بازی یرو تراک 2 + یک پک به اسم going east که چند شهر و چیزای دیگه به بازی اضافه میکنه و کلی مپ رو بزرگ میکنهنقل قول:
Printable View
بازی یرو تراک 2 + یک پک به اسم going east که چند شهر و چیزای دیگه به بازی اضافه میکنه و کلی مپ رو بزرگ میکنهنقل قول:
کسی از دوستان برای این مشکل راه حل مناسبی پیدا نکرده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چطوری میشه این پک رو به بازیمون اضافه کنیم؟
مشکل صورتی شدن از کرک هست... شما کرکتون رو عوض کنید شاید درست شد.
من لینک یه سایتی رو واستون داده بودم که خودم هرچی در مورد این آپدیت و کرک این بازی دارم میزارم اونجا... به اونجا هم یه سر بزنید ... کمکتون میکنه...من خودم 1.7.0s دارم و مشکل صورتی شدن کلا حل شده...
اینم آدرس سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا پویانقل قول:
شما فایلی رو با عنوان µTorrent گذاشتید میشه در این مورد توضیح کامل تری ارائه بدی؟
من که متوجه نشدم چیکار کنم!!!
اونجا اگه کامنت ها رو میخوندید متوجه میشدید...
من اونجا دو تا از ورژن های بازی که یکی 1.7.0 هست و یکی دیگه 1.7.0S . برای ورژن 1.7.0 لینک کمکی گذاشتم که توسایت خود euro truck simulator 2 بود و برای ورژن 1.7.0s فعلا لینک کمکی یا مستقیم وجود نداره به خاطر همون لینک تورنت گذاشتم (که یه لینک عجیب و غریبه) اسمش magnet link هست .. که شما برای استفاده از اون باید نرم افزار Utorrent داشته باشید .. تا دانلودتون شروع بشه...
دو تا هم کرک برای ورژن 1.7.0 گذاشتم... که به احتمال زیاد صورتی شدن رو حل میکنه...
در ضمن اگه سوالی هم داشتید همونجا بگید تا زودتر جوابتونو بدم ...
کسی کیجن Going East رو داره؟
سلام کسی از بچه ها که سیو بازی تا مرحله 40 داشته باشه برایم بزار
چون از مود استفاده کردم همه سیو های مراحلم بهم خورده کسی داره من بتوانم استفاده کنم
سلام کسی ادرس سایت modbox داره به من بدهد با تشکر
سلام بچه ها ورژ1.8 امده که این سایت گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها کسی کرک 1.7.0 داره؟
نه داداش نیومدهنقل قول:
این چیزی که شما دیدی احتمالا برای یه بازی دیگست
برو توی این سایتنقل قول:
سلام
کسی پسورد dlc east رو نداره؟ یا کرک؟
داداش برای همین بازی است خودم دیدم الان چند صفحه عقب تر رفته چون مود جدید بازی ریختننقل قول:
سلام من 1.7 بازی رو نصب کردم ولی کرکش کار نمی کنه و تا الان چندین کرک گرفتم ولی می گه
باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
کسی پسورد dlc east رو نداره؟ یا کرک؟
من با این کرک مشکلی نداشتم برای dlc going east ورژن 1.7.0نقل قول:
سلام من 1.7 بازی رو نصب کردم ولی کرکش کار نمی کنه و تا الان چندین کرک گرفتم ولی می گه
باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان :
من مد مرسدس بنز میخوام به صورت پک کامل میتونین کمکم کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسخه 1.7.0 مرسی :n12:
سلام
من همه مسیرهای توی نقشه رو رفتم و هیچ جایی نمونده نرفته باشم. ولی تو نقشه میزنه 99.99% Explored.
چجوری این مقدار 100% میشه؟
و اصولا امتیاز یا جایزه ای داره اگه 100% بشه؟
با تشکر
برای من هم سواله، 100% بشه چه میشود؟
دوستان ، یکی سیو لول بالاشو لطف کنه به منم بده ، ویندوزمو عوض کردم سیوم پر پر شده ؛ در ضمن اگه ویندوزتون 64 بیتی باشه می تونید شفافیت 300% رو هم انتخاب کنید ، تو 32بیتی بیشتر از 125% نمیده
سلام شاید مسخره باشه ولی گرافیگ 512 انبرد amd adeon HD 6550D این بازی رو می کشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رمت چنده ؟ فک کنم بکشه ، ولی نه رو تنظیمات حد اکثر!نقل قول:
خیری :n02: نیست سیوشو بده من:n18: ؟
فقط پول و لول میخواین یا همه شهرها باز شده باشه و پارکینگ ها هم خریداری شده باشه ؟
اینم از عکس های DAF جدید من ...خیلی با حاله...رینگ اسپورت ....تونینگ شده....با موتور 780hp ...خوابیده....حالا با یه بار 100 تونی خیلی توپ میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من پچ 1.5.2.2 رو نصب کردم بعدم ک ر کش رو گرفتم از سایت. ولی دیگه وارد بازی هم نمیشه دیگه!( ک رکش فولدر bin بود ).
حالا دنبال یه ک رک سالمم. کسی سراغ نداره به دست ما برسونه؟ :n13:
پیشنهاد من اینه که به ورژن 1.7.0 آپدیت کن که کرک سالمش هم صفحه قبل گذاشتم، چون ممکنه تو ورژن 1.5.2 مثل خودم و بعضی دوستان ماشینت صورتی بشهنقل قول:
اگه با منی عزیز ، که نه قربونه دستت اونقدی باشه که از صفر مطلق شروع نکنم ، حداقل یه لول 10-11 ای باشه بسه ؛ نه گاراژ می خوام سی چه ؟؟؟نقل قول:
شما یه پروفایل با اسمی که میخواین درست کنیننقل قول:
بعد پروفایل رو بزارین اینجا من براتون 1 میلیون پول و لول 20 درستش میکنم برین حال کنین
سلام اقا ممنونم که به داد من رسیدید.نقل قول:
گرافیک:amd radeon HD graphic 512
رم:4 GB
سی پی یو :AMD A8_3850 APU
مادر برد: FM1_A75F-A
ویندوز : 8_64 بیتی
هارد: 1 ترا بایت
:n19:
آره میکشه ، گرافیکت با اینکه آنبرده ولی قویهنقل قول:
آقا تورو خدا یه پچ درست حسابی که یه کر ک درست حسابی داشته باشه معرفی کنید. بس که پچ دانلود کردم کار نکرد خسته شدم .بازی هم دیگه کار نمیکنه
:n03:
چه مدی براش بریزم که آپشن های تیونینگ جدید بهش اضافه بشه؟با 1.7 هم سازگار باشه
بهترین مد برای تونینگ به نظر من مر mega store v1.9 هست که با یه افزونه دیگه به نام wheel pack v2 اگه دانلود کنی رینگ اسپورت هم میکنه.نقل قول:
ورژن جدید 1.7.1 هم اومده.
من ورژن استیمشو براتون تو لینک زیر که کرک شده هم هست گذاشتم.
داداش دمت گرم گذاشتی، ولی این واسه کسی خوبه که بازی رو نداشته باشه که 671 مگ بخواد دانلود کنه، وگرنه واسه ما که داریم اگه کرکشو جدا میذاشتی بهتر بود، آپدیتش هم 9 مگه اونو میگیریم سر جمع میشه 12-13 مگ به جای 671 مگ، این آپدیت هم کلا 4تا چیزو فیکس کرده که به نظرم ارزش 671 مگ رو ندارهنقل قول:
Hotfix 1.7.1
- fixed crash on freight market when too many jobs were generated (mods only)
- fixed rare crash that sometimes happened with air horn usage
- fixed incorrect trailer placement when automatic parking was used in Trameri Warszaw
- fixed engine displacement volumes for Volvo and Iveco
این ورژنی که لینکش رو گذاشتین ، در دسترس نیست
سلام دوستان کسی میتونه واسم یه لینک بزاره
که بتونم مرسدس بنز MP4 رو دانلود کنم. با نسخه 1.7.0 سازگار باشه؟؟؟؟؟؟
ممنون از لطف بی دریغتون :n12::n12::n12::n12: