دوستان کسیA3 2016 خریده من خودم مدل 2015 رو دارم خوش دست و سبک و هست زیادم اهل بازی نیستم ولی واسه تنوع میخوام عوض کنم ارزش داره چطوره تو رنج قیمتی 800تومن؟؟
Printable View
دوستان کسیA3 2016 خریده من خودم مدل 2015 رو دارم خوش دست و سبک و هست زیادم اهل بازی نیستم ولی واسه تنوع میخوام عوض کنم ارزش داره چطوره تو رنج قیمتی 800تومن؟؟
نه ارزش نداره اصلا منطقی نیستنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
چرا دلیلتون چیهنقل قول:
نظر شما چیه؟
تو این رنج شیاءومی ردمی نوت 3 پرو هست که قدرتش در حده Samsung galaxy s6 هستنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام گوشی بگیرم به نظرتون samsung a3 (2016; بگیرم یاsamsung j5>
قاعدتا a3 چون جدیدتره ولی بزودی j5 2016 هم میادنقل قول:
سلام
من گوشیم huawei ascend g750 هست دوربینش و باتریش راضیم نمیکنه 4G هم نداره OTG هم ساپورت نمیکنه! واسه همین میخوام بفروشمش و یه گوشی جدید بخرم
بودجه ام تهایتش 1/500 هستش...بنظرتون Xiaomi Mi 5 بخرم خوبه؟؟؟ آیا ارزش خرید داره؟ قیمتش پایین تر میاد؟ اگر هم گوشی دیگه ای مد نظرتون هست بگید ممنون میشم!!!
سلامنقل قول:
بودجه مناسبی دارید میتونید سامسونگ S6 رو تهیه کنید اگر با حافظه 32 گیگی مشکلی ندارید و براتون کم نمیاد
بعد اون سونی Z5
گوشی های شیائومی رو فراموش کنید اگر خریدید صاحب اول و اخرش خودتون هستید و در صورت خرابی لوازم جانبی به راحتی پیدا نمیشه
گوشی هاش هم الان هر جایی پیدا نمیشه چه برسه لوازمش...
ولی من شنیدم باتری s6 خوب نیست
نقل قول:
من شنیدم باتری s6 خوب نیست
اون دوست عزیز درست میگه الان موقع خرید شیاومی نیست نه گارانتی درست و حسابی داره نه لوازش پیدا میشهنقل قول:
نوت 4 بگیر که هم دوربین و هم باتری خوبی داره و هم 4g ولی حتما باید مدل c بگیری دوسیم هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنونم از راهنماییتوننقل قول:
ولی بنظرتون note 4 زیادی قدیمی نیست؟ شما بودی با این بودجه چی میخردی که هم باتریش راضیت کنه هم دوربین خوشگل وجدید هم باشه؟
کسی میتونه بیاد تلگرام راهنماییم کنه واسه خرید گوشی؟my [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /Alireza_tjk
من باشم از 1 تا 1450 نوت 4 میگیرمنقل قول:
ولی از 1.5 تا 2 تومان یا mate 8 میگرفتم یا صبر میکردم note6 بیاد تا note 5 64 تا 1.600 ارزون تر بشه تا اونو بگیرم
تو ایران 4g نداریم یا اگه هست در محدوده یه دانشگاهی یا سازمانی ولی 3g هم در حدی هست که بشه شبکه های ماهواره ای با کیفیت HD نگاه کرد
باید ببینی چی لازم داری مثلا من حافظه داخلی 64 و دوسیم لازم دارم اینجوری میتونی گزینه هاتو محدود کنی
دوستان بین LG V10 , HTC One M9 و Samsung S6 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟!
درودنقل قول:
یه نیگاه به xiaomi mi5 هم بندازید
نسخه 64 گیگش
قطعا s6 بهتره ولی اگه زد اب بودن و صفحه بزرگتر و بدنه محکم تر برات ارجعییت داره v10 بگیر ولی باتری s6 خیلی بهترهنقل قول:
قطعا اگه به خاطر وزن زیادش نبود V10 رو انتخاب می کردم چون واقعا گوشی فوق العاده ایه و همین طور از الجی خیلی خوشم میاد، ولی 190 گرم خیلی زیاده!نقل قول:
احتمالا همون s6 که خودتون گفتید انتخاب بهتریه، شاید هم صبر کنم تا G5 بیاد و کمی به بودجه م اضافه کنم....
سلام بچه ها
گوشی با حدود 1 تومن چی بگیرم ؟ ( 2 سیم)
خودم Xperia z3 plus رو در نظر دارم اما از ماجرای گرم شدنش نگرانم کمی !
اینام برام مهمه :
حافظه 16 نباشه (مموری جای حافظه اصلی رو نمیده برام)
زیر 5.2 اینچ نباشه
باطری خیلی خیلی مهمه
دوربین سلفی باکیفیت باشه
آخرین نسخه انددوید براش اومده باشه
3 گیگ رم در اولیته
و ...
به LG G4 هم نیم نگاهی داشته باشد هرچند اندکی بالاتر از قیمت مورد نظر است اما دوربین آن راضی کننده است.
بنظرتون بین Sony M4 و LG K10 کدوم خرید بهتریه؟
ظاهر تکراری و ضخامت حاشیه صفحه نمایش و معلوم نبودن عرضه اندروید 6 برا M4 و قابلیت نرم افزاری کم دوربین K10 باعث میشن این یکی رو نسبت به اون یکی ترجیح ندم ! :n29::n02:
همونطور که اشاره کردید حاشیه های اطراف M4 به شدت توی ذوق میزنه و کامل زیبایی جلو رو نابود کرده !نقل قول:
در مورد کیفیت دوربین فرق چندانی بینشون نیست در این بازه قیمتی و اندروید 6 هم برای ام4 تایید شدس. K10 گزینه جدیدتر و بهتریه :n39:
سلام خدمت دوستان عزیز.
من الان قصد خرید آیفون 6splus 64 gig رو دارم اما سوال من اینه که در این دوره زمانی که تا چند ماه دیگه ایفون جدید معرفی می شه کار درستی بخرم ؟
دوم با توجه به اینکه یک سال از تولید گوشی می گذره ایا کیفیت دوربین و سخت افزاره این گوشی الان درحدی هست که ارزش خرج کردن حدود 3 میلیونو داشته باشه یا برم سراغ پرچمدارای جدید شرکت های دیگه؟
با تشکر
سلام دوست عزیز بستگی داره از گوشی چی بخواینقل قول:
ولی خرید این مدل تا وقتی 7 کامل نیومده منطقی نیست چون تا قبل اومدن مدل جدید قیمتش تا میتونن میکشن بالا
سخت افزار خوب و روانی نرم افزار با دوربین خوب؟نقل قول:
ایفون 6 هم 100 در 100 کاربر رو راضی میکنه چه برسه به 6S که یه نسل جدیدتر هم هستش.نقل قول:
ایفون 7 هم حدود 4 ماه دیگه میاد که شما باید بازم به بودجه تون در مقایسه با بودجه 6S حدود 600-700 اضافه کنید.
در صورتی که با اندروید میانه بدی نداشته باشی، میتوان گزینه nexus هم به کاندیدا افزود. هرچند که نسل آخر آن چند ماهیست به بازار آمده اما محصول هواوی افت قیمت محسوسی تجربه نکرده است. در کل تجربه نکسوس میتواند گزینه مناسبی باشد.نقل قول:نقل قول:
سلام دوستان
یکی از رفقا یه گوشی هوآوی G750 داره که میخواد بفروشه,نسبتا هم تمیزه,چند میارزه ازش بگیرم و آیا ارزش خرید داره؟
ممنون
نقل قول:
سلام
زیر 400 هزار میشه در موردش فکر کرد. اگه بالای 400 قیمت گذاشته میتونید از همین هواوی 4C رو با 450 هزار تهیه کنید.
نقل قول:2 تا ترک دور فریمش داره و چند تا هم له شدگی بر اثر ضربه دور فریم و در پشتش وجود داره ولی ال سی دی و تاچش سالمه,چند بخرم شیرینه؟
یه گوشی سامسونگ گلکسی اس ادونس هم هستش که میخوام به عنوان گوشی دوم ازش استفاده کنم,ظاهرش تعریفی نداره ولی تاچ و ال سی دیش سالمه ,چند میارزه بگیرم؟
شخصا بجز بالارده و پرچمدار خرید دست دوم رو توصیه نمیکنم. در این مورد هم بار اول گفتید "تمیز" ولی ظاهرا خریدش ارزش نداره.نقل قول:
گوشی دوم از سامسونگ که اسم برده شد کلا الان نو هم باشه ارزش خرید نداره (گوشی دوم رو میتونید یه گوشی ساده ویندوز فونی یا اندرویدی ارزون قیمت بگیرید اما حداقل چیزی بگیرید که بشه ازش استفاده کرد)
سلام دوستان برای خرید گوشی سامسونگ به چه چیزی باید دقت کنیم تا متوجه بشیم این گوشی بدون گارانتی هست یا با گارانتی اینترنشنال هست؟
چه تفاوت ظاهری دارن؟
سلام دوستان برای خرید گوشی سامسونگ به چه چیزی باید دقت کنیم تا متوجه بشیم این گوشی بدون گارانتی هست یا با گارانتی اینترنشنال هست؟
چه تفاوت ظاهری دارن؟
گارانتی اینترنشنال هولوگرام دارهنقل قول:
چند تا ببینید متوجه میشید
سلام دوستان.
تا یک تومن چه گوشی ای رو پیشنهاد میدید؟ باتریش خوب باشه، صفحش حدود 5 اینچ باشه و خوش دست، از لحاظ سرعت و ... هم اذیت نکنه، منوی فارسی داشته باشه.
نظرم روی redmi 3 pro بود بخاطر صفحه 5 اینچی و باطری بزرگش و بقیه چیزاشم اوکی بود، بعد حالا این دوستی که قراره براش بخریم گفتم z3+ هم بد نیست بگیری به اونم علاقه مند شده بودجه رو تا یه تومن اورده بالا. خواستم ببینم چیز بهتری تو زیر یه تومن نیست؟
سلام دوست عزیز زیر 1 تومان g3 بگیر ولی حتما 32 بگیر سونی ارزش خرید نداره الان هم که گارانتی درست و حسابی نداره اکثرا اینتر و سریر تو بازار ریختهنقل قول:
نکسوس 5x و galaxy a5 هم نگاه بندازین حتما خوشتون میاد
پوزش میخوام، از میان گوشیهای S7، S7 Edge، S6 Edge و Note 5 (جدا از قلمش) کدوم در همه ی زمینه ها بهترند؟ آیا سامسونگ ارزش هزینه تا 2 میلیون و بیشتر رو داره یا به جاش آیفون خریده بشه؟
سلام دو تومان یا بیشتر برای سامسونگ زیاده در حد 1.5 منطقی تره ولی به حافظه داخلی هم بستگی داره چون 300 تومان بین 32 و 64 اختلاف قیمت دارهنقل قول:
سلام دوستان
موبایلی میخام ....
4gداشته باشه
اندروید 5 را ساپورت کنه
تک سیم کارت باشه
دوربین و حافظه داخلی زیاد واسم مهم نیست
فقط فقط جوری باشه گوشی هنگ نکنه
توان خرید900 تومن
منتظر راهنمایی دوستان هستم ؟؟؟؟؟؟؟
نظر خودم
نکسوس 5x