نميدونم والا ديگه خودم هنگ كردم صبحا و شبا خوبه تصوير خيلي كم فريز ميشه ولي ظهرا بد جور رو اعصابه :دي
دادا دمت گرم حال دادي اساسي
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
نميدونم والا ديگه خودم هنگ كردم صبحا و شبا خوبه تصوير خيلي كم فريز ميشه ولي ظهرا بد جور رو اعصابه :دي
دادا دمت گرم حال دادي اساسي
Sent from my iPhone using Tapatalk
در مورد زیر نویس چون من خودم از اینترنت می گیرم و فقط زیرنویس های srt رو از subscene می گیرم مشکلی ندارم(چند کیلوبایت که بیشتر نیست!). فونت سایز و رنگ زمینه زیرنویس قابل تنظیم هست اما زمان زیرنویس خیرنقل قول:
سلام با توجه به این که فرمودید آنتن ایرانسل در همسایگی شماست، ممکنه سیگنال های ارسالی از آنتن برای گیرنده شما نویز یا پارازیت محسوب شوند. پیشنهاد می کنم که 1- از آنتن بوستر دار یا اتوبوسی برای دریافت سیگنال های تلویزیونی استفاده کنید 2- در صورت اتوبوسی بودن آنتن بوستر را قطع کنید و گزینه قدرت آنتن را از گیرنده دیجیتال (در صورت وجود) روشن کنید 3- آنتن ر ا حتی الامکان در بالاترین نقطه نصب کنید.نقل قول:
نبود؟؟؟؟؟؟
نظرتون درموردش چیه ارزش خریدن داراه درکل چطوریه ؟من رفتم مارشال بخرم گفتند خوب نیست وهمچنین گفتند بهتره جدا بخرید یعنی یک دی وی دی پلیر ویک گیرنده ی دیجیتال چون هردو باهم شاد مشکل پیدا بکنه درسته ؟نقل قول:
گیرنده سما یا همان الکومکس سابق کاملا FLV رو ساپورت می کنهنقل قول:
گیرنده گیش که قویه. ما که تا حالا مشکلی نداشتیم بیشتر هم دیجیتال میبینیم تا دی وی دی پلیر! :n02:نقل قول:
مشکل هم که پیدا بکنه گارانتی که داری :دی
ایکس ویژنا برعکس FLV را ساپورت می کنه ولی صدای دالبی را نه یعنی MKV را درست پخش می کنه با هر کیفیتی فقط اگر صداش دالبی باشه باید کانورت کنینقل قول:
در مورد زیرنویس هیچ دستگاهی فکر نمی کنم باشه که بشه زیرنویس را جلو عقب برد. چون توشون زمان را مشخص کرده که مثلا فلان ثانیه فیلم فلان تکست را بنویس و شما نمی توننی جلو و عقب کنید
فرکت ها هم معروف ترینشون که srt هست را همه میشناسه و فراوون هم هست
ضمنا آقا قیصر
خیر عمر دستگاه کوتاه نمیشه اگر هم پلیر باشه هم گیرنده
سلام به دوستان عزیز
دنبال گیرنده ای میگردم که قابلیت گیرندگی قوی و سرعت خویب باشه هزینه گیرنده مهم نیست
من معمولا با گیرنده خیلی زیاد ضبط میکنم و تبدیل به dvd میکنم برای همین قابلیت ها ضبط کردنش مثلا کیفیت ضبط فیلم و برنامه دهی برای ضبط خیلی مهمه
گیرنده ای میخوام که مثلا اکثر گیرنده به هنگام ضبط دایره قرمزی روی صفحه تلویزیون ظاهر میشه که نشانگر ضبط است چون این اعصاب خردکنه در بعضی گیرنده ها بعد از زدن دکمه ضبط میشه مثلا با زدن EXIT این دایره قرمزی را از صفحه پنهان کرد
بعضی گیرنده ها بعد از هر 20 - 30 دقیقه یه لگ میزنن یه لحظه صدا و تصویر قفل میکنه که این خیلی بده
پشتیبانی و ساپورت خوب که خیلی مهمه مثلا اگر کنترل دستگاه خراب شد بتونی یکی دیگه بخری
نقل قول:من گفتم که درست و حسابی ساپورت نمی کنه یعنی یکی رو می کنه یکی رو نهنقل قول:
میشه در این مورد هم یه کمکی بکنید؟ چون زیاد بود تاپیک جداگانه زدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی از تلویزیون ضبط میکنم میبینم روی کامپیوتر کیفیت روی 720*576 نشون میده . یعنی تلویزیون HD ضبط میکنه ؟
اصلا hd ارسال نمیشه که hd ضبط کنه!نقل قول:
همون 576*720 ضبط میشه دیگه. کیفیت sd
اون بالاترین کیفیتشه که نزدیک به hd هست.
جالبه که خود تی وی قدیمیها که کانال دیجیتال تماشا میکنی انگار HD در حال پخشه! تو LCD یا LED ببینی اینطوری نیست کیفیتش پایینتره! :n02::n13:
دوستان ما یه انتن شاخه ای داریم و در دو اتاق مجزا تلویزیون داریم و میخوایم از این آنتن استفاده کنیم آیا امکانش هست یعنی از یه آنتن دوتا سیم گرفت و برد تو دوتا اتاق جداگونه
صدای AC3 رو چه گیرنده ای میتونی پخش کنه؟
[QUOTE=goldenpopillon;7686763]صدای AC3 رو چه گیرنده ای میتونی پخش کنه؟[/QUOTE
گیرنده هایی که داش علی معرفی کرده اند رو نگاه کنید:
سلام
ما یه 353 ایکس ویزن گرفتیم اندازه و رنگ فونت رو میشه عوض کرد . این رو توی یه فیلمی که سر خود زیر نویس انگلیس داشت امتحان کردم منتها هر کاری کردم زیرنویس فارسی که باهاش بود رو اجرا نکرد؟ فرمتش srt بود و اسمش رو هم به اسم فیلم تغییر دادم باز هم اجرا نکرد اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه بهم بگه لطفا
سلام دوستان.من دنبال گیرنده دیجیتال هستم
لطفا سریعترینش رو معرفی کنید،کمتر از ثانیه عوض کنه لگ نزنه،سکته نزنه.....
فول اچ دی باشه(باش شبکه داغون زیر اچ دی ایران ببینیم خخخ)
پخش کننده فیلمش مهم نیس
فقط سریع باشه.و قوی
دارم از دست اینی ک دارم دیونه میشم.انگار داره ویندوز لود میکنه 3 ثانیه طول میده
من که تا بحال چنین چیزی ندیدم و نشنیدمنقل قول:
من ایکس ویژن دارم اینجوری نمیشه . دکمه ضبط رو که میزنم اون دایره قرمزه میاد ولی بعد از چند دقیقه محو میشه . از طرفی خیالتم بابت پشتیبانی دستگاه راحته چون یکی از معتبرترین خدمات پس از فروشو داره . یه وبلاگ هم دارن که در صورت بروز مشکل سریع توش update جدید میذارن .نقل قول:
دوستان كسي آخرين دستگاه اكس ويزن XDVB-242 رو تست كرده؟ اينو بگيرم يا 353
ممنون ميشم زودتر جواب بديد
راستي جام جهاني هم مبارك
دوستان كسي آخرين دستگاه اكس ويزن XDVB-242 رو تست كرده؟ اينو بگيرم يا 353
ممنون ميشم زودتر جواب بديد
سلام.نقل قول:
زیرنویس انگلیسی به فیلم چسبیده بوده و در نتیجه تو اولیت قرار داشته برای همین نمیتونسته زیرنویس همراه که فارسی بوده پخش کنه.شما از برنامه MKV merg استفاده کن(فکر کنم اسمش همین بود).
با این برنامه می تونید زبان انگلیسی از فیلم حذف کنید و یا زیرنویس خودتون رو هم به فیلم بچسبونید و اولویت براش تعیین کنید و .... تو چند ثانیه هم اینکارارو انجام میده.
مدل 242 جدیدتره.از لحاظ امکانات فکر نکنم آنچنان تفاوتی داشته باشند ولی کلا شرکت ایکسویژن نشون داده که هر روز سعی در بهتر کردن گیرنده هاش و از بین بردن نواقص آنها با آپدیت نرم افزاری و یا سخت افزاری هستش.نقل قول:
متاسفم که با اینهمه درآمد یه شبکه HD نداریم ......
داش گلم الان شبکه HD تو برنامه صدا سیما نیست. الان دیجیتال رو دارن گسترش میدن و شبکه های جدید و این چیزا.نقل قول:
بعد کلی شد و همه چی حل شد میرن رو HD اینجوری نمیمونن که با SD:n06: اوکای؟ :n02:
مشکل همین عقب موندگیه ، ترکیه رو ببینید چقد کانال اچ دی داره؟...نقل قول:
مدیریت دولتی و انحصار گرایانه همین هست.نقل قول:
خدا پدر دشمنا رو بیامرزه 4 تا شبکه فارسی زبان باعث شد حداقل این عزیزان یه تکونی به خودشون بدهند.
شاید به اعتبار داشتن و نداشتن هم باشه. فکر کنم ترکیه زودتر از ما دیجیتال و راه انداخت!نقل قول:
کدوم شبکه ها و چرا؟!نقل قول:
جم پی ام سی فارسی وان ....نقل قول:
سلام دوستان من دنبال یه گیرندهٔ دیجیتالم فقط فقط فقط فقط برای پخش فرمتmkv و زیرنویس با فرمتsrt شما چی پیشنهاد میدین ممنون میشم راهنمایی کنین
این سوال شما مثل اینه یه نفر بگه من فقط و فقط میخوام با گوشی عکس بگیرم، کدوم گوشی رو پیشنهاد میکنید! خب طرف بره دوربین بخره که واسه عکاسی ساخته شده بیشتر به کارش میاد.نقل قول:
شما هم اچ دی پلیر بیشتر به کارتون میاد تا گیرنده دیجیتال
من ميگم اين جديده يه وقت مشكلي نداشته باشه مثلا داغ كنه و ...نقل قول:
ميخوام ببينم كسي باش كار نكرده يه فيد بذاره؟
سلام
من یه گیرنده دیجیتال فراسو مدل fdr-211 رو خریدم ولی هرکاری میکنم کانالهای ورزش و نمایش و مستند و نمیگیره و مثلا تماشا و سلامت و میگیره ...
این در حالیه که گیرنده دیجیتال دیگه با مارک دیگه در عین حال همه رو میگیره ...
کسی این مشکل و نداره؟
سلامنقل قول:
فکر نکنم از دستگاه باشه. شما باید انتن رو جابه جا کنی و جستجو کنی و سیگنال بگیری.
درسته حق با شماستنقل قول:
اولش فکر میکردم مشکل از گیرندگی دستگاست ولی وقتی رفتم سروقت سیم آنتن و اتصالاتش و درست کردم یهو کانالها پیدا شدن ...:n01:
بچه ها چند مدل جدید ایکس ویژ ن هم معرفی شده
242
اینم مدل 110
اینم از 123
مشخصات همه را تو این لینک ببینید:
سلام
دوستان تی وی مون یه کم برفک نشون می ده(گیرنده دیجیتال نداریم).البته 1 و 2 و 3 و 4 و شبکه خبر رو فقط با برفک نشون می ده و بقیه رو نشون نمی ده!
به نظرتون بخوام یه گیرنده دیجیتال بخرم همه کارنال هارو به خوبی می گیره و نشون می ده یا ممکنه بعضی هارو نشون بده؟
ممنون می شم یه گیرنده دیجیتال خوب البته نه زیاد گرون بهم معرفی کنید
مرسی:n12:
سامنقل قول:
دیجیتال نشون بده همه رو نشون میده. نشون نده هیچ کدوم رو نشون نمیده! :n02: مثل انالوگ نیست که یکی رو نشون بده یکی برفکی بشه! D:
عجیبه شبکه های سراسری 1 2 3 4 بیشتر صاف نشون میدن مال شما چشه؟! :n02:
اگه دقت کنید تو چند پست بالاتر دوستان هم گفتن به خاطر تنظیمات بد ممکنه از همه شبکه ها بعضی هارو نشون نده و نتونه سیگنال پیدا کنه!نقل قول:
و سوال های ما بی جواب موند!:n15: