نقل قول:
خوب , الان هم همین نظرو دارید ؟؟!نقل قول:
Printable View
نقل قول:
خوب , الان هم همین نظرو دارید ؟؟!نقل قول:
الان رایتل دارم
ولی فقط در مواقع اضطراری از سیم کارت استفاده می کنم
مثلا وقتی ADSL خونه قطع بشه یا به هر حال دسترسی به اینترنت ADSL نداشته باشم
نه اینکه دلم نمی خواد
کسی بدش نمی یاد از تکنولوژی بهتر استفاده کنه
قیمت بسته ها به صرفه نیست
یا اینکه ارزش خرید نداره
مثلا می تونم خیلی از کارهای سنگین اینترنتی مثل آپدیت نرم افزار ها یا وب گردی رو خونه انجام بدم
اگه رام عوض نکردی، نکسوس حالت "فقط 3G" نداره، اون prefer 3g هست.نقل قول:
شما
*#*#4636#*#*
رو بزن، بعد
Phone information
بعد
Wcdma only
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
من چیزی نمیگم ای حرف پیمانکار است ... قرار نیست آنتن نصب کنند گفته بیشتر مناطق تجهیزات نصب بود و برای بروز رسانی نیاز به زمان هست قرار نیست روزی یک دکل ایرانسل نصب بشود ...نقل قول:
نکته دوم این این مدت بیشتر مناطق اصفهان تحت پوشش بوده ... رودکی. باغ دریاچه.پل وجید. سه را سیمین.خاقانی.وحید.فلکه ارتش.دقیقی.سه راه حکیم نظامی.توحید.سه راه نظر پل فلزی. دروازه شیراز. فلکه فلسطین.امام خمینی.فرایبورگ.صفحه و مصلی... این ها تمام مناطقی بود که من 3G داشتم و تست کردم فکر نمیکنم پوشش کمی باشد...
منم موافقم. منطقی هم همینه که ما معمولا در مواقع ناچاری دست بدامن اینترنت همراه میشیمنقل قول:
این چه خریتی هست که اسمش رو گذاشتن تعرفه ی آزاد؟!!!! آزاد از چی؟!!!
اگه سرعتش بالاتر بود، یا خدمات دهیش بهتر بود میگفتیم بالاخره واژه ی آزاد در اینجا یک وجه و مفهومی داره!
ولی وقتی من موقتا به ADSL دسترسی ندارم و فقط میخوام دو تا ص رو باز کنم و بس، چرا باید مجبورم باشم برم بسته بخرم که بعدم از بقیش استفاده نکنم و سودش بره به جیب دزدها؟
شده حکایت انحصار حاکم بر بازار خودرو ...
متاسفانه تا وقتی به اپراتورهای معتبر بین المللی اجازه ی فعالیت در ایران ندن انحصار و دزدی این سه اپراتور ادامه خواهد داشت
ما مردم هم که در همه حال چه جنگ و چه صلح، سنگ زیرین آسیابیم و فقط صدای ساییده شدن و خرد شدن ازمون درمیاد ...
یه انتن بالای هزار جریبه چون رو ارتفاعه تا فاصله زیاد آنتن میده یکی هم سمت رودکینقل قول:
سمت جنوب غربی همین ۲تا انتنو داره
این همه از سمت سعادت آباد تا کشاورزی انتن میده به خاطر همین ۲تاس
شما زمانی بگو آنتن دهی بالاس که وقتی رو Auto گذاشتی رو ۳جی بمونه
من چند هفته پیش تهران بودم همچین حالتی داشت
واقعا تا چقدر جا داره؟ با این حساب adsl رو بی خیال شم بیام 3 جی نهایتش چند مگه برای کسی تا 6 مگ هم رفته؟
آنتنم پره خودش 500 مگ بهم هدیه داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینکه این کارو کردم آنتن کلا میپره !نقل قول:
فکر کنم اصلا 3g فعال نشده تو منطقه من درسته ؟
اگر رو WCDMA Only گذاشتی و آنتن رفتنقل قول:
یعنی اینکه 3G نداری
یه آنتن هم تو خیابان ابن سینا اصفهان تجهیز کردن.نقل قول:
اینم تست سرعت نزدیک آنتن.
بلی، یعنی شما تو محدوده پوشش آنتن 3G نیستیدنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
گوشي شما دو سيم كارته كه نيست؟نقل قول:
شما نرم افزار signal finder را نصب کن گوشیتم بذار روی حالت WCDMA ONLY بعد متوجه میشید چند آنتن 3G در سطح شهر وجود دارد... آنتن هزار جریب هر چقدر هم روی ارتفاع باشه نمیتونه در فاصله های زیادتری پهنای باند داشته باشه منظور شما از حالت AUTO را متوجه نشدم احتمالا WCDMA Perferred GSM باشه...نقل قول:
پر بود. سیگنال مهم نیست؟ نزدیک آنتن بودن مهمه؟ دلیل اختلاف سرعتها چیه. پهنای باندی که روی هر دکلی؟نقل قول:
نه نکسوس 4 هستنقل قول:
بیشترین چیزی که رو سرعت تاثیر میزاره یکی نزدیک بودن به انتن و یکی تعداد کاربرایی که از اون انتن استفاده میکنن.نقل قول:
signal finderروی کامپیوتر قابل نصبه؟نقل قول:
خیر روی گوشی اندروید . و نکته جالبش اینکه تو راهنماش میگه برنامه فقط در حالت 2جی قادر به یاقتن دقیق دکل هاست.
رگولاتوری: تعرفههای جدید اینترنت همراه از اول آذر اعمال خواهند شد/کاربران بسته افزایشی دیتا فعال کنندنقل قول:
...عباسی همچنین اظهار کرد: آمارها نشان می دهد که بیش از 80 درصد ترافیک مورد استفاده مردم بصورت بستههای تعرفهای است که تفاوت چندانی نخواهد داشت. براساس تعرفههای جدید پیش بینی ما آن است که مردم از این پس برای استفاده از اینترنت تلفن همراه توجه بیشتری به فعال سازی بستههای اینترنتی نشان دهند. معمولا در همه جای دنیا تعرفههای بستهها به مراتب ارزانتر از تعرفه آزاد است. دلیل ارزانتر بودن آنها هم این است که امکان مدیریت ترافیک بهتری را برای اپراتورها فراهم می کنند.
دوست عزیز تعرفه اینترنت آزاد هیچ ربطی به تعرفه بسته های اینترنتی نداره!!!کد:http://www.ictna.ir/id/065201/
تعرفه جدید آزاد فقط میانگین 2G و 3G در نظر گرفته شده که اپراتور ها فعلا چون پوشش 3G کامل ندارن و هی بین 2G و 3G گوشی ها سوییچ میشن تعرفه آزاد یکی بشه که محاسبش برای سیستم های اکانتینگ اپراتور ها سخت نباشه و مشکلات جدیدی بوجود نیاد.
قیمت اینترنت پنج برابر شده.شما بدون خرید بسته اگه بخاین یک گیگابایت دانلود کنید باید 264هزار تومن پول بدی. 5ریال شده 2/5ریال بر کیلوبایت
سرعت نسل چهارم ایرانسل
رباط کریم
ایرانسل
تهران/رباط کریم
ماششششششششششش الا 52مگ؟
بله سرعتش بالاس البته رسمی افتتاح نکردن
بله سرعتش تو مراحل تست انقده. البته سیم کارت مخصوصش آذر ماه میادنقل قول:
چقدر خوب امیدوارم بزودی همه گیر بشه
انشاها هنوز خوده استان تهران فقط تجهیزاتش نصب شده قول دادن اوایل دی ماه کل استان افتتاح شهنقل قول:
شما چطوری تست کردی?نقل قول:
سیم کارت از کجا آوردی?
یه تعداد محدودی فروختن فکر کنم توی تلکام
تو شرکت موبایل پلاس هستم/وارد کننده تجهیزات شرکت هووایی برای ایرانسل
استان تهران رو ما تجهیز کردیم
انشاها هنوز خوده استان تهران فقط تجهیزاتش نصب شده قول دادن اوایل دی ماه کل استان افتتاح شهنقل قول:
بله درسته ایرانسل با شرکت هووایی قرارداد بسته.من تو استان تهران(موبایل پلاس)وظیفه تست دارمنقل قول:
سیم کارتای نسل چهارم آخر آذر با قیمت بیست هزار تومن میاد
بالاخره یکی اومد از همکارای ایرانسلنقل قول:
کمی توضیح بده
رایتل از سال 89داره دکل نصب میکنه مثلا ولی...
ایرانسل نسل چهارمش رو نیگا
محل سکونت خودتون رو بگین تا وضعیت نصب تجهیزات رو تا اونجایی که میدونم در اختیارتون بذارمنقل قول:
اصفهان? خمینی شهر?
پیشاپیش ممنون.
از وضعیت راه اندازی نسل سوم تو شهرهای شمالی استان خوزستان خبر دارید؟ مثل شوش، دزفول، اندیمشک.نقل قول:
محل سکونت خودتون رو بگین تا وضعیت نصب تجهیزات رو تا اونجایی که میدونم در اختیارتون بذارم
اصفهان? خمینی شهر?
پیشاپیش ممنون.
تک کانکشن ایرانسل با آنتن 90 درصدی تو خونه :دی
محل سکونت خودتون رو بگین تا وضعیت نصب تجهیزات رو تا اونجایی که میدونم در اختیارتون بذارمنقل قول:
تجهیزات. خمینی شهر در دو نقطه نصب شده شاهین شهر و خمینی شهر اسفند ماه. باهم افتتاح ميشندنقل قول:
تجهیزات. خمینی شهر در دو نقطه نصب شده شاهین شهر و خمینی شهر اسفند ماه. باهم افتتاح ميشندنقل قول:
استان اصفهان کلا مشکل اینترنت داره خوده اصفهان مشکل زیاد داره
استان اصفهان کلا مشکل اینترنت داره خوده اصفهان مشکل زیاد داره
اول دزفول دوم شوش سوم اندیمشکنقل قول:
اردیبهشت 94 افتتاح میشه
دزفول تجهیزات نصب شده فقط