چرا ١٥٠ براي آپلود هنوز هست مثل قديم فقط ريموت محدود شدهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
Printable View
چرا ١٥٠ براي آپلود هنوز هست مثل قديم فقط ريموت محدود شدهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام دوستان یه سوال داشتم...
من سرویس شاتلم فعال شده فقط یه چیزی...
الان dl rate من 14 مگ ولی متغیره:n35:
مثلا میره رو 13 مگ _میره رو 15 مگ (به مرور زمان نه یهویی)
قبلا که پارس آنلاین داشتم وقتی isp مثلا رو 14 مگ ست میکرد دیگه رو اون 14 مگ میموند نه بیشتر میشد نه کمتر
میخواستم بدونم جریانش چیه؟؟!!
سلام بچه ها کسی تو منطقه ونک از شاتل و و نحوه سرویس دهیش راضیه؟ ترافیک مشتری ندارن؟
زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعتت رو برات روی 14 یا 13 مگ ست کنن.نقل قول:
سلام اگر مودمتون چیپش برودکام بود بگید یه راهکار میدمنقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
از کجا بفهمم چیپ مودمم برودکامه ؟نقل قول:
دی لینک 2600u رنگ مشکی
سلام
درسته که سرویس 2 گیگ اکو طرح دانلود شبانه رایگان نداره؟؟؟
سلام، دوستان، من یه ماه پیش اومدم شاتل،
سرویس 128 نامحدود، بدون هیچ مشکلی سرعت دانلودم همیشه 140-150 بود، حدود 40 گیگ هم مصرف داشتم ماه قبل، محدودم نشدم،
الآن چند روزه سایتهای خارجی کند باز میشن، سرعت دانلودشون پایین (ثابت نیست، از 15 تا 70-80)، یوتیوب فقط کیفیت 240 باز میشه ولی سایتهای ایرانی همچنان هیچ مشکلی ندارم همون 140-150 دانلود میکنه
میخواستم بدونم برا شما هم سایتهای داخلی با خارجی فرق داره؟ یا محدود شدم یا چی؟ از دیروز که شارژ کردم این مشکل پیش اومده
سلام
کسی میدونه سرویس های نامحدود مثل ارت 4 برای دانلود از شاتلند محدودیت حجمی دارن؟ یا سرعت برا شاتلند همیشه بازه؟
کلا سرویس های آرت هیچ ربطی به شاتل لند نداره و با شاتل لند مثل یه سایت عادی برخورد میشه و ترافیک مصرفی ازش هم محاسبه میشه که در صورت دانلود زیاد محدود میشید.نقل قول:
باهاشون تماس گرفتم، اول میگفتن مشکلی نیست آنتی ویرستو غیرفعال کن - _ -نقل قول:
بعد که گفتم سایتهای داخلی مشکلی نداره، گفت کلا ترافیک خارجی چند روزه مختل شده همه این مشکل رو دارن
ولی اینجا که کسی ندیدم مشکلی داشته باشه.
قضیه چیه
داخلی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود هم حتی ثابته.
سلام دوست گرامی سرعت دانلود شما از سرورهای خارجی محدود شده میتونید برید سرویس بالاتر شارژ کنید سرعت دانلود از خارجتون درست شه سرویس شما لول شده و محدود شده از خارج ولی از سرورهای داخلی محدود نشدهنقل قول:
دوستان راهی هست یه تغییراتی تو مودم انجام بدیم پینگ پایینتر بیاد؟؟
سرویس گیمم هم فعاله
سلام،شبانه شاتل چطوره؟سرعتش خوبه؟تو ماه چقدر میشه گرفت.برای سرعتهای بالای ۱ مگ بگید لطفا مثل ۸مگ.
سرعتش خوبه مثله سرعت روزانستنقل قول:
اصلا معلوم نيست چقدر ميشه گرفت ولي مشخصا زياد دانلود كني محدود ميشي شدبدا
پشتيباني به يكي از دوستان من گفته بود هرشب حدودا ٦٠٠/٧٠٠ مگ مشكلي نداره
دوستان کسی ارت 4 شاتل نداره؟
یه ساعت پیش پشتیبانی شاتل با من تماس گرفت که سرویس ارت 4 دیگه فاکتور صادر نمیشه باید ارتقا بدم به ارت 5
میگه برای همه کسایی که این سرویس دارن اینطوری شده
آرت2 و 4 برداشته شده دوست عزیزنقل قول:
اها مرسی
بی خبر برمیدارن و اطلاع نمیدن تا بعد پرداخت دوره
خیلی کمه که.به گیگ هم نمیرسه.من با این داغونی اسیاتک تا ۱.۵ گیگ میگیرم.نقل قول:
سیستم شاتل حجم خوری دارد. در تاریخ پنج مهر یک گیگ ترافیک خریدم و تا زمان ارسال این پیام مصرف کل من حدود دویست مگ بوده است اما سیستم شاتل حجم باقی مانده من را سیصد مگ اعلام میکند ...
بهتره شما هم گزارش مصرفتون رو چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسای اکو شاتل هم در صورت مصرف زیاد سرعتشون محدود میشه؟
شبانه؟ بلهنقل قول:
نقل قول:
مثلا با اکو 8 مگ با چه قدر دانلود محدود میشه؟
مقدار مشخصی ندارهنقل قول:
پله پله محدود میشه
شما یکشب در میون بزن دانلود.بعد از حدود یک هفته از ساعت 1 تا 3 سرعتت میشه در حد دایال اپ.از سه به بعد مث روز میشه و این پروسه ثابت میمونه و تقریبا خیالت راحته که سه بعد دانلود داری..
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
عزیز آرت 3 هست یا اون هم حذف شده؟نقل قول:
سلام، ممنون، آره با پشتیبانی تهران حرف زدم همینو گفت،نقل قول:
گفت اگه همینجوری مصرف کنی داخلی هم محدود میشه
مصرم 40 گیگ بوده، میخواستم مصرف نکنم قاعدتا نامحدود نمیگرفتم :|
هیچجا واضح اعلام نشده که مصرف منصفانه به چه صورت هست، سقف دانلود خاصی داره؟ الگوریتم خاصی داره؟ سقف دانلود به صورت روزانه س؟ هفتگیه؟ ماهانه س؟
پارس آنلاین 128 نامحدودش عالییی بود ولی حیف حذف کرد،
شاتل تمدید دوره هم تاثیری نداره و محودیت باقی میمنونه.
فک میکنم آخرین بازمانده از اینترنت نامحدود ها هم داره از بین میره، فقط 128 صبانت رو امتحان نکردم :(
جالبه با این وضیعت ما یکی از دوستان تو اتریش نامحدود 10 مگ داره، ماهی 23 یورو، کمترین پلن هم هست :)))
حرف ایشون تایید میشه. از یک تا سه عملا دیال آپه. کلا هر سرویسی بگیری بعد از چند روز شبانتو تا ساعت 3 محدود میکنن.نقل قول:
آرت3 هست و حذف نشدهنقل قول:
سلام خدمت دوستان...
من کرج میشینم، سرویس 128 شاتل بهمراه دانلود شبانه دارم. الان یه سالی بود استفاده میکردم سرعتو برام رو 8 مگ بسته
بودن یعنی با 1 مگ دانلود میکردم. دانلود شبانشم با اینکه از ساعت 1-2 سرعت کلا تعطیل میشه ولی بعدش همون سرعته صبحا رو میده
و شبی راحت 15 ، 16 گیگی دانلود میشد.
تو این 1.5 ماه اخیر مصرفم یکم بالا بود نزدیک 500 ، 600 گیگ دانلود کردم تا اینکه یه روز صبح بلند شدم دیدم خیلی کمتر از همیشه دانلود شده
بعد دیدم نامردا سرعتمو کم کردن و رو 2 مگ فیکس کردن یعنی سرعت دانلودم اومده رو 250 کیلوبایت و شبا 3 ،4 گیگ بیشتر دانلود نمیشه
همچین جدیداً شبا نتمو یه محدودیتی گذاشتن که قطع و وصل میشه هی.
زنگ زدم پشتیبانی گفت محدودیت از مرکز اعمال شده اگه میخوای سرعتت 8 مگ بشه سرویس 8 مگ بخر.
الان موندم سر 2 راهی میدونم اگه سرعت بالاتر بگیرم مثلا اگه سرویس 1 مگ بگیرم سرعتم بازم رو همون 2 مگی که الان هست فیکس میمونه و مثه قبل بیشتر
نمیده بهم.
زده به سرم سرویس 8 مگ آسیاتک که ماه 32000 تومان میفته بگیرم دانلود شبانشم 2 تا 8 هست
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن سرعت شبانه آسیاتک چجوره؟
ارزش داره بگیرم یا از شاتل سرعت بالاتر بگیرم شاید دلش بسوزه سرعتمو برگردونه؟
خوشحال میشم میشم نظراتتونو بشنوم.
چرا از شاتل لند استفاده نمیکنید؟
من فیلم باز هستم و فقط فیلم و انیمیشن دانلود میکنم شاتل لند دردی از من دوا نمیکنه- - - Updated - - -نقل قول:
من فیلم باز هستم و فقط فیلم و انیمیشن دانلود میکنم شاتل لند دردی از من دوا نمیکنهنقل قول:
خب شما لینک فیلماتو تو شاتل لند میتونی لیچ کنی و دانلود کنینقل قول:
لیچر شاتلند فقط لینک های مستقیم رو لیچ میکنه که اکثر لینک ها مستقیم نیستند مثلا از آپلود سنتر های خارجی یا ایرانی هستند که لینک دانلودی که میدند برای آی پی درخواست دهنده هست.نقل قول:
ایول راهنمایی:n19:. اگه جواب بده دیگه ترافیک شبانه نمیگیرم و ترافیک شاتل لند رو میخرم.نقل قول:
ولی کدوم قسمته سایته لیچر؟ به چه اسمی هست؟
لینکای من همشون مستقیمن اگه جواب داد نتیجه رو اعلام میکنم...نقل قول:
ترافیک سایت هایی که داخل ایران هستند مگه نباید نصف قیمت حساب شه؟ مثلا اگه یک گیگابایت ترافیک توی حسابتون داشته باشید باید بتونید دو گیگابایت دانلود کنید؟
چطور من همچین چیزی رو نمیبینم. حتی دانلود از شاتلند هم کامل محاسبه میشه.
این وزیر ارتباطات هم فقط حرف میزنه واسه خودش...:n23:
یه وقتی نویز خطت زیاد نشده ؟ شاید سیم کشی مشکل پیدا کرده چون می گی شبا قطع و وصل می شهنقل قول:
فقط اینو بگم که سمت آسیاتک نرو .... بسیار بی کیفیت .... جدیدا سرعتارو محدود کردن که من مجبور شدم بیام شاتل
با خارجی ها که کلا مشکل داره، اما من از آپلودسنترهای داخلی لینک جنریت میکنم بهش میدم راحت ریموت میکنه.(در صورتی که سرور آپلودسنتر داخل ایران باشه)نقل قول:
من سرویسEco-Optimal Free 2-7دارم چند وقت هست سرعت دانلود در تمام شبانه روز از سرور خارجی و آپارات ۵۰۰ شده اما سایر سرورهای داخلی همان ۱۷۰۰ هست. آیا کسی از دوستان این مورد رو داشته؟