عاقا من الان چند روز یه مشکل خیلی بدی برخوردم هر چند لحظه یه بار نتم قطع می شه مودم ریست می شه تا وصل شه که خیلی رو اعصابه 20 بار تنظیماتشو چک کردم از اول کانفیگ کردم اما نشد که نشد :|
Printable View
عاقا من الان چند روز یه مشکل خیلی بدی برخوردم هر چند لحظه یه بار نتم قطع می شه مودم ریست می شه تا وصل شه که خیلی رو اعصابه 20 بار تنظیماتشو چک کردم از اول کانفیگ کردم اما نشد که نشد :|
کلا مشکل فعلی از فلش شدیدا افتادن رو جون فلش پلیر ... اکثر اوقات کلا بروزر هنگ میکنه ........
با تک کانکشن ساعت 7-8 شب اکثرا 2-3 کیلوبایته.حالا شما ببین اسمش سرویس پررررررررررر سرعت 512 هست:n08:نقل قول:
سلام،نقل قول:
وضیعت پارس چه طوره ؟ این مخابرات بد جوری رو اعصاب هست ، متاسفانه
خوب اینم وضعیت یک روز دانلود با مخابرات در این ایام
همونجور که میبینید تایم استفاده بهینه و واقعی از ساعت 2 شب تا 2 بعد از ظهر هست ! و تایم اعصاب خورد کن بر عکس ! که این دلیل بر کمبود پهنا باند و به قولی ساعات شلوغی هست که یا از سمت خود مخابرات اعمال میشه یا واقعا مشترک تو این تایم زیاد میشه چند روز هست که به این منواله ولی خواستم تایم دقیق رو در بیارم
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
همونطور که میبینید ساعت 1:57 اولین سکته زده شده ! و از 2 کاملا بهم ریخت
مخابرات مشکلش پهنای باند نیست.
الآن یک ایمیل نمیشه باز کرد انقدر که سررعت ssl رو کم کردن!:n21:
از وقتی اینا پته ی همدیگر رو ریختن رو آب اینترنت رو پکوندن. تا وقتی که این قضیه سر و صداش نخوابه همین وضعه!
سلام دوست عزیزنقل قول:
به طور کلی وضعیتش نسبت به بقیه شرکتا بهتره
منم مجبور شدم بیام مخابرات (دانلود با حجم بالا)
البته بازم به منطقه مخابراتیتون برمیگرده
اینجا (مخابرات پیام نور) سرویس های پارس خیلی خوب بودن ، حالا بقیه منطقه ها رو اطلاع ندارم
موفق باشی:n16:
سلام دوستان وضعیت ما چطوره؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ..
میرزه از آسیاتک بیام مخابرات ؟
تهرانم ! 1 مگ میخوام ! سمت آزادی چه طوره سرویساش ؟
منم دیگه میرم پارس فقط چیزی که میترسم داستان فیبر نوری ..........
به نظرتون تو 2 هفته میتونن خط فیبر کنن ؟!
شرکت دیگه اگر دوتا مشکل داشته باشن اینجا 10 مشکلنقل قول:
سلام ..
میرزه از آسیاتک بیام مخابرات ؟
تهرانم ! 1 مگ میخوام ! سمت آزادی چه طوره سرویساش ؟
1 تایم اوت بدون در بیشتر ساعات
2 افتضاح شدن پینگ در بعضی ساعت
3 سرعت افتضاح در بیشتر ساعت مخصوصا سایت خارجی
4 محدودیت سرویس در دانلود تک کانکش
5 افت سرعت چرخشی یا ثابت نبودن سرویس
6 محدود بدون برنامه ادوب مثل Air و فلش پلیر
عملا کم فروشی مطلق
سلامنقل قول:
این برنامه مورد استفاده تون برای تحلیل پهنای باند چیه؟
یک سوال هم از دوستان این موافقت نامه و تعهد مبنی بر استفاده از افزایش پهنای باند در امور آموزشی و اداری برای مثال آیا همگانی است و آیا جدی هست؟
DU Meter، برای من گوگل باز نمیشه شما خودت توی وب فارسی یه سرچ کن آخرین ورژنش رو با کرک میتونی گیر بیارینقل قول:
برای باز کردن گوگل از این آدرس استفاده کنیدنقل قول:
شما مشکل یعنی ندارید مروگر گرش نمیکنه مداوم ..........
در چه سایتایی معمولا کرش میکنه؟نقل قول:
اگر خواستید چند تاش رو در پ خ بگید تا منم تست کنم.
از چه مرورگری استفاده میکنید؟
فلش پلیر و java runtime envoirment به روز هستند؟
همه مرورگر با همه سایت کلا عجیب الان با سیم کارت و مبین میرم مشکلی نیست ولی مخابرات تمام مشکل ....
اپدیت هست کلا همین بیشتر ارور میده مرورگر که میرم کرش میکنه اکثرا از همین فلش و... ایراد میگیره....
سلام دوستان
ایمدوارم اینجا یکی پیدا شه منو کمک کنه !
من ویندوز لپ تاپو عوض کردم و الان مشکلم اینه که نمی تونم باهاش کانکت شم...
چطوری باید کانکشن براش بسازم؟ قیلا این جوری بود که وایرلس رو روشن می کردم و بعد مودممو پیدا می کرد و بعد کانکت میشدم، باید چیکار کنم که ذوباره این جوری شه؟
پیشاپیش از سوال مبتدیانم عذر می خوام...
همون رمزی که تو مودم ساختی رو باید بهش بدی.وقتی مودمت رو شناخت یه رمز میخواد که شما همون رمزی که تو مودم ساختی تا کسی نتونه بدون پسورد از اینترنت وایرلست استفاده کنه رو بدهنقل قول:
لازم نیست کانکشن بسازی
مرحله به مرحله میگم قاطی نکنینقل قول:
1- یه کابل شبکه پیدا میکنی وصلی میکنی به دلپتاپت و مودم ت
2- میری توی RUN میزنی ncpa.cpl و اینتر میکنی
3- چک میکنی کارت شبکه LAN ت روشن باشه
4- چک میکنی IP گرفته باشه ( اگه این رو متوجه نشدی بگو بیشتر راهنماییت کنیم )
5- مرورگرت رو باز میکنی و توش میزنی 192.168.1.1 اینتر میکنی
6- یوزر نیم و پسورد رو هم admin بزن
7- عکس بگیر بزار اینجا تا باقی ماجرا رو برات توضیح بدیم
ممنون دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
یه چیزی بگم ببین با این وضع این کارایی که فرمودین انجام دادنش لازمه یا...؟
من desk top هم دارم، الان با اون کانکتم. یعنی مودمم با کابل شبکه مستقیم به سیستمم وصله و الان مشکل من اینه که نمی دونم با لپ تاپ چجوری کانکت شم...
خوب با این حساب مرحله 1 تا چهار روی نمی خواد انجام بدی برو از پای Desktop مرحله 4 به بعد انجام بدهنقل قول:
* من متوجه با این وضع نشدم ، وضع دقیقا چی ؟
من دقیقا نمی دونم پول چی دارم میدم ! :n13: :n08::n03:
واقعا مخابرات از خودش خجالت نمیکشه؟ کم قطعی داشته تو این مدت که بخاد قطعی بهمن رو بذاره تنگش؟
ساعت 2:36 شب سرعت من با پروک.س.ی ف.یر
1 مگ نا محدود مخابرات تهران
سرعت با تک کانکشن
در مورد پینگ که شما باید یه سرور توی اروپا یا امریکا رو انتخاب کنید.سرور دم منزل خوب پینگش پایین میاد.حقیقتش هم اینه که اکثر سایتهای بدرد بخور مال مسیرهای دور هستن دیگه.مثلا مدیا فایر تمام سرورهاش توی تگزاس هست.حالا شما ببین ایا پینگ تگزاس ت با پینگ کرج یکی در میاد (مثال زدم وگرنه تو دانلود پینگ زیاد مهم نیست)
کاربران اینترنت مخابرات و گلایههایی از 2020 و 2828
این روزها بازار کندی و اختلالات اینترنتی گرم است و به دنبال آن کاربرانی که در زمینه حل مشکلات خود موفق به دریافت پاسخ مناسبی از مراکز پشتیبانی سرویس اینترنت نشدهاند گلایههای متعددی دارند.
به گزارش سافتگذر به نقل از ایسنا، مدتی است کاربران اینترنت در برخی از نقاط تهران از اختلالات اینترنت به تنگ آمدهاند و در این میان بسیاری برای دریافت راهکاری قانع کننده با مرکز خدمات مشترکین تماس میگیرند اما...
طی هفتههای گذشته کم نبودهاند کاربرانی که از مخابرات سرویس گرفته و به انتظار دریافت پاسخی مناسب با ۲۸۲۸ و یا ۲۰۲۰ تماس گرفتهاند اما در برخی موارد عدم دریافت پاسخی مناسب و پابرجا ماندن مشکل موجبات نارضایتی و گلایههای کاربران را فراهم کردهاست.
البته در ارتباط با این مسئله خیلی وقتها اطلاعات کم کاربران از اینترنت و مسائل مربوط به رایانه تبدیل به توجیه شرکتهای ارائهکننده خدمات میشود و مسئولان شرکتهای ارائهکننده اینترنت دانش ناکافی کاربران را دلیل بخش مهمی از این مشکلات عنوان میکنند.
اما سمیعالله صادقی - معاون توسعه و مهندسی شرکت مخابرات استان تهران - در این زمینه به ایسنا، اظهار کرد: به طور معمول تماسهایی که با این دو مرکز صورت میگیرد بیشتر در زمینه درخواست دایری سرویس است تا رفع ایراد.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۸۰ درصد مشترکان از طریق تماس با این مرکز در زمانی کمتر از ۱۲ ساعت پاسخ میگیرند و به نتیجه میرسند. در برخی موارد هم ممکن است زمان به مراتب کمتر از این رقم باشد، البته گاه هم ممکن است مشکلات به خود کاربر برگردد و مدت زمانی بیش از ۱۲ ساعت برای رفع آنها صرف شود.
صادقی در بخش دیگری از صحبتهای خود عنوان کرد: از آنجا که تعداد مشترکان اینترنت شرکت مخابرات بسیار بالاست مردم خیلی زود متوجه ایرادها و اشکالات ما میشوند.
مرکز چمران اوضاعش خیلی بیریخته
سرعت 1 مگ نامحدود دارم با 10 دانلود میکنم !
1 هفته هست داستان همینه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان، کلا هرچی گفتم رو بذار کنار.نقل قول:
فرض کن من یه لپ تاپ تازه خریدم... می خوام طوری شه که هرجا میرم که اینرنت وایرلس داره بتونم کانکت شم.
مثلا با مودم adsl خودم یا مثلا دانشگاه و ...
قبلا وایرلس لپ تاپ رو روشن می کردم و لیستی از جاهایی که وایرلسشون روشن بود و میدیدم. و رو یکی کلیک می کردم و پسووردشو می زدم و کانکت...
الان وقتی وایرلس لپ تاپ روشن میشه فهرست کانکشن ها نمیاد. مشکلم اینه.
اون عکس رو نگاه کن. الآن روی اون علامت که با کادر قرمز نشون دادم کلیک میکنی چی میاد؟
توی start تایپ کن ncpa.cpl بعد اینتر رو بزن از اون صفحه یک عکس بگبیر اینجا بزار.
دوستان اینترنت مخابرات من چن روزیه مشکل خورده و هی می بینم کار نمیکنه می بینم چراغ ای دی اس ال و اینترنت مودم قطع شده و دوباره وصل میشه مثل این که ریست میشه مودم را ریست فکتوری کردم و هر کاری کردم درست نشد ممکنه به خاطر دانلود خودشان هی خط را قطع و وصل کنند؟ چون یک ماه بود اصلا این مشکل را نداشتم و تازه شروع شده مال سایر دوستان هم ممکنه این مشکل را داشته باشید؟
واقعا اینترنت مخابرات ط به درد دانلود میخوره و واسه وبگردی صفره اصلا به درد نمیخوره وسوسه یشم عوضش کنم اینترتم یک مگ هست
اینترنت من الان یک ماهه همچین وضعیتی داره، همیشه تا کامپیوتر بالا میومد چراغ adsl هم روشن میشد، الان تقریبا یک ساعت طول میکشه تا کانکت شه تازه چند بار هم باید مودم رو ریست کنم و ریستارت کنم! تو طول روز هم قطع و وصل میشه.
اینترنت مخابرات، 128، مرکز چمران
طول روز اونقد سزعت پایینه که حتی اینو نمیتونه لود کنه اعصاب من خراب میشه
اینم چند نمونه پینگ که همش تایم اوت داره و سرعت با تک کانکشن خیلی خیلی پایین هست و کلی افت سرعت داره
سلام دوستان مخابراتی آقا واسه شما قند شکن وصل میشه من شاتل دارم اصن مختل شده :n30:
نقل قول:
نه مشکلی نداره الان با قیلترشکن دارم اینو مینویسم.
سرعت دانلود ایفتضااااااااااااااااااح:n 21:
فقط بلدن بگن مشکل سراسریه!
یه وقت خدایی نکرده مشکل کسی رو حل نکنن!!!
.................