مدل VT50 هست که 2012 ــه و هنوز بطور رسمی وارد ایران نشده.نقل قول:
کنتراستش بالاتره
فیلتر کنتراستش برای اتاقهای روشن قویتره
2500 هرتز هست
طراحی دور پنل نازک تر شده
در سایزهای 55 و 65 اینچ است.
Printable View
مدل VT50 هست که 2012 ــه و هنوز بطور رسمی وارد ایران نشده.نقل قول:
کنتراستش بالاتره
فیلتر کنتراستش برای اتاقهای روشن قویتره
2500 هرتز هست
طراحی دور پنل نازک تر شده
در سایزهای 55 و 65 اینچ است.
دوستانی که قصد خرید محصولات تصویری پاناسونیک رو دارند لازم که بدوند از فردا پاناسونیک افزایش قیمت داره و دیگه به قیمت قبل محصولی رو پیدا نمی کنید
برای مثال قیمت جدید مدل های زیر
42ST30 ........... 2400
50ST30 ........... 3600
50VT30 ........... 4700
این قیمت ها قیمت فروشگاهی اگر قیمت بقیه محصولات رو خواستید اطلاع بدید
نقل قول:دوستان این مدل های که فرمودید با سری vt چه تفاوتی داره؟نقل قول:
دوستان مدل vt50 در بانه یافت میشه؟ یا کسی میشناسید در تهران بدون گارانتی داشته باشه؟
سری VT پس از سری VX (سری فوق تصور و حرفه ای) بالاترین محصول تولیدی کمپانی پاناسونیک است .
مهم ترین تفاوت ها با سری های پایین تر شامل تأییدیه THX ، کیفیت بالای صدا و تصویر ، زیبایی ساخت و در مدل های امسال امکاناتی از جمله کنترل جادویی و ... می باشد .
تو بانه خیلی کم پاناسونیک پیدا میشه و مهم تر از همه اینکه ----T ندارند . مدل VT50 هنوز وارد ایران نشده . حالا حالا هم بعیده وارد بشه .
تنها جایی که بتونی پیدا کنی بندر عباس و خمیر و گچین هستش که البته با توجه به اینکه فقط 55 و 65 داره قیمت 55 اینچش خیلی بعیده زیر 6 -7 میلیون تومن باشه .
آقا من ميخوام 42st30 از شهراي مرزي طرف خودمون بگيرم 1.800
اين نمونه ها فرقي با نمونه هاي بانيان دارن ؟ كلا بايد ساخت مالزي باشن ديگه ؟ چون طرف ميگه ميارم برات خونه تست ميكنم . خودم نميتونم برم. چه مسائلي رو بايد چك كنم ؟
دوستان من امروز مدل st30 50 اینچ رو از نمایندگی جمهوری 3700 قیمت دارم پنل ژاپن مونتاژ تایلند یکی از فروشگاه های بانه میده 2640 ژاپن مونتاژ سنگاپور اینا چه فرقی دارند به نظرتون بگیرم؟
نقل قول:
دوست عزیز توجه داشته باشید تمام پلاسما های مدل 2011 پنل ژاپن و ساخت تایلند می باشد و به هیجوجه ساخت سنگاپور نیست مدل های 2010 ساخت سنگاپور بوده 2011 به بعد ساخته تایلند است.
سلام و ممنون از پاسختون اما اینجا سوال مهمتری پیش میاد و اونم اینکه چرا این موردی که گفتید در مورد سایر برند ها صدق نمیکنه و اصولا چرا مثل اکثر جاهای دنیا با عرضه مدل های جدید مدل های سال قبل از نمایندگی ها جمع اوری نمیشن؟نقل قول:
مرسی
دوست عزیز این موضوع در مورد سایر برندها هم صدق می کنه البته منظور من داخال ایران شاید به دلیل سفارش کالا و شیپمنت کالا زمان کمی فرق بکنه برای مثال الان مدل های 2012 سایر برنده در بازار جهانی موجوده ولی بنظر شما الان سایر برنده ها مدل های جدید رو وارد بازار ایران کردند ؟! البته باید متوجه وضعیت اقتصادی و مشکلات خاص هم باشیمنقل قول:
ولی در مورد این کالا جمع بشه این موضوع به سیاست داخلی نمایندگان فروش منطقه ایران بر میگرده و هیچ یک از کمپانی های مادر به تنهایی همچین تصمیم رو نمی گیرند
درود به نظرتون V20 من رو چند میخرند؟
دوستان من در آستانه ی خریدم . بعد چون طرف میخواد بفرسته برام باید اول باهاش طی کنم . چون وقتی بیاره اینجا دیگه نمیشه کاری کرد این که st30 کجایی باشه مهمه ؟ الان باید کجایی باشه ؟ مالزی یا سنگاپور. 2 تا هم عینک داشته باشه ؟
نقل قول:
ساخت تایلند می باشد و به همراه این مدل دو عدد عینک هست
دوست عزیز برای اطلاع شما تمام پلاسما های پاناسونیک از سال 2011 در تایلند تولید می شود به جز مدل های 55 اینچ به بالا
و ال سی دی و ال ای دی ها ساخت مالزی می باشند
خب این فروشنده توسایتش زده سنگاپور !! اینایی که گارانتی بانیان دارن کجایین ؟ کلا این مسئله مهمه که ساخت کجا باشه ؟نقل قول:
دوست عزیز اگر فروشنده این مدل رو زده ساخت سنگاپور اشتباه کرده بردار من تمام پلاسما های مدل 2011 به بعد ساخت تایلند می باشندنقل قول:
و فقط مدل های سال 2010 به پایین ساخت سنگاپور می بودند
پس الان از بانه 50ST30 بخریم؟ میگه سنگاپوره؟ اقا تو تهران جایی سراغ ندارید بدون گارانتی بفروشن؟
امروز زنگ زدم نمایندگی مرکزی پاناسونیک . جمهوری گقت که 42st30 رو میده 2.280
منم دیگه بیخیال گارانتی شدم . از همین شهرای مرزی خودمون میگریم 1.820 . هر چه باد ا باد !
دوستان این پلاسمای ST30 راهی نداره که بشه فهمید قبلا روشن شده یا نه؟ برای اکبند بودنش چه راهی هست؟
خواهشا به این سوالم سریع تر جواب بدید یدونه سفارش دادم فردا میرسه دستم میخوام ازین بابت تستش کنمنقل قول:
حدود قیمتش مشخص نیست؟نقل قول:
مشخصاتش مافوق عالیه !
دوستان ، ارزش داره برای VT50 صبر کنم ؟! یا VT30 بگیرم بره ؟!
حدس میزنید قیمتِ حدودی اش چقدر باشه !؟
اگر عجله ای ندارید صبر کنید.مطمئنا ارزش داره بهرحال مدل جدیدتره و با مشخصات بهتر و قوی تر.نقل قول:
سایز 55 به نظر من با توجه به قیمت دلار فکر کنم بین 5 الی 6 تومن باید قیمت داشته باشه.
سلام
کد مخفی برای نمایش مدت زمان کارکرد p50st30 چیه؟
منم سوال این دوست بالا رو دارم لطفا راهنمایی کنید
در جریان نیستید نمایندگی ها حدودا" کی میارن این VT50 رو ؟!نقل قول:
مرسی
آره که ارزش داره خیلیم ارزش داره من خارج کشور بودم تصویر st50 رو دیدم با vt30 واقعا فرق داره دیگه چه برسه به vt50 من خودم منتظرم ایران بیاد با گارانتیشو بخرم اگه ایرانم نیاد ایشالا ایندفعه اولین سفری که برم میخرم.نقل قول:
احتمالا اواخر پاییز یا اوایل زمستون.نقل قول:
بازار هیچیش معلوم نیست . ولی به نظرتون از اینی که هست پایین تر میاد ؟ من که فکر میکنم بالا میره ولی پایین نمیاد
سلام پونل جان
ببخشید که شمارو خطاب قرار می دم.فکر کنم شما از بهمن 90به این ور vt30 گرفتی. می خواستم بپرسم در کل ازش راضی هستی؟ با فن هاش مشکلی که پیدا نکردی؟چون شنیدم ریز گردها تو اهواز غوغا می کنه فن های تلویزیون همه اون هارو تو تلویزیون نمی کشه؟ فن هاش صداش کمتر و بیشتر نشده؟راستی فن هاش قابل تعویض هست(مثل کامپیوتر)؟تا چه سالی خدمات پس از فروش داره؟ تا چه سالی فن هاش گیر می آد که بشه عوضش کرد؟ اگه الان من بخوام یه تی وی بخرم هنوزم همونو پیشنهاد می کنی؟ شرمنده سوالهام زیاد شد.
با تقریبا 3تومن چیز بهتری سراغ نداری؟(من 42 می خوام بگیرم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما که با تی وی تون به مشکل خوردید چی؟با 3 تومن چیزی برام سراغ ندارید؟
البته ببخشيدنقل قول:
ولي مگه شما چند سال ميخواي از تي وي استفاده كني كه اينقدر نگران تعويض قطعاتش هستي. ما كه هيچ مشكلي نداشتيم.
:18:
درسته من به مشکل برخوردم ولی جنس برقیه دیگه.هر لحظه احتمال داره خراب بشه.من از تلویزیونم راضیم و همچنان هم انتخابم VT30 هست.نقل قول:
در مورد فن هم تکنسین شرکت پاناسونیک بمن گفت که بهتره هر سه یا شش ماه یکبار(بستگی به گرد و غبار محل سکونت داره) خیلی با احتیاط در پشت پنل رو باز کنم و با یه پنبه به آرامی فن ها رو تمیز کنم.خودش برای من اینکارو کرد و بمنم پیشنهاد داد.
آفا من هر 2 ماه تقریبا پشت تی وی رو بادستگاه باد با احتیاط باد میکنم و گرد و غبار قابل ملاحه ای هم از چشت تی وی بیرون میاد ...طرفای ما خیلی خیلی گرد و خاکی هست وویعنی صبح تی وی رو پاک میکنم تی تا ظهر تی وی گرد و غبار میگیره..نقل قول:
ایا با دستگاه باد فشاری به فن ها میاد...؟؟؟ میشه در مورد تمیز کردن فن ها بیشتر توضیح بدید..50st30 دارم...تشکر
به نظر بنده حقیر بادگیری فنهای هر دستگاه الکتریکی مخصوصا کار اشتباهی است و باعث سرایت گردو خاک به قسمتهای حساس تر فن و داخل دستگاه میشود.
با سلام
به نظر شما با 2 میلیون led 3d بگیرم بهتره (مثلا lg 47lw5700 ) یا اینکه پلاسما بگیرم. مثلا (50ut30) . گرچه قیمت این حدود 2100 است.
دوستان لطفا 50vt50 پیشنهاد ندن. میدونم اون بهتره ولی بودجه ما روهم لحاظ کنید.:19:
در صورت پیشنهاد مدل بالاتر 42 هم مشکلی نداره ولی از 1900 بالاتر نره.
lg قیمت هاش تو بانه 400 تومن ارزون تره ولی ظاهرا پاناسونیک توی بانه از اینجا هم گرونتره.
متشکرم.
آقا اين فن هاي st30 تميز كردنش كاره ما هست ؟ يا كاره حساسيه . ميگم مثل فن كارت گرافيك كامپيوتر به صدا نميافته ؟:31:
نميدونم اينو بگيرم يا 835 شارپ
حذف شود.........
نه سعی کنید باد نگیرید.اینجوزی امکان داره گرد و غبار به قسمت های دیگه تی وی سرایت کنه و حتی به قول تکنسین پاناسونیک احتمال داره گرد و غبار روی پنل قرار بگیره و به مرور زمان تصویر رو مات کنه.نقل قول:
تمیز کردن خیلی سادست فقط کمی ظرافت و حوصله می خواد.شما با یک پنبه و مقدار کمی آب و یا محلول شیشه پاک کن به طوری که اول پنبه رو به محلول شیشه پاک کن آغشته کنید و بعد به آرامی روی فن ها بکشید تا تمیز بشه.
آقا 42vt20 or 42st30?
كدوم نسبت به اينيكي مزيت هاي بيشتري داره ؟
از مدل های 2012 کدامیک 50 یا 46 اینج می باشند؟
46 موجود نیست. 42 و 50 و65 ST50نقل قول:
42 50 GT50
50 UT50