با کدوم برنامه ؟اگه امکانش هست یک اسکرین شات بزارین.ممنوننقل قول:
Printable View
با کدوم برنامه ؟اگه امکانش هست یک اسکرین شات بزارین.ممنوننقل قول:
دوستان wear level رو از کجا بفهمم؟:n02:
با برنامه Cpu idنقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام دوستان
من بایوس رو آپدیت کردم و جای دکمه های بالا با fn عوض شد
میخواستم برگردونم به حالت اول
چیکار کنم؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:n02:
دوست عزیز مال من هم همین انحنا رو داره. اولش وسواس داشتم اما الان بیخیال شدم.نقل قول:
Sent from my LG-P715 using Tapatalk
چرا حالت اسفنجی کیبورد یک نقطه ضعف حساب میشه؟؟:n13:نقل قول:
چون برای تایپ طولانی مدت اذیت میکنهنقل قول:
سلام دوستان ممکنه راهنمایی کنید که چطوری طول عمر باتری لنوو z500 رو میشه افزایش داد؟؟؟ چند وقت یه بار باید بذاریم کامل شارژش خالی بشه و بعد بزنیمش به شارژ؟؟؟راستی ویندوز 8.1 اومد؟؟منظورم همونیه که همه ی اپلیکیشن هاشو داره...
سلام دوست عزیز بهترین راه برای افزایش طول عمر از نظر من ( چون به اطلاع بقیه دوستانم برسونم بازم کالیبره کردم درصدش هنوز صفره نمیدونم شاید ایراد از اصغر که همش صفر نشون میده(لبتابو میگم)نقل قول:
اینه که همیشه بزاری تا 60 پرشه بعد از برق شارژ بگیره 4یا5 روز یک بارم بزاری تا 100 پرشه من اینکارو انجام میدم تا الان که به من جواب داده
در مورده ویندوز 8.1 که با قبلیها هیچ فرقی نمیکنه همونه تا اونجایی که من امتحان کردم فقط تهش یه نهایی چسبوندن تا گند -- چند ماه پیشو پشتش بپوشونن
سلام اقا قیمت هارد 7200 چنده
این سرعت انتقالو نصب بازیش کشت مارو
هارد اکسترنالو میشه یه راست بهش وصل کرد؟(منظور نصب ویندوز روش)کسی بلده؟
قیمت هارد های مختلف برای لپ تاپ توی سایت های مختلف هست . فکر نکنم خرید هارد جدید تاثیر زیادی توی نصب بازی داشته باشه . مشکل رو از نظر نرم افزاری بررسی کنین . در ضمن Crystaldiskinfo رو نصب و یه عکس اینجا بزارین تا سلامت هاردتون بررسی بشه .نقل قول:
روی هارد اکستزنال هم میشه ویندوز نصب کرد . فقط کافیه در هنگام نصب ویندوز ، هارد اکسترنال رو به عنوان درایو مورد نظر برای نصب ویندوز انتخاب کنین .
بهترین راه اینه که هارد اکسترنال رو به یه رایانه دیگه متصل ، ویندوز رو روی هارد اکسترنال نصب و سپس هارد اکسترنال رو به لپ تاپ وصل و در منوی بوت هارد اکسترنال رو برای بوت انتخاب کنین . اینجوری از صدمه احتمالی به Bootloader نیز جلوگیری می شه
من بازی بلک باکس نصب کردم رو لپم 25دقیه رو سیستمم 10 دقیقهنقل قول:
بعد انتقال فایل ک دیگه دیدین چقد کنده نگینه نه
[HTML]نقل قول:
سلام ممنونم از راهنماییتون...من تا 60 درصد میذارم پر بشه بعد میذارم رو حالت optimized battery Health و بعد به برق وصلش میکنم ولی نمیدونستم که هر 6 روز یک بار بهتره بذارم تا 100 پر بشه....راستی وقتی تا 100 پر شد باید از برق بکشم و باهاش کار کنم تا خالی بشه شارژش؟؟؟ بعدش هم در حالت خاموش باید بذارم تا 60 درصد پر بشه؟؟؟؟ ببخشید اینقدر سوال کردم.....دو تا سوال دیگه اینکه کالیبره کردن یعنی چی؟ و اینکه اشتباه چند ماه پیش ویندوز 8 چی بوده دقیقا؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید[/HTML]
سلام ممنونم از راهنماییتون...من تا 60 درصد میذارم پر بشه بعد میذارم رو حالت optimized battery Health و بعد به برق وصلش میکنم ولی نمیدونستم که هر 6 روز یک بار بهتره بذارم تا 100 پر بشه....راستی وقتی تا 100 پر شد باید از برق بکشم و باهاش کار کنم تا خالی بشه شارژش؟؟؟ بعدش هم در حالت خاموش باید بذارم تا 60 درصد پر بشه؟؟؟؟ ببخشید اینقدر سوال کردم.....دو تا سوال دیگه اینکه کالیبره کردن یعنی چی؟ و اینکه اشتباه چند ماه پیش ویندوز 8 چی بوده دقیقا؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:n16:نقل قول:
نقل قول:
--شما اگه از همون اول هم به برق وصل كني و روي حالت optimized battery health باشه تا 60 شارژ ميشه و بس.
--حالا حتما هم نبايد هر 6 روز باشه. 10 روزم كه شد ايرادي نداره
--تا 100 كه فول شد بايد برقش رو در بياري چون واسه باتري ضرر داره. يا اينكه اگه به 100 رسيد حالت شار رو از Maximum battery life به --حالت optimized battery health تغيير بدي با وجود اينكه شارژر بهش وصله شروع به خالي شدن ميكنه تا اينكه به 60% درصد برسه و باقي ميمونه. اينم ضرري واسش نداره.
--در مورد كاليبره هم بگم لپتاپ بعضي از دوستان وقتي شارژش به 17% درصد ميرسيد دستگاه خاموش ميشد .يعني يه جورايي درصد شارژ رو اشتباه نشون ميداد كاليبره به براي اوناست. حالا در اين مورد دوستان ديگه اگه نظري دارن اظهار كنن تا استفاده كنيم. موفق باشين
سلام . دوستان من دیروز ویندوز 8.1 نصب کردم . اما نمیدونم چرا اون دکمه های بالای کیبورد کار نمیکنن..مشکل چیه؟
راستی واقعا پشیمونم اینو گرفتم.نمایشگر و باطریش مزخرفه. تنها چیزی که داره قیافشه. کاش رفته بودم سراغ asus سری K :|
دوستان چه رنگی از z510 قشنگتره؟ من از نزدیک ندیدم و میخوام اینترنتی سفارش بدم نمیدونم سفید بگیرم یا خاکستری.
دکمه های بالا با گرفتن دکمه Fn کار می کنند .نقل قول:
در صورتی که ناراضی هستین ، می تونین ببرین پیش فروشنده تعویض کنین .
شما دومین نفری هستین توی این تاپیک که می بینم اینقدر ناراضیه
نقل قول:
عزیز برو داخل بایوس قسمت دوم hotkey رو enable کن
واللا من دو ماهه دارم از دکمه fn استفاده نکردم همین جوری کار میکردن. از وقتی ویندوز عوض کردم کار نمیکنن...نقل قول:
فروشنده های دور و بر شما اگه خوشتون نیومد براتون عوض میکنن؟ چه جالب.......
بچه ها کسانی که تهران هستن و براشون مقدوره می تونن یه سوال بپرسن ببینن که ایا دکمه + میشه پیدا کرد مال من رو یه بچه فوضول کند پینش هم شکست الان یکم شله .
بسته به ویندوزتون ممکنه دکمه ها جابجا کار کنند . بهترین عملکرد برای ویندوز 8/8.1 هست .نقل قول:
در ضمن یادتون نره از توی بایوس Hotkey هارو فعال کنین .
خیر برای یه کاربر عادی همون I5 کافیه .نقل قول:
I7 اون چیری رو که فکر می کنین به شما نمی ده .
دوستان من Z510 دارم
تو این لپ تاپ چطوری مشخص میشه که شارژ شده ؟؟
وقتی شارژر رو میزنی چراغ شارژ روشن میشه
4 ساعت هم که تو شارژ باشه همونجوری روشنه و خاموش نمیشه
من چطوری بفهمم که کامل شارژ شده
سلام،تازه خریدین لپ تاپ رو؟نقل قول:
چه کانفیگی خریدن؟قیمت؟ssdهم داره؟
ممنون
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
این مموری ریدر چطوری کار میکنه درایورش هم نصبه مدل z500 i5 و مموری microsd hc
سلام آره یه چند روزی میشهنقل قول:
ci 7
رم 8
و ...
قیمت : 2540
ssd نداره
حالا چطوری میشه فهمید شارژش پره ؟؟
ممنون :n16:
تنها راهش اینه که از توی ویندوز چک کنی :n02: این چراغ همیشه سفید هستش و فقط در صورتی که باتریش خیلی کم باشه ، رنگش نارنجی می شه . در غیر اینصورت همیشه سفید روشن باقی می مونه .نقل قول:
4 ساعت یا 40 ساعت توی شارژ نگه داشتنم برای باتری مشکلی ایجاد نمی کنه . امروزه باتری های لپ تاپ طوری طراحی شدند که به مجض اینکه به برق وصل بشن ، از باتری استفاده نشه و توی شارژ نگه داشتن به عمر باتری لپ تاپ ضربه ای وارد نمی کنه
سلام
می خواستم بدونم برا z510 تو وین7 برنامه Energy Management نیست؟اگه بخوام تو برق باشه و استفاده کنم،چیکار کنم که برا باتری مشکلی پیش نیاد؟
سلام دوستان
وقتی میزنم تو شارژ پایین که باطری رو نشون میده فقظ دو سه بار شارژ میکنه بعد دیگه شارژ نمیکنه و همون درصد بازری رو مینویسه
مثلا زده 45% و ثابت میمونه
سیم شارژ رو که در میارم ومیزنم بهش بازم یکم شارز میکنه و بعد همونجوری ثابت میمونه
ریستارت هم کردم درست نشد
توی قسمت انرژی منجمنت هم که میدارم ماکزیمم یا بالانس عمل نمیکنه
چند بار که تیک هارو میرنم عمل میکنه و دوباره همینجوری ثابت میمونه
ممنون میشم راهنمایی بکنید
انرژی منجمنت برای شما درست کار می کنه یا برای شما هم با خاموش شدن تنظیماتش می پره؟ :/نقل قول:
من ویندوز 7 نصب کردم.تو سایت لنوو برا z510 توی ویندوز7 برنامه Energy Management وجود نداره.اصلا نصب نکردم تا بتونم امتحان کنم.می خوام بدونم از کجا باید دانلود کنم؟برا z500 رو اگه نصب کنم جواب میده؟
حالا دقیق 6روز یک بار نه که من خودم گاهی اوقات یادم میره تا 2هفته ام میرسه ولی شما همون هر هفته اینکارو بکن وقتی تا 100 پر شد از برق بکش با خود باتری کار کن وقتی رسید به 20 یا پایینتر دوباره بزن به برق ایندفعه بزار رو optimized تا 60 پرشه بعد دوباره هفته بعد همین کارو انجام بدهنقل قول:
در حالت خاموشم اصلا به برق وصل نکن بزار بدبخت نفس بکشه
کالیبره کردنم گاهی اوقات این لبتاب بازی در میاره درصدو درست نشون نمیده اونو گذاشتن برای اینکار تو گزینه ی Battery Guage اگه خواستی کالیبره کنی
ویندوز 8.1 اولش با hak یه پسر نخبه روسی اومد تو اینترنت همون نسخه اصلی بود هیچ فرقی نمیکنه(تا امروز که من باهاش کار کردم) فقط یه چند تا اپلیکیشن بهش اضافه کردن تا ماکروسافت بدبخت ضایع نشه
سلام
اصلا به لپ تاپ اعتقادی ندارم چون سیستم خانگی خوبی دارم
اما امسال که نتونستم سیستم خونه رو ارتقا بدم یکی از دوستام پیشنهاد داد که بیا و یه لپ تاپ خوب بخر تا ترم اخریه حداقل یه کلاسی پیش بچه ها بذاری
اقا ما هم ....نشدیم و نخریدیم!!!
احمق احمق بلانسبت شما رفتیم پولمونو دادیم به این z500
میریختم سطل اشغال که بهتر بود خب!
خدا شاهده یه دونه رندر درست و درمون بهمون نداد
فرض کن 2700 پول بدی به یه ماس ماسک و هیچ استفاده ای نکنی به غیر از شب تحویل پروژه که ..... لپ تاپ حالتو بگیره
توی 3d max و atucad تیکه تیکه تکون میخوره!
دوستان من اگه بخوام بفروشمش چقد ضرر میکنم؟
کمتر از یک ماه هست که کار میکنه!
سفید i7 ram 6 hdd1 gh2
دوست عزیز با این بودجه Z500 بهترین سخت افزار موجود توی بازار بود .نقل قول:
مطمئنا لپ تاپی نخواهید یافت که با این قیمت بتونین کار رندر رو به بهترین شکل انجام بدین .
بهتر بود انتظارات خودتونو از لپ تاپ کمتر می کردین .
لپ تاپ هرگز به پای PC نمی رسه .
کسی گفت میخوام بفروشم؟
کسی گفت بیاین بخرین؟
پرسیدم از بچه ها حدودا چقدر ضرر میکنه !!!!! که یکی دیگه بخرم یا اگه کم ضرر میکنه بفروشمش اونم نه اینجا!
سلامنقل قول:
ببین z510 الان صفرش 2600 هست و شما احتمالا بتونی 2300 - 400 بفروشی
البته بستگی به خودت هم داره ، ممکنه زرنگ باشی و بیشتر هم رد کنی بره
البته میتونی ببری ، بعضی فروشنده ها هستن که تعویض میکنن ، لپ تاپت رو بر میدارن و یکی دیگه بهت میدن و ...
مرسی حمید رضا جاننقل قول:
موندم چی بگیرم که ارزش تعویض داشته باشه!
اخرین رزولیشن اتوکد 4095*4095 هست
با این رزولیشن مرد و نتونست رندر بگیره خفه شده
اگه خیلیییییییییی نو هم باشه باز همین 400 بالاتر نمیره ,میدونم!
اما اینقد کم استفاده کردم که هنوز لیبل های رو ال سی دی و ... نکنده!!!!!!!:n19:
سلام دوستان این لپ تاپ z500 ما افتاد زمین بدنه اش تاب برداشته و دی وی دی رامش هم تو جاش لق میزنه :n28: گارانتی ببرم درستش می کنن؟ گارانتیش یک ساله هماهنگ...تو کتابخونه بودم چشمش زدن های گفتن چه لپ تاپ خشگلی داری ..اینم از لپ تاپمون