکه خالی باشد؟ مشکل از چیست؟
اين مشكل عموما از فوم هست. يه استوانه سياه رنگ كه كنار درام هست و سطح اون رو پاك مي كنه. اون رو اول با آب و كمي كف بشوريد مواظب باشيد سطحش خش نيوفته . اگه درست شد كه ...! در غير اينصورت بايد عوضش كنيد.نقل قول:
هر كدوم كه ارور ميده اول سطح اتصالات فلزي پشت كارتريج و همينطور پرينتر رو تميز كنيد اگه جواب نداد اون كارتريج به احتمال زياد سوخته و نميشه كاريش كرد. حالا خواه خالي باشه خواه پر از جوهر.نقل قول:
ممنونم.میشه بفرمایید فوم کدوم هست؟اون مغناطیسی هست؟نقل قول:
ممنون
خير اون مغناطيسيه كه مگنت هست!نقل قول:
فوم چسبيده به درام دور ميخوره فشارش بدي نرمه اسمش روشه ديگه حالت اسفنجي داره.
سلام
من یک پرینتر 1200 جوهر افشان رنگی دارم.توی ورد و پی دی اف وقتی میخوان پرینت بگیرم اون 4 چوب جدولها و دور صفحه هارو پرینت نمیگیره؟
باید چی کار کنم
وردم 2010 هست
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
آیا نازل چک کامله؟
آیا با نرم افزار های دیگه مثل آکروبات هم همین مشکل هست؟
بله.با آکروبات هم همین مشکلو داره و خطوط را پرینت نمیکنه.نازل چک؟؟نقل قول:
من کیت شارژ رو خریدم ولی فروشنده میگفت کیت شارژ hp به کنن میخوره حالا راست میگفت یا نه ؟!
توشم 2 تا جوهر مشکی بود و یک سرنگ و یک سرنگ بزرگ وخود کیت
سلامنقل قول:
به خاطر تشابه ساختار پرینت رهای کانن و اچ پی، ممکنه با حوهرهای همدیگه کار کنن اما توصیه نمی شه چون ممکنه به خد آسیب رسونده و خرابش کنن.
و مزین اصلی کیت شارژ اون پایه شارژ هست که برای هواگیری استفاده میشه و گمان نمی کنم به هم بخورن،امتحان کنید.
سرنگ هاش قابل استفاده هست اما من توصیه میکنم جوهر مخصوص پرینتر خودتون رو بخرید.
موفق باشید
کیت شارژ پرینت hp بزرگتر بود و کاتریج هم توش جا نمیشد و لی من هرطوری بود خودم شارژ کردم و تو اون فیلمی که تو خود سایت هست و قسمت آخر که فکر کنم هواگیری بوده از زیر هد کاتریج بعد از این که جوهر رو وارد کردم خودش مقداری جوهر ریخت بیرون
و من یک برگه که پرینت گرفت خیلی خوب پرینت گرفت
ومشکلم الان اینه که تو مانیتور دستگاه هنوز جوهر سیاهم رو زده خیلی کم ؟! برای شما که قبلا گفته بودید پرینترتون cannon هست بعد از شارژ اینطوری نشون میداد؟!
بله، اگر طبق دستورات اون سایت شارژ کرده باشید،درسته.نقل قول:
من هم کارتریج خودم رو هواگیری نمی کنم و مشکلی هم ندارم، البته نباید بذارید جوهرتون تا ته تموم بشه.
سیستمی که تو کامپیوتر و پرینتر مقدار جوهر رو نشون میده کاری به مقدار واقعی جوهر تو کارتریج نداره، بلکه یک شمارنده هست که بر اساس کارکرد کارتریج مقدار جوهر رو کم نشون میده. بنابراین اگر شارژ کنید تاثیری در اون مقدار نداره.
احتمال زیاد بعد یه مدت میگه جوهر تون تموم شده (درحالی که شارژ کردید) و کارتریج رو عوض کنید و احتمالا میگه برای اینکه سیستم تشخیص مقدار جوهر غیرفعال بشه مثلا دکمه کنسل رو چند ثانیه نگهدارید. (پرینتری که من باهش کار کردم اینطوری بود) و بعد از اون دیگه کلا مقدار جوهر رو نشون نمی ده و خودتون باید براساس مقدار چاپی که کردید مقدار جوهر رو حدس بزنید به موقع شارژ کنید تا نیاز به هواگیری نباشه.
موفق باشید
سلام
بعد از 3 روز شرکت جهان گستر(مای اچ پی) کاتریجم رو تحویل داده و 24 تومان هم گرفته که شامل شارژ و تعویض درام بوده,حالا کاتریج رو گذاشتم تو دستگاه باز هم میگه تونر 10% موجوده!!!!!:sq_14::sq_3::sq_10:
شاید یادشون رفته چیپ کارتریج رو عوض کنننقل قول:
چیپ رو چطوری عوض میکنن؟نقل قول:
چطوری مطمئن بشم مشکل از همونه؟یا به عبارتی چطور مطمئن بشم شارژ و تعویض انجام شده؟
از دست من کاری برمیاد یا باید دوباره ببرم پیش خودشون؟!
ممنون
سلام دوستان
من کارتربج 920 برای اچ پی دارم
امروز امد یه نوشته چاپ کنم که ابی بود اما قرمز زد یعضی جاهاش بقیش ابی زد
چک کردم حدود 25 درصد داره ابی داره هنوز
موضوع چی دوستان لطفا راهنمایی کنید
کارتریج اولیه خود برینتر هست پرینتر تازه خریدم
مرسی
نازل چک بگیرید ببینید کامله؟نقل قول:
هدکلین کندی ببینید رفع میشه؟
ممکنه نیاز به شارژ داشته باشه
من یه مشکل بزرگی که با پرینتر دارم اینه که هرچی head clean میکنم و بعد Nozel Check میکنم خطوط به هم چسبیده نیستن ..100 بارم head clean کردم درست نشد..خطوط ابی ، قرمز ، صورتی مشکل دارن
من باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همچنین خطوی عمودی رو پرینت میوفته
پرینترم p50 هست :41:
سلامنقل قول:
آیا پرینتر تون مدتی بدون استفاده بوده؟
آیا مخزن داره؟
ایا هواگیر شده؟
ترجیحا نمونه نازل چک رو اینجا بگذارید
من یک اپسون تی 50 دارم
مشکلی که دارم اینه حدودا 15-20 تا کاغذ عکس پرینت میکنه بعد مشکی شروع میکنه به خط انداختن
فقط هم مشکی خط میندازه نازل چک میزنم نصف خطهای مشکی رو نمیزنه هد کلین میکنم درست میشه و دوباره روز از نو روزی از نو 20-30 تا میزنه همین اتفاق
جوهرم mir-aus هست اینم سایتش : MIR-AUS.COM
هر روزم پرینت میکنم فرداش میام می بینم مقداری از جوهرها داخل شلنگ متصل به کارتریج برگشته
هواگیری هم کردم تمام رنگها ولی بازم مشکل ادامه داره
شلنگ خروجی هم واسه جوهرهای اضافه گذاشتم
اینم وضعیت نازل چک :
بالایی بعد از هد کلین هست
پایینی هم قبل از هد کلین
همونطور که ملاحظه میشه همه رنگها بدون مشکل هستند به جز مشکی
البته عکس کیفیت زیاد خوبی نداره
سلام دوست عزیز..نقل قول:
روزی یکی دو تا و بعضی وقتها روزی 10 15 تام میگیرم..بدون استفاده نبوده برای یکی 2 روز
بله مخزن داره..
هواگیری ؟ چطوری ؟
الان دسترسی به کامپیوتر که پرینتر روشه ندارم..فردا میزارم
با سلام
پرینتر hp1005دارم که بعد از اینکه تونر آن شارژ شده دچار مشکل شدم ،
صفحات اینترنتی را خیلی خوب و مثل قبل پرینت می گیره ولی pdfها رو به شدت کم رنگ پرینت می کنه
خیلی ممنون میشم اگر کمک کنید در رفع این مشکل!!!
توضیحش رو طبق راهنمای سایت پارس کپی میزارم کار ساده ای هست :نقل قول:
درپوشهای مخصوص هواگیری را از روی کارتریج ها بردارید. یکی از سرنگها را برداشته و روی محل هواگیری اولین کارتریج قرار دهید. هنگام هواگیری، کارتریج را کاملا عمودی نگه دارید تا هوای درون کارتریج کاملا خارج شود. سرنگ را به آرامی به طرف بالا بکشید، این کار باید به راحتی و بدون نیاز به فشار انجام شود، اگر سرنگ به راحتی بالا نمی آید، دقت کنید که لوله های جوهر مسدود نشده باشند و ورودی هوا باز باشد.با بالا کشیدن سرنگ، جوهر درون لوله حرکت کرده و وارد کارتریج می شود، این کار را ادامه دهید تا کارتریج کاملا پرشده و مقدار اندکی جوهر (حدود نیم میلی لیتر) وارد سرنگ شود.حال سرنگ را برداشته و سوراخ هواگیری را با درپوش آن بپوشانید.درپوش آن بپوشانید. هواگیری را برای تمامی کارتریج ها با استفاده از سرنگهای تمیز انجام دهید، می توانید سرنگها را برای استفاده بعدی با آب بشویید.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نازل چک مظورتون متوجه نشد
اما هد کلین کردم رنگ ابی میزنه اما اولش کمرنگ بد درست شده پر رنگه
مرسی
سرنگ رو وقتی میزارو رو درپوش میکشم بالا جوهر میاد تو کاتریج مقداری...بعد وقتی سرنگ رو در میارم که هواشو خالی کنیم تا دوباره بزارم رو سرپوش جوهر دوباره میره تو لولهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
آیا طبق این آموزش هواگیری کردید؟
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک امتحان بکنید:
سر شلنگ های متصل به کارتریج رو از داخل کارتریج بکشید بیرون. (اینطوری کارتریج میشه مثل کارتریج های قابل شارژ) و استفاده بکنید از دستگاه و ببینید باز هم مشکل ادامه داره یا نه. (توجه داشته باشید که جوهر کارتریج تموم نشه و همچنین وقتی دستگاه رو می خواید خاموش بکنید دوباره اون شلنگ رو تو اون سوراخ بکنید (بی معنی!!!) و یا روی اون سوراخ چسب نواری بزنید که از زیرش احیانا جوهر نزنه بیرون.
اگر با این کار مشکل حل شد، نشون میده مخزن ویا شلنگ های رابط مشکل دارن و نیاز به بررسی و یا تعویض دارن.
در غیر این صورت جوهر تون رو عوض کنید (من پارت تکنیک رو پیشنهاد می کنم)
(رنگ مشکی به خاطر چاپ متن غلظت بیشتری داره و به همین دلیل این مشکل بیشتر برای این رنگ پیش میاد.)
(عملیات گفته شده رو فقط برای کارتریج مشکی انجام بدید)
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
طبق این اموزش هواگیری کنید:
و نتیجه رو بگید.
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
در تظیمات پرینتر Density رو روی مقادیر بالاتری تنظیم کنید.
همچنین در تنظیمات پرینت آکروبات هم جستجو کنید و تغییرات بدید تا به نتیجه مطلوب برسید.
موفق باشید
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
در تنظیمات پرینتر تون گزینه ای مثل Nozzle Check یا Head Align هست که نشون دهنده سلامت نازل ها هست. لطفا اسکن برگه ای که چاپ میشه اینجا بگذارید. (لطفا به اندازه کافی فشرده کنید عکس رو)
متوجه منظورتون از این قسمت نشدم:
اما هد کلین کردم رنگ ابی میزنه اما اولش کمرنگ بد درست شده پر رنگه.
موفق باشید
سلامنقل قول:
برای هواگیری دو روش وجود داره:
الف) درپوش جوهر روی مخزن رو ببندید و درپوش هوا رو باز کنید، درپوش هواگیری روی کارتریج رو هم باز کنید. سپس سرنگ رو پر از هوا کرده و از طریق درپوش هوای مخزن اونو خالی کنید. با این کار جوهر داخل مخزن به سمت کارتریج رانده میشه و هوای موجود در کارتریج از سوراخ هواگیری اون خارج میشه.
توجه: این کار رو باید به آرامی و احیاط انجام بدید، چون وقتی هوای کارتریج تموم شد، جوهر میاد بالا و اگر دیر بجنبید و سرنگ رو دیر بردارید ممکنه جوهر بریزه بیرون.
اگر با انجام این کار هوا گیری انجام نشد، به سلامت مخزن و شلنگ ها و یا حتی کارتیج و جوهر شک کنید.
ب) درپوش جوهر روی مخزن رو ببندید و درپوش هوا رو باز کنید، درپوش هواگیری روی کارتریج رو هم باز کنید. سپس سرنگ رو خالی کرده و روی سوراخ هواگیری کارتریج قرار بدید و هوای داخل کارتریج رو بکشید. در این حالت جوهر در اثر مکش از داخل مخزن به داخل کارتریج میاد و وقتی هوای کارتریج تموم شد مقداری جوهر میاد داخل سرنگ.
مزیت روش الف این هست که اول اگر خوب انجام بدید پرت جوهر نداره و ثانیا با یک سرنگ میشه تمام کارتریج ها رو هواگیری کرد.
مزیت روش ب اینه که ساده تر و مطمئن تره اما اون مقدار جوهری که میاد داخل سرنگ بهتره دور ریخته بشه و بنابراین پرت میشه و همچنین نیاز به چند سرنگ و یا شستن سرنگ هست.
موفق باشید
برای هواگیری می بایست جوهر تقریبا پر باشه تو کاتریج..ولی من در حال حاظر زیاد جوهر ندارم..:41:نقل قول:
اینم پرینت نازل ها
خیلی هد کلین کردم ولی درست نشد..نکنه هد گرفته ؟ چیکار کنم ؟
لفا اول این کار رو بکنید:نقل قول:
و سپس اگر نتیجه نداد از این روش استفاده کنید:نقل قول:
سر شلنگ های متصل به کارتریج رو از داخل کارتریج بکشید بیرون. (اینطوری کارتریج میشه مثل کارتریج های قابل شارژ) و استفاده بکنید از دستگاه و ببینید باز هم مشکل ادامه داره یا نه. (توجه داشته باشید که جوهر کارتریج تموم نشه و همچنین وقتی دستگاه رو می خواید خاموش بکنید دوباره اون شلنگ رو تو اون سوراخ بکنید (بی معنی!!!) و یا روی اون سوراخ چسب نواری بزنید که از زیرش احیانا جوهر نزنه بیرون.
اگر با این کار مشکل حل شد، نشون میده مخزن ویا شلنگ های رابط مشکل دارن و نیاز به بررسی و یا تعویض دارن.
در غیر این صورت جوهر تون رو عوض کنید (من پارت تکنیک رو پیشنهاد می کنم)
بهرحال شما نیاز به جوهر دارید، بدون جوهر که نمیشه!
ضمنا من جوهر پارت تکنیک رو پیشنهاد می کنم.
موفق باشید