دوستان خواهشا بگید برای دانشگاه ازاد چه مدارکی لازمه و ایا واقعا از 26 ثبت نام شروع میشه؟:13:
اخه توی هر سایتی یه مدارکی نوشته و توی دانشگاهی که من قبول شدم هیچی ننوشته !
در ضمن دوستان نگفتید که واقعا مدارک نظام وظیفه الزامیه؟
دوستان خواهشا بگید برای دانشگاه ازاد چه مدارکی لازمه و ایا واقعا از 26 ثبت نام شروع میشه؟:13:
اخه توی هر سایتی یه مدارکی نوشته و توی دانشگاهی که من قبول شدم هیچی ننوشته !
در ضمن دوستان نگفتید که واقعا مدارک نظام وظیفه الزامیه؟
رشته ی برق و قدرت مقطع کاردانی داره ؟؟؟ ( رشته ی ریاضی فیزیک )
چه دولتی چه
آزاد
اره داره:46:نقل قول:
دانشگاه جدیدی که قبول شدم از من فیش تاییده تحصیلی میخواد تا جایی میدونم باید مدرک پیش دانشگاهی رو برد به اداره پست تا رسید تایید ه تحصیلی بدن راستش من الان مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمو ندارم چون دست دانشگاهی هست که اونجا کاردانی خوندم و الان هم اون دانشگاه خیلی دور هست من باید چکار کنم ؟ آیا با استفاده از کپی مدرک پیش دانشگاهی میشه تاییده گرفت و یا باید اصل مدرک باشه ؟ کمک کنید لطفا !!!
معمولا برای مقایسه کردن اصل مدرک رو هم می بینن
بورو مدرسه ای که درس خوندی و ازشون گواهی موقت بگیر . با همون هم میتونی تاییدیه بگیری . حتی با کپی کارنامه هم فکر کنم بدند .نقل قول:
دانشگاه جدیدی که قبول شدم از من فیش تاییده تحصیلی میخواد تا جایی میدونم باید مدرک پیش دانشگاهی رو برد به اداره پست تا رسید تایید ه تحصیلی بدن راستش من الان مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمو ندارم چون دست دانشگاهی هست که اونجا کاردانی خوندم و الان هم اون دانشگاه خیلی دور هست من باید چکار کنم ؟ آیا با استفاده از کپی مدرک پیش دانشگاهی میشه تاییده گرفت و یا باید اصل مدرک باشه ؟ کمک کنید لطفا !!!
نقل قول:
رشته برق در دانشگاه ازاد هم در مقطع کاردانی و هم کارشناسی هست
ولی کاردانی رو در سراسری بنده نمیدونم....
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
از طریق لینک زیر میتونید ببینید مدارک لازم رو....نقل قول:
وسایتهای دانشگاهی هم باید شروع ثبت نام و مدارک لازم رو بنویسند.شاید با کمی تاخیر این کار رو بکنند.کد:http://pubr-azmoon.com/
مدرک نظام وظیفه هم اگر دانش اموز بودید و غیر مشمول خیر لازم نیست ...
نقل قول:
واقعا ؟ دختر یا پسر؟ منطقه ی چند؟ سهمیه نداشت که؟
راستی کسی در مورد کارشناسی فرش دانشگاه باهنر کرمان روزانه نظری نداره ؟ چطوریاست جایه خوبی هست ؟
کسی نظری نداره ؟
هر دم از این باغ بری می رسد :دی
دوستم با 1106 تجربی هیچ کدوم از پزشکیا رو نیاورد و تقریبا اواخر انتخاب رشتش یعنی پزشکی اردبیل رو قبول شده :دی
دانش امز بودید یعنی چی؟نقل قول:
خوب همه قبل از ورود به دانشگاه ددانش اموز بودن دیگه.
در ضمن دوستان درست میگن که حتما باید اصل مدارک تواسه ثبت نام؟
اخه خیلی از مدارس اصل مدرک رونمیدن.
اردبیل که سطحش بالاسنقل قول:
چندتا رتبه با دانشگاه:
ریاضی:
9800 مدیریت بازرگانی قم
4100 معماری شریعتی شبانه نیمسال دوم
تجربی:
3140 علوم ازمایشگاهی قم نیمسال دوم
2400 شیمی کاربردی خواجه نصیر
همه منطقه 1
تنها کپی کافیه اما برای ثبت نام بعضی دانشگاهها اصلش لازمهنقل قول:
دانشگاه جدیدی که قبول شدم از من فیش تاییده تحصیلی میخواد تا جایی میدونم باید مدرک پیش دانشگاهی رو برد به اداره پست تا رسید تایید ه تحصیلی بدن راستش من الان مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمو ندارم چون دست دانشگاهی هست که اونجا کاردانی خوندم و الان هم اون دانشگاه خیلی دور هست من باید چکار کنم ؟ آیا با استفاده از کپی مدرک پیش دانشگاهی میشه تاییده گرفت و یا باید اصل مدرک باشه ؟ کمک کنید لطفا !!
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
یکی از پسرا با2500پزشکی بیرجند قبول شده:18:
یکی از دوستام الان داره ثبت نام میکنه تراز و رتبه در زیرگروهاشو میخواد
یادش نیست کارنامشم سیو نکرده از کجا میتونه پیدا کنه؟لینک کارنامه رو از سایت برداشتن لطفن کمک کنید
-نوع مدرک دیپلم همون رشتس؟؟؟:دی
اینم لینکش...نقل قول:
کد:http://92.242.195.91/sarasari/90/Announce_M1S/
این سهمیه هایی هم که زده بوده کنار رشته که 10 تا دختر 25 تا پسر هم الکی بوده
همین الان فهمیدم تو رشته خود ما از 10 تا دختر خیلی بیشتر قبولشدن
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
سلام بچه ها....چند روزی نبودم...الان هم خیلی گیج با چندین سوال اومدم....
من متولد 70 هستم و ماه آذر پارسال رفتم دفترچه فرستادم واسه سربازی که 1 سال مرخصی بگیرم...اما برام کارت سبز نیومد و منم پیگیرش نشدم..الان واسه ثبت نام تو دانشگاه شیراز به مشکل بر می خورم؟؟؟؟
من دیروز رفتم مدرسه و مدارک لازم رو گرفتم که سرجمع 4 تا برگ شد... یکی گواهی پیشدانشگاه یکی گواهی دیپلم 2 تا دیگه هم یکی کارنام پیش بود یکی هم کارنامه دیپلم... بردم همشونو آ؛موزش پرورش اون 2 تا کارنامه رو تو چند تا اتاق مهر و امضا کردن.... اما یکی می گفت باید سر جمع 5 تا برگ بشه...:18:... در کل هیچی نفهمیدم از این مدارک و...
2100 تومن هم امروز ریختم به حساب سنجش....
وضعیت سربازی رو هم که گفتم..الان یه برگه دارم که توش تایید پلیس +10 هست و دفترچهخ سربازی که توش 4 تا مهر و امضا خورده...
میگن باید بریم پست... باید چیکار کنم؟؟؟؟ 1 شنبه 27ام باید برم ثبت نام شیراز از فردا هم اینترنتی باید ثبت نام کنم..لطفا کمکم کنید.... چون نمیدونم دیگه باید چیکار کنم...
اینم عکس از مدارک لازم ثبت نام دانشگاه شیراز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
آره منم به همین نتیجه رسیدم..اینا همش چرت بود... وگرنه باید من رشته های بهتری قبول می شدم چون با اون حساب ظرفیت رشته هایی که من میواستم یه جورایی 2 برابر شده بود...نقل قول:
رشته کارشناسی فرش:
کد:http://www.tebyan.net/Weblog/medical1387/post.aspx?PostID=34160
میشه بیشتر توضیح بدین؟ یعنی این سهمیه ها رو برا دکور نوشتن؟نقل قول:
نکنه دلیل تاخیر نتایج همین دستکاری ها بوده؟
حالا فردا معلوم میشه. تو کلاس ما اگه نصف نصف بود درسته (15 پسر 15 دختر ) وگرنه حرف شما صحیحه(البته حرف شما در هر صورت درسته ولی چطور هنوز موعدش نرسیده متوجه شدین تعداد قبولی ها رو؟ ). البته خب شاید هر جا یه جور باشه.
بچه ها امروز رفتم دانشگاه یه بازدیدی بکنم، نذاشتن برم تو :18: - حالا فردا کارت دانشجوییم رو بگیرم، میدونم چی بگم بهش :27: - میگم سلام ، فکر کردین چی میگم؟! :31: -
[QUOTE=hermione;6462898]تصویب که نمی دونم ولی صنعتی اصفهان که ژتوناش شده 2400 هر وعده (حالا بقیه دانشگاها رو نمی دونم)
2400???????????????????:18::18::18::41:
من که شنیدم 500نومن شده...البته دانشگاه خودمو میگم..
هنوز ندیدم فقط آمارو شنیدم شاید دروغ باشه ولی فکر نمی کنم دروغ باشهنقل قول:
نقل قول:
منظورم این هست که بین پیش دانشگاهی تا کنکورتون وقفه نیفتاده باشه.
اگر خب به صورت حضوری قبول شدید خب مشکلی ندارید
گواهی موقت میدهند بهتون برای ثبت نام
البته دانش گاه ازاد اگر مدرک رو ارائه ندهید یک سفته ازتون میگره که تا 2 سال اینده تحویل بدهید.
درود ...
بچه ها من واسه پرداخت شهریه شبانه فردوسی کمی گیج شدم ... توی پرتال دانشجوییم نوشته 90000 هزار تومان بریزید برای شهریه ... ولی فایل pdf ای ( کارشناسی و دکتری حرفه ای ) که از دانشگاه فردوسی گرفتم نوشته 160/000 هزار تومان ... حالا اینه یا اونه !؟
و این یعنی چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رواشناسی هستم 29 ام برم 30 ام ؟
راستی من معافیت 3 برادری دارم ... معافیت موقتم یا دائم ؟
ژتون های دانشگاه اصفهان چقدره ؟
دوستان میشه یکی بگهنقل قول:
تو فرم ثبت نام نوشته نوع مدرک دیپلم یعنی چی؟رشته؟نظام جدید؟سالی واحدی؟
هرکی یه چیزی میگه :19:میشه راهنمایی کنید:10:
من اگه برم ثبت نام بکنم دیگه نمیتونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟؟؟
من دیروز رفتم گواهی موقت پایان دوره متوسطه و پیش دانشگاهی رو + کارنامه هاشون رو گرفتم و بردم آموزش و پرورش تایید کردن ، حالا باید برم ازشون کپی برابر اصل بگیرم؟ ( کجا؟ :31:)
کسی میدونه معدل دیپلم همون معدل کله یا کتبی؟
معدل کل سه سال اول
کیا امیر کبیر قبول شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من گواهی موقت از پارسال گرفت از مدرسش اما نرفت دانشگاه حالا امسال معافیتش هم گرفته میخواد بره دانشگاه باید چیکار کنه؟گواهی موقت لازمه اصلاً وقتی معافیت گرفته?
معلومه که لازمه . اصلا ارتباطی به هم ندارند این دونقل قول:
دوست من گواهی موقت از پارسال گرفت از مدرسش اما نرفت دانشگاه حالا امسال معافیتش هم گرفته میخواد بره دانشگاه باید چیکار کنه؟گواهی موقت لازمه اصلاً وقتی معافیت گرفته?
بچه ها نظرتون چیه کسایی که یه جا قبول شدن برای هم عکس خودشون رو به اون فرد به صورت پیغام خصوصی بفرستن تا تو دانشگاه راحت تر همدیگرو پیدا کنن؟؟:31:
دختر منطقه2...نه سهمیه نداشت...خودش هنوزم باورش نمیشهنقل قول:
نقل قول:
دختر منطقه2...نه سهمیه نداشت...خودش هنوزم باورش نمیشه
این که جای تعجب نداره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال 89 گزینه 2 منطقه 2:
2000پزشكی -دانشگاه علوم پزشكی قزوین - روزانه2923پزشكی -دانشگاه علوم پزشكی بقیه الله – روزانه3834پزشكی -دانشگاه علوم پزشكی ایلام - روزانه
تبریک میگم.منم شیراز قبول شدم.نقل قول:
مدارک مدرسه باید 5 تا باشه.2 تا ماله پیش و 3 تا ماله دبیرستان.احتمالا یکی از اون 3 تا نیست.(کارنامه سوم+گواهی پایان تحصیل+ریزنمرات اول تا سوم)
به جز 2100 باید 16500 تومان هم بریزی به حساب دانشگاه.مدارک هم یه اسکن میکنی(عکس با 300dpi و بقیه با 150dpi).در مورد سربازی فقط نمیدونم.فکر کنم باید بری پست تاییدیه دیپلم بگیری!!!نمیدونم.
برای شما نمیدونم ولی برای ما لازم نبود بریم اداره اموزش و پرورش.بعدا خودشون میفرسن.
اگه عکسم ندارید یا نمیخواید به کسی بدید مشخصات خودتون رو بگید...:12:نقل قول:
بچه ها لطفا کمک کنید من یکبار گواهی موقت از پیش دانشگاهی و جایی که دیپلم گرفتم گرفتم و اون رو به آموزشکده ای که دوره کاردانی اونجا طی کردم فرستادم الان اصل گواهی ها رو ندارم فقط کپی اونها رو دارم میتونم با همون کپی گواهی موفق قبولی ها برم و دوباره تاییده تحصیلی بگیرم برای دانشگاه جدید ؟ در ضمن من نمیدونم تاییده تحصیلی باید از آموزش پرورش بگیرم یا اداره پست ؟ اصلا باید اول کجا برم ؟ اگر اصل گواهی موقت مهمه میتونم دوباره برم و یک گواهی موقت جدید بگیرم ؟
دانشگاه ما ثبت نامش اینترنتی هست من اگر الان مدارک رو اینترنتی ندم گفته ثبت نام ما مشروط هست یعنی چی ؟