سلام.بچه ها یه هدفون- هد ست بلوتوث واسه tv قیمت مناست ارزون چی سراغ دارین؟اونوقت اینا باتری خوره؟چه قد دوام داره؟ممنون
Printable View
سلام.بچه ها یه هدفون- هد ست بلوتوث واسه tv قیمت مناست ارزون چی سراغ دارین؟اونوقت اینا باتری خوره؟چه قد دوام داره؟ممنون
نقل قول:
یکی دو صفحه قبل رو نگا کنی درباره وایرلس ها صحبت شد لطفا یه مروری بکن.
پیزفول عزیز جواب نمیدی ؟ صفحه ی قبل رو اگه یه نگاه بندازی ...نقل قول:
Phonak Audo PFE 112نقل قول:
از اون پست آخریم منظورم به آخرین پست تاپیک بود نه به شما.
شرمنده چند روزیه خیلی گرفتارم الان هم خیلی خسته هستم برای همین غلظ تو پست های زیاد دیده میشه.
ویرایش:
از دید من شما که محدودیت مالی نداری یه EX1000 بگیر به قیمت خیلی می ارزه .بعدا اگه پلیر جوابگو نبود به مرور زمان یه راه حلی براش پیدا میکنی مرحله به مرحله...
سلام. ایرفون AKG K330 برای گوش دادن به متال ایرفون خوبیه یا نه؟ توی اون رنج قیمت به جز Klipsch s4 چی پیشنهاد می کنید؟
AKG 518LE خوبه ؟؟ بیسش چطوره ؟
برای iPod میخوم .
-
بعد جایی میشه هدفون های Razer رو پیدا کرد ؟ مدل Electra ??
--
من الان یک دونه MDR-PQ1 دارم میخواستم بدونم میشه از amp براش استفاده کرد ؟ ایا تو ایران amp برای دستگاه های portable هست ؟
الانbass ش کمه
دوستان عزیز من ایرفون برا گلاکسی نوت میخون.دوستان klipse s4 را پیشنهاد دادن.
ولی با توجه به اینکه جای فیش گوشی من رو سر گوشیه از ایرفونایی که فیششون زاویه داره نمیتونم استفاده کنم.تو عکسا هم که دیدم کلیپس فیشش زاویه داره.
کسی با قیمت 120-150 ایرفنی سراغ نداره برای سبک متال و راک؟با بیس توپ؟
نظرتون در مورده beats tour چیه؟
کسی میدونه اصلیش کجا گیر میاد؟
دوستان سلام
لطف کنید منو راهنمایی کنید
ایرفون میخوام,بیشتر ترنس گوش میدم
تا 100 تومن بودجه دارم
پیشاپیش ممنون از کمکتون
من بودجمو تا 200 افزایش دادم...تو این قیمت باز هنوزم همون klipsch s4 توصیه میشه؟
سوال اولت : محصولات AKG بیس کمتری نسبت به Creative یا audio technica دارن و برای سبک های الکترونیک به نظر من جالب نیستن البته من تجربه خودم در رابطه با K430 رو گفتم .نقل قول:
سوال آخرت : نه گیر نمیاد .
با سلامنقل قول:
کلیپش تنها چیزی که نداره زاویه است یعنی فیش کاملا صاف است.
نقل قول:نقل قول:
هر دو این هدفون ها رحت نیستند یکیشون خوب تو گوش نمیره اون یکی هم خوب رو گوش قرار نمیگره و هر دو اذیت میکنه.
در حال حاضر به تناسب قیمت گزینه هایی بهتر از هر دو بازار هست یه خوبی 518 این هست که احتیاج به آمپ نداره.
رازار هم برای بازی و فیلم خوبه نه برای گوش دادن به آهنگ. هدف گیری و بازار این برند این گونه هست.
S4 به مراتب از 330 به صرفه تر هر چند 330 اصلا به نیاز شما نمیخوره.
دوست عزیز من تو گوگل ایمیج که اسم Klipsch Image S4 رو تایپ کردم. تو همه عکساش فیشش با سیمش زاویه 90 در جه داشت.یعنی L مانند بودنقل قول:
سلام.
من دنبال Sony MDR-RF4000K گشتم ولی هنوز پیدا نکردم...
یه پاناسونیک پیدا کردم مدل : RP-WF950
نسبت به سونی این چه طوره؟اگه سونی گیرم نیومد اینو بگیرم؟
ممنون
عزیز برا Klipsch S5i که نداره... نمیتودونم ولی بعیده واسه S4 زاویه داشته باشه چون خیلی شبیه هم هست ساخت این 2تانقل قول:
عزیز ایرفون و هدفون وقتی از یک سطحی بالاتر میرن نیاز به آمپ دارن. شما اگه اصلا دوست ندارید از آمپ استفاده کنید و با خود پلیر میخواید فقط موزیک گوش کنید، تو همون رنج 100 تومن میتونید انتخاب کنید... همون 3تا که خدمتتون عرض کردم تقریبا بهترین هایی هستند که تو بازار ایران میتونید پیدا کنیدنقل قول:
ولی اگه میدونید کاربردتون حرفه ای تر هست، و میخواید بودجه بیشتری هم صرف کنید، سراغ محصولات حرفه ای تر برید + آمپ.
من یه هدفن زیمنس گرفتم البته از پکن گرفتم فوق العادست و حالت ژله ای داره ، مثل پر میمونه روی گوش
البته همه زیمنس ها فکر میکنم خوب باشن
مگه s5 هم داره؟نقل قول:
قیمتش چنده؟کیفیتش چطوره؟کجا گیر میاد
دوست یا آشنایی براتون میاره یا . . . ؟نقل قول:
البته به این خاطر سوال میکنم تا من هم مثل بقیه کاربرها از تجربه شما هم استفاده کنند البته اگه مایل باشید (:
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز تقریبآ اکثر هدفونهای توگوشی برای استفاده بدون آمپ ساخته می شن ولی مدلهای حرفه ای تر معمولآ برای استفاده با پلیرهای پرتابل ، به دلیل خروجی تقریبآ و یا اکثرآ ضعیف اونها کمتر بدون آمپ استفاده می شوند ولی این موضوع ارتباطی به عدم راه اندازی هدفون توسط یک پلیر معمولی نداره و فقط ممکنه شما یا یک کاربر آماتور و یا حتی در سطح ابتدایی حرفه ای متوجه تفاوت در کیفیت صدا بی آمپ و با آمپ یک هدفون نشهنقل قول:
به هر حال پیشنهاد می شه همون لیست که خدمت شما داده شد البته به ترتیب اولیت کاربرد شما و همچنین رتبه بندی اون لیست یعنی مورد اول که IE8 هست مناسب تر بعد UE10 Pro مناسب و در آخر با توجه به محدودیت سورس پلیر که دارید EX1000 البته به اضافه آمپ چون بدون آمپ فکر نکنم صدایی ازش شنیده بشه چه به رسه به کیفیت چون با پلیر پرتابل J3 امتحان کردم صداش در حد ولوم 1/5 بود در حالیکه ولوم در آخرین مقدار تنظیم شده بود
سعی کنید مدلی انتخاب کنید که با کاربرد شما هماهنگ باشه نه اینکه بهترین رو بخرید چون هم اینکه مدلهای برتر انگشت شمار هستند و هم گران قیمت و هم نیازمند یک سری ابزار و لوازم جانبی حرفه ای و هم یک جفت گوش حساس و آموزش دیده که حداقل تفاوت صدای دو هدفون در دو رده مختلف رو به راحتی از هم تفکیک کنه در غیر اینصورت هزینه شما بی خودی از بین رفته چون بعید میدونم برای من آماتور تفاوتی خاص یا چشمگیری بین IE8 و مثلآ Klipsch S4 باشه که توجیح اختلاف قیمت نزدیک به 4 برابری بین اونها باشه
اگر دوست دارید حرفه ای صدا رو دنبال کنید بابت تجهیزات هزینه کنید اگر چه صدای حرفه ای با اون صدای قوی و بوومی که من آماتور تصور میکنم بسیار فاصله داره که بعدآ و به مرور زمان متوجه خواهیم شد
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
مبارکتون باشهنقل قول:
و مرسی بابت اینکه تجربه خریدتون رو با ما درمیون گذاشتید و پیشاپیش تشکر از شما به خاطر ریویوی شما از هدفون جدیدتون
شما هم موفق باشید
شما خیالت راحت باشه زاویه ندارهنقل قول:
بله هم 3 داره هم 4 داره هم 5 داره یه مدلی هم داره که ایرست هست و مخصوص کامپیوتر چون فیش میک و هدفون جدا از همه. مدل های 4 و 5 با پسوند i هم دارند که میک و دکمه کنترل داره و مخصوص محصولات اپل هست.نقل قول:
مگه s5 هم داره؟
قیمتش چنده؟کیفیتش چطوره؟کجا گیر میاد
دو تا نمایندگی داره : آواسان و آرتافرورد
s4 و s5 رو راستش منم نفهمیدم چه فرقی دارند غیر از ظاهر.
قیمت ها هم بین 110 تا 140 برای مدل های مختلف باید باشه.
من خودم s4 معمولی دارم.
اگه active noise cancelling براتون زیاد مهم نیست بهتره که مدل بدون این قابلیت رو انتخاب کنید که حداقل کیفیت بهتری دیافت کنید مثلآ Klpisch S4 در همین رده قیمت یک گام بلند با کیفیت تر هستنقل قول:
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
کیفیت صداش در حد قابل قبول ولی نه خیلی خیلی خوب و بهترین مکان برای خرید می شه نمایندگی فروش و یا وارد کننده که مورد انتخابی شما نمایندگی جدیدش می شه نامدارن که سایتشون به همین نام هست البته اگر موجود داشته باشندنقل قول:
شما هم موفق باشید
اگه کمی بیشتر بشمارید می شه IE7 انتخاب کردنقل قول:
شما هم موفق باشید.
حق با شماست و دوستان هم درست عنوان کردند فقط یک نکته فراموش شده اینه که طرح قدیم S4 با Plug L بود ولی حالا تخت هست مدلهای فیش کج یا L مانند مربوط به 3-4 سال پیش هست و جعبه هدفون خاکستری رنگ بود ولی در حال حاظر جعبه آبی با فیش صاف یا ساده یا تخت یا هر چیزی که بشه اسمش رو گذاشت تولید میشهنقل قول:
در آخر هر دو نوع طرح در بازار موجود هست و شما قبل از خرید فیش رو از نظر نوع چک کنید ولی به نظرم برای پلیرهای پرتابل فیش L بسیار بهتر از صاف هست چون به راحتی می شه کابل رو در ادامه یا پشت پلیر هدایت کرد که جلوی دست یا چشم نباشه و مهمتر اینکه اگه توی پلیر رو توی جیب میزارید احتمال فشار و آسیب و به پلیر به حداقل می رسه
شما هم موفق باشید.
داداش شما نظرتون در مورد beats tour چیه؟نقل قول:
اصلیش کجا گیر میاد؟
ممنون میشم بنده رو هم راهنمایی کنیننقل قول:
دوستان سلام
لطف کنید منو راهنمایی کنید
ایرفون میخوام,بیشتر ترنس گوش میدم
تا 100 تومن بودجه دارم
پیشاپیش ممنون از کمکتون
با سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز و گرامی.
الان فکر کنم 3هفته شد از خرید اس 4 ام :)
اوایلش یکم شک داشتم از خریدش ' ولی الان با گذر زمان و گوش دادن به اهنگای مختلف میبینم واقعا خرید خوبی داشتم.
تو اهنگ با کیفیت خیلی برتریش رو به رخ هدفونای معمولی تر که داشتم میکشه رو بیسهای عمیق و صدایی شفاف...حتی در ولوم بالا
ولی تو بعضی اهنگها با بالابردن ولوم خش خش شنیده میشه با اینکه به نظرم اون اهنگای مد نظر بیس ضعیفتری نسبت به مورد قبل که اشاره کردم داره دلیلش چی میتونه باشه??
خلاصه اینکه به صدایی که میخواستم رسیدم.
مشکلم با سری های هدفون تا حدودی حل شده' عادت کردم فقط یه چیز مسخره اینکه با گوش راستم مشکل دارم :)
راحت فیکس نمیشه!!! خستم میکنه یکم تو گوش راست. ;) خدا شفام بده...
خلاصه اینکه دوستان اماتور حرفه ای تر از من مطمن باشید نیازاتون رو برطرف میکنه:)
ببخشید خیلی اماتورانه توضیح دادم.
یک سوال داشتم این Burn in اگر اشتباه نکنم یعنی چی?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
دوستان Earphone Shure SE 215 or SE 215-K ایران قیمت چند هست؟
از کجا می شه تهیه کرد؟
عجله دارم یکی از دوستام از خارج می یاد می خام اگه به صرف باشه از اون ور بخرم.
اونجا حدود ۲۰۰ هزار تومن آب می خوره برام.
با این قیمت چیز بهتری یا همرده با این مدل می شه خرید؟
ممنون می شم زود جواب بدید.
عزیز شما میتونی روی Klipsch S4 فکر کنی.. اگه باس برات مهم باشه که خیلی زیاد باشه Audio Technica S55 هم تو بازار هستنقل قول:
مبارک باشه عزیز، خدا رو شکر که راضی هستید از خریدتوننقل قول:
در مورد اون صدای خش خش که فرمودید، درست میفرمایید بعضی وقتا منم حس میکنم تو مید یکمی تیز میشه بعضی صداها... بهرحال جنس صداش دقیقا همینطوری هست.
Burn In هم معادل فارسی اگه بخوایم در نظر بگیریم براش، شاید آب بندی نزدیک ترین کلمه ای باشه که وجود داره. آقا رضا این رو زیاد توضیح دادن توی همین تاپیک بگردید پیدا میکنید. ولی بطور خلاصه، ساعات اولیه استفاده از هدفونتون یکمی صدایی که ازش شنیده میشه رو تغییر میده و بعد از یک مدتی به حالت ثابتی میرسه که صدای اصلی هدفونتون هست. پروسه این کار رو میگن Burn In
عزیز متاسفانه این محصول که شما میفرمایید تو ایران موجود نیست یا حداقل کسی مشاهده نکرده!نقل قول:
اگر شما سبکی که گوش میدید و وسیله ای که باهاش گوش میدید رو بفرمایید دوستان اینجا بهتر میتونن راهنماییتون کنن
موفق باشید
نقل قول:
اگه پاسخ بدید ممنون میشم .چون فردا میخوام بگیرم.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
دوستان می خواستم بدونم تفاوت ep 630 . ep 630i و ep 830 در چه چیز هایی هست ؟ من سبک های پاپ ایرانی . دنس . سنتی ایرانی و الکترونیک گوش می کنم .
و می خواستم بدونم که این هدفون هایی که نام بردم تفاوت هاشون در چی هست ؟ مثلاً خیلی دوست دارم بدونم ep 630 با ep 630i چه فرق هایی با هم دارن ؟ من برام در درجه ی اول کیفیت ( یعنی دقیقاً همون چیزی که فایل موسیقی هست - طبیعی شنیده شدن ) و بلندی صدا و در درجه ی دوم باس برام مهمه و راستش زیاد با صدای ( دوبس دوبس ! :31: ) که توش زیادی اغراق شده باشه و صدای واقعی باس آهنگ اونقدر نباشه و هدفون این کارو انجام بده خوشم نمیاد ( البته گفتم زیاد اغراق نکنه ! نه اینکه کلا باس رو فراموش کنه ؛ باس تا یه حدی اگه باشه و از طرف هدفون تقویت بشه خوبه ولی دیگه نه خیلی زیاد و غیر طبیعی ! ) ( دوبس دوبس رو تا یه حدی دوست دارم )
خب دوستان با این توضیحاتی که دادم چه هدفونی رو بهم پیشنهاد می کنید ؟
بودجه تا 120 - 100 راه داره و میتونم خرج کنم و اگه موردی هست که نسبت به قیمتش خیلی ارزش داره و از بودجه ای که من در نظر گرفتم کمی بیشتره لطفا اون رو هم بهم معرفی بفرمایید . مرسی از لطف شما .
منتظرم :40:
ممنونمنقل قول:
عزیز شما میتونی روی Klipsch S4 فکر کنی.. اگه باس برات مهم باشه که خیلی زیاد باشه Audio Technica S55 هم تو بازار هست
فقط این مدل Audio Technica این ایر هست؟
یک مدل JBL هم دیدم میخواستم بدونم چطور هست...
JBL ROXY Reference 250
با تشکر
این هم به خاطر Peaceful1 عزیز که دوست داره یک جا پست بدم
حتی اگه دوست داشته باشید صدای فان یا جذاب و آماتوری و یا تفریحی رو گوش کنید پیشنهاد میکنم یکی از مدلهای برند با سابقه تر و خوش نام تر از این برند رو انتخاب کنید مثلا:نقل قول:
Audio Technica
یا
AKG
یا
Beyerdynamic
به نظرم هیچ کدام از هدفونهای بیتس ارزش خرید ندارند مگر اینکه شما از صداش لذت ببرید و براتون مهم نباشه که این صدا رو با چه هزینه ای بدست میارید هر چند که ممکنه و احتمال هم داره که با کمتر از 1/3 اون هزینه همون کیفیت صدا رو بدست بیارید، تصمیم نهایی با خودتون
مدلی بهتر از Kilpsch S4 سراغ ندارم البته با توجه به کاربرد شمانقل قول:
هدفون بسیار با ارزشی هست و 200 تومن ارزش داره و برای پیشنهاد بهتر بود عنوان می کردید که دوستتون از کدوم کشور برمیگردند اما به نظرم همین مدل از بقیه هم رده های خودش با کیفیت تر هستنقل قول:
نمایندگی های سونی مدل مورد نظر شما رو دارند و متاسفانه با جنس صدای پاناسونیک آشنا نیستم ولی به طور عمومی نسبت کیفیت به قیمت بسیار خوبی دارندنقل قول:
شما هم موفق باشید.
صدای 630 از نظر بیس بسیار قوی و بوومی هست تقریبآ بیش از اون چیزی که شما دوست دارید ولی 830 متعادل تر و اینکه به اون مدلهایی که i اضافه شده علتش وجود میکروفون اضافه و نصب شده در هدفون یا برروی کابل هدفون هست و چون کابل ارتباطی هدفون و میکروفون یکی هست و از هم جدا نیستند این i که در اصل خلاصه شده inline بوده که معنی فارسیش می شه میان درون خط یا میان خط ، که این مفهوم رو برسونه که با این قابلیت اضافه هست البته چند سالی هست که برندها از این i به بهانه سازگاری محصولاتشون با محصولات اپل از این i سوء استفاده تبلیغاتی می کنندنقل قول:
به هر حال ممکنه که محصولات با پسوند i همراهشون چند کلید کنترلی برای مثلآ ولوم و پلی کردن داشته باشند و همیشه منظور با میکروفون تنها نیست
به نظرم مدل مناسب کاربرد شما می تونه 830 باشه
شما هم موفق باشید.
سلام دوباره .
این تاپیک فقط منو گیجتر کرده :دی .
-
Klipsch s4 بیسش در چه حدیه ؟
من سبک موسیقیم House و Electro هست بیس برام خیلی مهمه ! بخاطر همین دونبال Skullcrusher بودم ولی پیدا نکردم .
کلا یک Earbud تا 150 تومن میخوام بیسش خوب باشه ! محصولات Creysn در چه حدی هستن من یک مدل overear ش رو تست کردم بیس خوبی داشت قیمتش 52 تومن یادم نمیاد مودلشو ؟
-
این DT440 ه Beyerdynamic تو ایران هست ؟؟ مثل اینکه بیس خوبی داره , اگر هست قیمتش چقدره ؟؟
سلام و خسته نباشید ب دوستان :20:
ی سوال داشتم،میخاستم راجب هدفونای اپل چطورن،با قیمتی ک دارن آیا ارزش دارن یا نه؟
من هدفونی میخام ک از لحاظ bass عالی باشه از لحاظ هزینه هیچ مشکلی ندارم فقط دوست دارم دوستان با تجربه ای که دارند کمکم کنند تا بعد دچاره پشیمونی نشم.
تا جایی که امکان داره دوستان راجب برند اپل یا برندها ی مارک با مشخصات کامل و عکس و قیمت حدودیش منو یاری کنند.
با تشکر از تمامی دوستان :8:
با سلام
رضای عزیز،جایی خونده بودم که گفته بودید خرید هدفون های(پیرامون همون بحث) shure و امثال اون از سنگاپور بهتر از مالزی هست.خواستم ببینم چه تفاوتی تو بازار این کشور ها وجود داره؟
قیمت این محصول،حالا مثلا 99 دلار برای shure se 215 ،تو بازار های کشورهای اروپایی مگه یکسان نیست؟
ممنون .....
با تشکر دوست عزیز.نقل قول:
والا من رفتم یه جایی تقریبا همه ایر فونا رو تست کردم.از سنهایزر گرفته تا akg تا کلیپش و فیلیپس.
ولی وقتی بیتس پاور رو امتحان کردم یه چیز دیگه بود.وحشتناک تفاوت داشت.
تنها سنهایزر بود که یکمکی به پاش میرسید.
حالا این مدلهایی که شما گفتینو معرفی کنید یا لینک بدین خودم برم ببینم.
مدلهای تاپشونم بگی عالیه.
قیمتو که بگی گل کاشتی.
در ضمن توهین نباشه بخدا.ولی اگه دم دست داری یبار بیتسو بدون backgrond قبلی امتحان کن.
یه اهنگ راک یا متال بزار و امتحان کن.
تشکر ویژه از شما دوست عزیز
ممنون بابت راهنمایی سریعتوننقل قول:
هدفون بسیار با ارزشی هست و 200 تومن ارزش داره و برای پیشنهاد بهتر بود عنوان می کردید که دوستتون از کدوم کشور برمیگردند اما به نظرم همین مدل از بقیه هم رده های خودش با کیفیت تر هست
از مالزی می خاد بخره
با توجه به صحبت این دوستمون چیز خاصی هست که باید دقت بشه؟
نقل قول:
با سلام
رضای عزیز،جایی خونده بودم که گفته بودید خرید هدفون های(پیرامون همون بحث) shure و امثال اون از سنگاپور بهتر از مالزی هست.خواستم ببینم چه تفاوتی تو بازار این کشور ها وجود داره؟
قیمت این محصول،حالا مثلا 99 دلار برای shure se 215 ،تو بازار های کشورهای اروپایی مگه یکسان نیست؟
ممنون .....
بله عزیز اون مدلی که گفتم خدمتتون inear هستش. بازم میگم باسش خیلی زیاد هست ممکنه خوشتون نیاد (ممکن هم هست خیلی خوشتون بیاد. کاملا به خودتون بستگی داره) اگه باس متعادلتری نسبت به اون میخواید داشته باشید Klipsch گزینه بهتریه.نقل قول:
این JBL که فرمودید رو چه قیمتی پیدا کردید حدودا؟
البته JBL مدل های محدودی میزنه چون Harman برای هر یک از زیر مجموع هاششرح وظیفه جداگانه ایی داره و کار ساخت هدفون در این مجموعه بر عهده AKG هست. بیشتر مدل های JBL از طراحی خوب بهره میبرند و محدود هم هستند.
سلام دوستان shure se215 به درد چه سبک یا سبک هایی میخوره؟