از من 8 تومن گرفت.نقل قول:
Printable View
از من 8 تومن گرفت.نقل قول:
بله باید کافی باشه من امروز نمایندگی رفتم واسه تعویض سیم کارت که البته من شارژ نداشتم و7تومن برام شارژ کرد و 1400از همون کم کردنقل قول:
- - - Updated - - -
بله باید کافی باشه من امروز نمایندگی رفتم واسه تعویض سیم کارت که البته من شارژ نداشتم و7تومن برام شارژ کرد و 1400از همون کم کردنقل قول:
دوستان این دکل مجهز به تری جیه یا فورجی ؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگر همراه اول باشه به نظرم ترجی باشهنقل قول:
سلام خدمت دوستان
بنده بتازگی مودم D link DWR932c 4G LTE به دستم رسیده
و میخوام با سیمکارت اعتباری ازش استفاده کنم
آیا برای اینکه بتونم بیشترین سرعت رو داشته باشم و از 4G استفاده کنم باید سیمکارت رو تعویض کنم؟
نزدیک منزل ما همچین دکلی هست که سرعت دانلودم با همراه اول خیلی عالیه و زیر ی مگ نمی اد( تبلت دارم و تری جی ) امکانش هم ی دانگل تری جی همراه اول بگیرم سرعتم بالا تر بره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید سیم یو سیم داشته باشید و بسته پلاس تا به 4 جی همراه اول وصل بشیدنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
بسته پلاس رو که فعال میکنمنقل قول:
اون اولی رو که گفتید چجوری باید تهیه کنم؟
نقل قول:قطعا با مودم و دانگل سرعت بالاتری میتونی بگیری نهایت سرعتی هم که میتونی با 3g همراه اول بگیری حدود 22 مگهنقل قول:
تقریبا میشه 2مگ بر ثانیه ...حالا میخوام این مدلو بگیرمنقل قول:
من هفته پیش که این تست رو گذاشتم با سرعت 2.7 ثابت دانلود شبانه داشتم . این دانگلی که گذاشتی نگاه کردم توی مشخصاتش سرعت دانلود رو نوشته 7.2 مگابیت بر ثانیه یعنی همین سرعنی که الان داری.نقل قول:
پس چ مدل بگیرم که ساپورت کنه..نمیخوام خیلی هزینه کنمنقل قول:
میتونی e3533 ایرانسل رو با قیمت 60 تومن بگیری آنلاکش کنی. تا 21 مگابیت هم ساپورت میکنهنقل قول:
مراکز خدمات مشترکین همراه اول سیمتون رو عوض می کنند اعتباری 5 هزار دائمی 8 هزار هزینه دارهنقل قول:
سرعت LTE همراه اول در سعادت آباد
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سرعت dl و up به کتار ، خدا وکیلی این بهترین پینگی هست که من تا بحال با فرانکفورت داشتم:
دوستان بنده یه مشکل خاص با همراه دارم، به رنج آی پی 10.x.x.x وصل نمیشه.
مجبورم قید گیم سرور هایی که رو بستر اینترانت هستن رو بزنم.
یه قضیه دیگه هم گرونی بیش از حد بسته های اینترنتی هست ، تنها بسته های 22 گیگ شبانش بصرفست که اونم زمانش کمِ ( 2 شب تا 7 صبح).
همراه اول هیچ برنامه ای برای بسته های ارزونتر نداره؟ مثلا مثل فشفشه های وب یا بسته های ترافیک پرحجم مخابرات.
و سومین مورد اینکه من با دکل همراه حدود 200 متر فاصله دارم و هیچ ساختمونی مانع نیست ( یعنی از پنجره که نگاه کنی عین درخت جلو خونمون سبز شده(وسط پارک)) تست بالا رو از داخل خونه و با گوشی گرفتم، نظرتون راجب یه مودم فضای باز چیه؟چقدر میتونه سرعت رو بالا ببره.(و کیفیت پینگ)
البته شهر ما فعلا 3g ساپورت میکنه و 4g نداره.
نقل قول:سلامنقل قول:
به دو دلیل زیر توصیه میکنم(اگر بودجتون محدود نیست) مودم E3372 رو تهیه و انلاک کنید.
1- بزودی در تمام شهرها حداقل یک اپراتور ارائه دهنده خدمات بر بستر فورجی وجود خواهد داشت.
2- این مودم از DC یا دو کریر در نسل 3 پشتیبانی خواهد کرد. این بدین معناست که سرعت دریافتی در نسل 3 تا 42 مگابیت بر ثانیه هم فراهم خواهد بود. البته همراه اول فعلا در تمامی نقاط از دو کریر در نسل 3 استفاده نمیکند اما بزودی تمامی نقاط به DC ارتقا خواهند یافت.
E3372 که درسته انتخاب اول در رنج قیمتی خودش هست . ایشون گفتن نمیخوان زیاد هزینه کنن دانگلی که هم انتخاب کرده بودن حدود 60 تومن قیمت داشت ولی تا 7 مگابیت بیشتر ساپورت نمیکرد منم براشون e3533 رو پیشنهاد کردم که با همون قیمت تا حد 21 مگابیت بتونن بگیرن .
دوست عزیز من قصد جسارت به حرف و پیشنهاد شما نداشتم. اگر اینطور برداشت کردید، عذرخواهی میکنم.نقل قول:
خواهشا یک نفر مرد پیدا بشه برا ما از شبکه ثبت شده 4G همراه اول یه اسکرین شات از گوشی بزاره . فقط میخوام بیینم شبکه 4G اون بالای گوشی بغل آنتن ثبت میشه یا نه ؟ الان از تهران با من تماس گرفتن و میگن با سیم کارت یو سیم از نوع LTE و در محدوده 4G با گوشی J5 2016 و بسته یک ماهه الفا + هر کاری میکنن 4G نمیاد بالای گوشی و فقط مینویسه : +H ؟ میگن نوع 4G همراه اول مثل ایرانسل نیست و 4G نمیاد رو گوشی !
دوستان این دانگل خوبه
اگه چیر بهتری هم تا محدوده 200 تومن هست بگین
همین بخر خودم دارمش امتحانشو تو تمامی موارد پس دادهنقل قول:
روی ایرانسل و همراه اول قشنگ جواب میده؟نقل قول:
چرت ميگن آقا مى زنه LTEنقل قول:
در خریدش شک نکن خودم با تمام سیم کارت ها تست کردم اکی بود همه چیزش تست شدهنقل قول:
دوستان وقتی یه دکل دو هفته شایدم بیشتر تجهیز شده ولی فعال نیست علتش چیه ؟؟ از مخابرات میپرسم به جواب مسخره ای داد کلی خندیدم گفت باید تهران دستور بده !!!
به 195 شکایت کن شاید سریعتر دستور از تهران برسه .نقل قول:
اقا ی سیم کارت واسه نت گرفتم الان هربار تبلتمو روشن خاموش می کنم درخواست پین میاد که تاوارد نکنم سیم کارت اکتیو نمی شه..کجارو تنظیم کنم اوکی شه
تو تنظیمات تبلت پین کد رو غیر فعال کننقل قول:
دوستان یک ماهه نامحدود بگیرم ، واقعا نامحدوده؟
و اینکه 4g هستش یا نه؟
یک ماهه رو نمی دونم ولی یک روزش 2 تا 7 صبح 20 گیگ و 1 تا 11 صبح 30 گیگ حجم داره.نقل قول:
روی 4g بذاری آنتن نداره اصلا فقط روی 3g میتونی دانلود کنی
سیم کارت اعتباریم 4جی نمیشه، دائمیم 4جیه ولی از وقتی 40 تومن تو پاچه م کرده نمیخوام ریسک کنم و دوباره بذارمش رو دانلود. واسه اعتباریه بسته هم گرفتم (طبق اون چیزی ک دوستان تو صفحه های قبل گفتن) هم روزانه و هم شبانه ولی باز هم فقط 3جیه
نقل قول:
دوستان بنده یه مشکل خاص با همراه دارم، به رنج آی پی 10.x.x.x وصل نمیشه.
مجبورم قید گیم سرور هایی که رو بستر اینترانت هستن رو بزنم.
این مشکل گویا برطرف شد.
دوستان من بسته دو گيگ روزانه دوگيگ شبانه(١٢ تومني)داشتم
روزانم تموم شد.شبانه ولي داشت حجم اما فكر كنم اونم چون روزانه تموم شد،از بين ميره
درسته؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
حجم شبانه رو در واقع هدیه حساب میکنن . اگه حجم روزانت تموم شه حجم شبانه باقی مونده میسوزهنقل قول:
همراه آخر یه دکل زده شهر ما تریجی فقط 150 متر رو پوشش میده، خاک تو سرش با این وضعیت پوشش دهیش بقیه نقاط هنوز G هست حتی E هم نیست
sent from Huawei mate 8
واقعا خیلی جالبه واسه 3G /LTE محدودیت 10Mb گذاشتن تو شهر تبریز
وقتی انقدر ابله هستند که منطقه مرکز تهران که طرفای بلوار کشارورز و ولیعصر هست هنوز تحت پوشش 4G نیست شما چه انتظاری داری ؟نقل قول: