کاملاً جدی میگم.به جونه ممد:دینقل قول:
Printable View
کاملاً جدی میگم.به جونه ممد:دینقل قول:
دوست عزيز با سرعت 30 چي كار مي تونيم بكنيم!نقل قول:
در كل من هميشه گفتم محدود مي خواي برو پارس و ... بگير. نامحدود مي خواي بيا مخابرات كه البته اونم چن وقته سوسك شده مگه يه مگ نامحدود و بالاتر بگيري
2 مگ محدود قبل از اذان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنگام اذان یا افطار
من :n23:
اگه سرعتت تو مخابرات 1 باشه خیالت راحته می دونی چرا؟نقل قول:
چون محدودت نمی کنن اگه یه بار حال محدود شدن رو بچشی می دونی این سالاره
بعدشم خیلی نسبت به شرکت های دیگه ارزونتره.
نمی دونم اهل کجایی اگه اهله مازندران و خوزستان که خیلی خوبه
فردا کله صبح میرم برای فسخ قرارداد صد رحمت به پارس آنلاین هیچی اگه نداشت یه پشتیبانی درست و حسابی داشت که چارتا کلمه قلمبه سلمبه بلد بودن اینا که هر رو از بر تشخیص نمیدن یه مشت گاگول با حرفای تکراری و صد من یه غاز میرن رو اعصاب خیر سرم سرویس 2 مگ محدود گرفتم که از نظر پینگ مشکلی نداشته باشم شده بدتر از پارس آنلاین.
نقل قول:
برات آرزوي موفقيت دارم:n08:
چون منم شنيدم جون به عزرائيل مي دن ولي پورت به شركت ديگه نه:n02:
والله قبل از فسخ قرارداد با پارس آنلاین دوستان گفتن حداقل 48 ساعت طولش میدن منتها کلا 1 ساعت هم طول نکشید امیدوارم که ایندفعه هم همونطور باشه کلا سیریش میشم شاید فرجی شد :دی گزارش لحظه به لحظه خواهم داد! :دینقل قول:
بچه ها یه سؤال.من هر چی وارد اکانت فیسم میشم اینجوری باز میشه:
چیکار کنم؟
فکر کنم از چیز پی انت باشه.نقل قول:
ایمان بعضی وقتها پر ..کسی موجب این مشکل میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزنقل قول:
اسکریپت فیس نمیتونه به صورت کامل لود بشه - داده ها کامل رد و بدل نمیشن - از چیز پی ان یا هرچی که استفاده میکنی هستش
سرویس 1 مگ نامحدود ساعت 12:09AM
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
فکر نکنم ها.بهترین نوع کریو رو دارم.سرعتش عالیه.
خوب شما با چی وارد میشین؟
یک سوالنقل قول:
دانلود با دانلود منیجر چه قدره؟
130؟
مرورگر رو تغییر بده ببین درست میشه یا نه - دلیل این مشکل لود نشدن اسکریپت فیس هستشنقل قول:
با پروتکل HTTPS حتما وارد شو - چون توی عکس دیدم روی حالت معمولی بود
================================================== ================================================== =======================
================================================== ================================================== =======================
دوستان ظاهرا امشب وضع اینترنت خوبه
سرعت دانلود منیجر 115-120 ثابت هستشنقل قول:
در جواب اولین جمله ات: بازی :n09:نقل قول:
چقدر پینگت زیاده :n24: من پینگم الان با گیت وی 89 سر 126 هست... تازه صبح بعد از سحری بازی که میکردم، پینگ تو بازی(سرور فرانکفورت برای چندین دقیقه زیر 100 هم رفت...نقل قول:
کد:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=128ms TTL=42
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 128ms, Maximum = 128ms, Average = 128ms
گیت وی چنده ؟ پینگت چنده؟نقل قول:
من حداقل زمانی که برای رهایی از پورت مخابرات شنیدم دو هفته بوده :n09: حداکثر هم دو ماه :n02: ببینیم شانس تو چی میشه...نقل قول:
زیاد هم زنگ بزنی 150، گوشی رو برمیداره، میذاره رو میز :n02:
تست الان من:
و
بچه ها لطفا توی مودمتون چک کنید ببینید که SNR Margin رو برای Down و Upstream چقدر نوشته؟
دوستان میشه لطفا یکی یه عکس از قسمت استاتوس مودمش بگیره میخوام ببینم که نویز خطشون رو ممنون میشم.
نقل قول:کد:
Modem Status
Connection Status Connected
Us Rate (Kbps) 636
Ds Rate (Kbps) 6138
US Margin 21
DS Margin 11
Trained Modulation ADSL_2plus
LOS Errors 0
DS Line Attenuation 35
US Line Attenuation 19
Peak Cell Rate 1500 cells per sec
CRC Rx Fast 0
CRC Tx Fast 0
CRC Rx Interleaved 1676
CRC Tx Interleaved 0
Path Mode Interleaved
DSL Statistics
Near End F4 Loop Back Count 0
Near End F5 Loop Back Count 0
باور كن بازي هم نميشه الان 3 بار توي بازي تايم اوت شدم!نقل قول:
باز خوبه آواتور شما معلومه زنه
از دیشب تا ساعت 12 خیلی خوب بود پینگ، نزدیکای 130 با سرور فرانکفورت، خیلی بازی کردم.نقل قول:
ولی دوباره دوازده، پینگ این سرور اختصاصا میشه 230، قابل بازی هست ولی کمی اذیت میکنه.
شده مثل هفته ی پیش، ساعت 12 به بعد، پینگ این بازی به خصوص 100 میلی زیاد میشه.
جمله ی دومت یعنی چی؟ نگرفتم :| کامایی چیزی بذار قابل درک باشه :n09:
پینگ با 4.2.2.4 الان واسه من 120 هستش !!!
اینم سرعت دانلودم توی ساعت رایگان امشب:
با httpsوارد شدم.این عکسه مال سیستم خودم نیست اما دقیقاً واسه منم همینطوری باز میشه.نقل قول:
كاما نداشت ادامه داشت: آواتار بعضي ها كه معلوم نيست زنه يا مردهنقل قول:
:n08:
امشب ساعات رایگان داره حال میده.فردام که پنجشنبه س و تعطیلیم.نشستیم دیگه:n02:
يعني شبي حدود 1.2 گيگ دانلود مي كني؟!نقل قول:
پ.ن : تست جديدت رو ديدم! يعني شبي 1.5 گيگ مي گيري؟
امشب متوجه شدم توی ساعات رایگان سرعت از افتضاح شروع میشه و کم کم با گذشت زمان افزایش پیدا میکنه.طوری که الان توی ساعت آخر رسیده به:نقل قول:
هر کاری کردم بدون پراکسی تیت بگیرم،تا مرحله ی آخر میرفت و بعد آپلود ارور میداد اما سرعت روی 217 بود.در نتیجه تست زیر با پراکسی هستش که قطعاً مقداری لوز داره.
2048 حجمی مخابرات خوزستان - 03/مرداد/1392
Mode: ADSL_2plus Traffic Type: ATM Status: Up Link Power State: L0 Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 300 272 Attenuation (0.1 dB): 235 170 Output Power (0.1 dBm): 185 127 Attainable Rate (Kbps): 22032 2439
محمد جان اگر منظور شما اوتار سروش جان هستش من اون عکس رو میشناسمنقل قول:
اگر اشتباه نکنم توی فیلم kill bill 1 کیل بیل 1 و چند تا فیلم دیگه بازی کرده که یه رزمی کار فوق العاده هستش این خانم (زنه) اسمشم
Lucy Liu هستش
البته شایدم اون نباشه اما من وقتی اوتار رو میبینم یاد این شخصیت میوفتم
================================================== ================================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
ایمان جان ظاهرا پشیمون شدی از سرویس 2048 ؟ درسته ؟
محمد گیر دادی به ایمان :n02: مهم اینه که خوشگله آواتارش و تو رو حالی به حولی کرده :n02:نقل قول:
آره، البته من این عکسشو از بازی Red Alert 3 گذاشتم، فرمانده ی Empire of Rising Sun بود :n02: بعدش تو نت سرچ زدم متوجه شدم مثل اینکه چیز استار هم تشریف داره :n09:
ایمانو نمیدونم، ولی من به شخصه هیچوقت تا مجبور نشدم، سرعت رو فدای ترافیک نمیکنم، اینقدر بدم میاد که یه محدودیت حجمی باشه... فکر کنم اونموقع که حجمی داشتم تو یه ماه 20 گیگ شارژ خریدم ... حساب کردم دیدم هزینه اش سر به فلک کشیده...
از سرویس 512 کاملا راضی :n16:
سلام دوستان به این عکس مودم من یه نگاه بندازید
نویز خط من افتضاحه چرا؟
یادمه تا قبل از اومدن به مخابرات وقتی اشتراک پارس آنلاین رو داشتم حدود یک هفته پیش زنگ زده بودم پشتیبانی گفت اجازه بده نویز خط رو چک کنم بعد بهم گفت نویز خط مشکلی نداره و در بهترین حالت ممکن هستش منتها الان چرا اومدم مخابرات اینقدر بده؟ سیم تلفن رو هم کامل چک کردم مشکلی نداشت!!!!!!!!!!!
نقل قول:
داداش چون داون استریم رو ببرات رو ۲۱ مگابیت بستن اینطوری شده...هرچی بیشتر ببندن نویز هم بیشتر میشه
وقتی اومدی مخابرات به این دلیل نویز خط شما زیاد شده چون اولا مخابرات تجهیزات جالبی استفاده نمیکنه ثانیا اپلود رو بالا میبنده توی ایران برای adsl نباید اپلود بیشتر از 512 ببندند پارس هم چون اپلود رو کمتر از این مقدار معمولا میزاره و به همین دلیل نویز کمتره .شما بگو واست اپلود رو حداکثر 512 بزارن و داون استریم رو هم حداکثر 2 یا 3 مگ اونوقت ببین چقدر کیفیت خطط بالا میرهنقل قول:
به کی بگیم به کجا بگیم..نقل قول:
من هم همچین مشکلی دارم چرا ظهر سرعت اینقد افت میکنه.
میدونی چیه.به این نتیجه رسیدم که سرویسهای محدود از عمد دچار افت سرعت میشن شبا.واسه اینکه روزا که سرعت بالاس کیف کنی و انقدر دانلود کنی تا ترافیکت به فنا بره.آره.پشیمونم تقریباً.اما اونقدر بد نیست که نشه تحملش کرد.حداقل دیشب که خوب بود.اگه همیشه اونطور باشه خوبه.اما احتمالاً از ماه دیگه 1024 نامحدود بگیرم.الان تو توی روز و شب سرعتت ثابت بالای 100 هستش.درسته؟نقل قول:
پسر من اگه خطم رو روی 6 مگم ببندن کلاً از سرویس خارج میشه.کیفیت خط تو خداس که روی 21 مگ اینجوری جواب میده.سرویست نامحدوده 2 مگه؟بگو آپت رو روی 512 و دان رو روی 10 ببندن.نقل قول:
آقایون،یه فکری واسه این فیس بوق ما بکنین دیگه.چکار کنم؟با یه چیزشکن دیگه ام امتحان کردم بازم همینطور بود.
در اصل ما به اواتار جناب سروش خان گير نداديم بلكه از آواتار ايشان به عنوان يك نمونه خوب ياد كرديم!نقل قول:
ما مي خواستيم به اواتار دوست عزيزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گير بديم كه گفتيم معلوم نيست زنه يا مرد.
در ضمن شما كه اينقدر خوب آواتار سروش جان رو مي شناسي كجا باهاش آشنا شدي؟ هان؟هان؟ :n08:
فعلا بحث آواتار ايمان نيست بله آواتارش كه هيچ خودش بچه خوشتيپيه(نديد شرط مي بندم:n02:)نقل قول:
------------------------------------------------------------
من تا قبل از اينكه 3 ماه پيش بيام مخابرات نامحدود بگيرم سه سالي كه پارس آنلاين داشتم اينقدر ترافيك اضافه خريدم كه نگو. گاهي يك ماه مونده ترافيكم تموم مي شد. هر هفته 5200 مي دادم يه گيگ مي خريدم. يعني سه ماه نزديك 50 تومن هزينه اش مي شد.
تازه اونم با چه مشقتي! اگه سه گيگ مي گرفتم ترافيك بايد روزي 100 مگ در نظر مي گرفتم كه كم نياد! بعد يكي از فاميل ميومد پاي اينترنت همش حواسم بود بالاي 5 مگ دانلود نكنه! وگرنه بايد مي ذاشتم شب دانلود بشه و فردا با فلش بياد ببره:n02:
ولي در مورد سرعت البته نمي خوام از ايمان دفاع كنم چون واقعا جايي واسه دفاع نذاشته از خودش. 256 نامحدود هر چند رنج اينترنت محدود رو نداره ولي نميشه باهاش سر كرد. اينترنتي كه گاهي تا 20 هم سرعتش پايين مياد. ولي 512 نامحدود سرعت 60-70 كاملا راضي كننده است.
حيف كه به من 512 ندادن!
حالا ايمان 256 داشت و بايد فكري مي كرد يا 512 نامحدود مي گرفت و سرعتش 60-70 مي شد يا محدود. كه تصميم گرفت هم از دست 256 نامحدود خلاص بشه هم سرعت هاي بالاتر رو تجربه كنه و هم اينترنت محدود رو.
جايي كه شركت هاي ديگه اينترنت 256 محدودشون با سرعت 200 دانلود مي كنه و 2 مگشون با سرعت 400 و 500 اينترنت 2 مگ مخابرات كه يزر 250 سرعت ميده جالب نيست. حتي شبها هم بايد حداقل 250 رو بده.
چرا سرعت امروز اینقدر خرابه