دوتا بود دوتاشو غیر فعال کردمنقل قول:
دادا Internet explorer>tools>Internet option>Advanced>security>
گزینه هایی که به Certificate مربوط میشه رو off کن
ولی هنوز مشکل پابرجاست
Printable View
دوتا بود دوتاشو غیر فعال کردمنقل قول:
دادا Internet explorer>tools>Internet option>Advanced>security>
گزینه هایی که به Certificate مربوط میشه رو off کن
ولی هنوز مشکل پابرجاست
آقا میشه یه توضیح کلی راجب چگونگی نصب و راه اندازی این اسکینها بدی :n02:؟نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو بین
تو خود لیگ کرفت هم پر اسکین
فقط باید مواظب آپدیت باشید وقتی نصبه آپدیت نکنید
هیچی متوجه نشدم:n13:نقل قول:
آقا باز نتا رو خراب کردن الان تو بازی بودم هر 10 مین attem میده نمیشه باز بازی کرد اه ! خدا لعنتشون کنه ! :n14:
آدم نمیدونه از کجا بکشه از این خارجیایه نوب یا این نته لعنتی :n28:
3تاست در واقعنقل قول:
اینم غیر فعال کن..Warn Address certificate mismatch
چنین چیزی نیست عزیز من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه برنامه است نصب میکنی لینک دانلودش هم اونجا داده بعد از نصب اون هر اسکینی خواستی از اونجا دانلود میکنی (پناه بر خدا:42:)بعد استفاده میکنی.اگر هم پچ جدید اومد باید اسکین هایی که نصب کردی رو غیر فعال کنی تا بازیت نشیو بهم .اقا چه خبره رنگار با دو ضربه میتونه ADC بزنه.مگر اینکه ADC گوج باشه واسته تاتو حسابی بزینیش تازه باید 4 لول بالاتر باشی و فول ایتم باشی:n22:اونم ADC ایتم دفاعی نبسته باشه.نقل قول:
Rengar از لول 11 به بعد امون نمیده به Adc کافیه Stealth کنه بره پشتش قشنگ زیر 1/5ثانیه adcرو میکشه :n01:من بالای 120تا بازی با رنگار دارم حرفمو باور نداری بیا نشونت بدم فکر کردی منمLeague of lefends هستم :n08:؟
عزیز پس اون دوتا مونده به اخریه چیه؟نقل قول:
Warn a bout certificate Addresss missmatch
من قبل نرفهاش اینکارو باهاش می کردم تقریبا همه بازی ها باهاش پنتا می گرفتم ولی دیگه بعد از نرف هاش بازی نمی کنم باهاشنقل قول:
اقا چه خبره رنگار با دو ضربه میتونه ADC بزنه.مگر اینکه ADC گوج باشه واسته تاتو حسابی بزینیش تازه باید 4 لول بالاتر باشی و فول ایتم باشی:n22:اونم ADC ایتم دفاعی نبسته باشه.
این دوستمون درست میگه خیلی بد می زنه هنوز بعد از نرف هاش ولی کری نمی تونه بکنه مثل قبلRemember Every Nerf
این adc ها ک با ۲ تا ضریه زدین قطعا یا تو نرمال بوده یا الو پایین ک بعید میدونم حتی الو پایینم بوده باشه
نه داداش میدونیم تو League of Legends نیستی، هیشکس نمیتونه اون باشه :n08:
ولی به این آسونیام نیستش که طرف 2 hit شه. مگه اینکه afk باشه :دی
آخه چغندرم باشه فلشی چیزی میزنه :دی
هنوز همون مشکل هست وقتی میخوای بازی کنی تا 100%میره میپره بیرون از بازی
درسته ولی کسی Level 1 رنگارو نرف نکرده هنوزم همون Op که بود هست نرف رو Life steale وlevel2 بود نه رو 1, 100% attack damage رو میزنه +300تادمیج همراه با 100% attack speed که با 2بار زدن level1 روشن میشه لولش 1200 تا به Adc میزنم به نظرت میتونه تکون بخوره با Slowای که میشه ؟داداش کم الکی نیست این champion فقط با استفاده از Level2 خودش 49تا armor+ magicresist داره جدن adcهارو با ساپورتشون 2v1 میزنه البته باUlti در ضمن ایتمای خاص باید براش ببندی نه هرچی دمه دستت اومد اگه میخوای هیولایی بزنهنقل قول:
بله دوباره خراب شده! همون چند ساعت پیش که پست دادم گفتم aram هم نمیشه بازی کرد مال من قطع شد!نقل قول:
غیر از اون یه سری سایتهای دیگه هم کلا استایل پیج به هم ریخته نشون میده :n27:
یکی نیست بگه میخواین چیلتر کنین از بیخ چیلتر کنید خیال مارم راحت کنید تکلیفمونو بدونیم والللا
مال منم از ساعت 12 اینا قطع شده بود نامردا ! نمیزارن بازی کنیم یه 1 هفته درست بود فقط بازی میکردیم ! تازه همین امروز امتحانم تموم شد که اینا هم زدن قطع کردن :n04:
نمیدونم مشکل از کجاست بعضی اوقات 100% میشه ولی تو بازی نمیره :(
ضمنا دوباره ساسبند شدم :(
نقل قول:
درسته ولی کسی Level 1 رنگارو نرف نکرده هنوزم همون Op که بود هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
- Attack damage ratio reduced to 2.0 from 2.5.

20% دمجش کمتر شده
من کسایی رو که رنگار بازی میکنن زیاد دیدم و با رنگار هم زیاد جنگیدم والا هیچوقت ندیدم شاید اون موقع قبل از نرف خیلی خفن بوده باشه ولی الان نه زیاد.همین چند وقت پیش بود 2 به 3 رنگارو خازیکس و لئونا رو باهم کشتم تریپل کیل گرفتم تازه اونم تو پایگاه خودشون:n08:اعصابشون خورد شد.شاید بازیکنش بازیکن نبوده نمیدونم.:n02:نقل قول:
با shyvana فول ap بردم دیگه چی می گید؟ deathcap بستم مث بنز :n08:نقل قول:
هر دفعه ult میزدم چت ال میزدم Fus ro dah :n08::n08:
Play Tryndamere APخداییش آخر فانه :n09:
داداش من حرفمو زوری تحمیل نمیکنم که ولی اینو میگم رنگار باز ندیدی هنوزم سره حرفم هستم هرکسی خواست ببینه بیاد ت بازی نشونش بدم چطوری باهاش میشه پنتا گرف فکر نکنم جزFiora اتکش از کسه دیگه کمتر باشه بورو ایتم Sword of divine رو ببین 100% attack speed + 100% crit میده لحضه stealth اون رو روشن کنی رو تانکم بری 1ضرب میشه چه برسهadc :n02:نقل قول:
بسیار مفید بود، :n16:نقل قول:
از این پستها کم داریم تو تاپیک
اقا کسی اینجا هست با خازیکس در حد المپیک بازی کنه ؟یکم راهنماییم کنین
از چه نظر ؟ آیتم ؟ نوع بازی ؟ نوع لول گرفتن؟، چی ؟
گفتم یه مطلب بنویسم شاید بدردتون خورد ، شاید بیشترتون اینو بدونین ولی خودم شخصا تا لول 30 اینو نفهمیده بودم.
شما میتونین 3 تا از چیزای که با rp یا ip خریدید رو برگردونین یعنی شما میرین تو store بعد purchases بعد کنار هر چیزی که در طول 3 ماه گذشته خریدید ، نوشته refrund گذینه رو میزنید بعد مثلا چمپی که خریدیدو بر میگردونه و مقدار ip یا rp داده واسه چمپو بتون برمیگردونه
دوستان برای شما هم وارد بازی نمیشه ؟؟؟؟
من همین الان دو دست زدم لگ داره ولی میشه لولید:n02:نقل قول:
سلام!نقل قول:
دقیقا! من هم جدیدا فکر می کنم یکی میخواد ما ها رو حرص بده!
آقا ، نگو که می خوام سرم رو بکوبونم به میزنقل قول:
چند روزه من هم گیر اینا افتادم ، نمی دونم چرا همش میوفتن به من
4-5 تا رنک پشت سر هم الکی باختم
امروز صبح هم رفتیم invade طرف در رفته ، جانگر مون رفته زیر turrent نزدیک inhibitor مرده ، بعم که هی فید می داده! آخر کار 3 تا کیل داشت
من با ساپورت taric 6 تا کیل 8 تا death و یک عالمه اسیست داشتم و باختیم ، این یرگه کلا 3 تا کیل و یک عالمه Death
چرا من با همین نام کاربریم.نقل قول:
Rune چطور؟ میشه؟نقل قول:
من باعث بانی این کارو ببینم میارمش پینگو ببینه بعد چنان پسی بهش میزنم با کله بره تو مانیتور:n24::devil:
فقط یه پس گردنی؟؟؟؟؟!!!نقل قول:
روزگارشو سیاه میکنم
Rune ها نمیشه .نقل قول:
پسی الکی که نه جوری میزنم عکس کلش رو مانیتور درادنقل قول:
نقل قول:از روزی که اینترنت اومد تو ایران (سال 72 بود؟) داریم از ایشون پس میخوریم، و حالا حالا ها خواهیم خورد! :n16:نقل قول:
تا چند ساعت دیگه پچ میاد بش میخوره پچ کلفتی هم باشه
سلام
بالاخره امروز بعد سالها با دو تیم pro افتادم!
خداییش اعصابم راحت شد ، حیف هنوز بردم کمتر از باختمه/
وای خدا :n04:
عجب khazix باف شده خیلی قوی شده که :n04:
کارما رو که نگو هر پچ که میاد باف می کننش آخر میاد 5 به تک میزنه ها :n06:
sejunani رو که نامردا تازه دوباره ساختن دارن نرفش می کنن
دمشون گرم که این باگ varus رو فیکس کردن فکر کنم تو یه بازی به خاطر این باگ 4 بار مردم :n27:
بچه ها یه خبر خوب واسه آیتم بوت رو گرفتن 325 کردن ولی رسایپ اش رو 25 تا بردن بالا که همون میشه ولی برای اول بازی یه heal دیگه هم میشه گرفت :n09:
دوران رینگ از 475 شده 400 و خونی که میده از 80 به 60 کاهش یافته و مانایی که ریستور میکنه واسه هر کیل مینیون هم به 4 کاهش یافته /.
دوران شیلد رو 440 کردن از 475 و آرموری که ریداکد میکنه هم از 5 به 0 کاهش یافته به جاش اچ پی که ریجین میکنه از 8 به 10 افزایش یافته و پسیوش هم برای اتک های چمپ ها که میدادن و 6 تاش رو خنثی میکرد به 8 افزایش یافته تقریبا میشه گفت این آیتم باف شده .:n01:
نامردا آیتم اساسی بازی که واسه تیمو میرفتیم رو پاک کرده همون مالادی ؛ از کل بازی پاکش کردن واقعا آیتم شاخی بود هر چی ap داشتی دمیج میداد .
کلا که پچ باحالی فقط همون آیتم رو حذف نمیکردن خیلی خوب میشد :n03: