در حال حاضر ما تا کی(چندم) میتونیم روزها رو هم رایگان دانلود کنیم ؟
Printable View
در حال حاضر ما تا کی(چندم) میتونیم روزها رو هم رایگان دانلود کنیم ؟
من الان 128 دارم 3 ماهه سرعتم شبا از 1 به بعد میره رو 60 65 یه چند ثانیه میپره رو 80 90 ولی بازم برمیگرده رو سرعت عادیش
چطوری میشه 256 گرفت؟بازم شبا 1 تا 6 رایگانه؟
13 روز رایگانه یعنی از 1 فروردین شروع شد و تا 13 فروردین ادامه داره . البته تا ساعت 6 صبح 14 فروردین رایگان محسوب میشه و از صبح 14 فروردین طبق روال همیشگی....نقل قول:
ای کاش رایگان نبود ولی سرعت تا 20 میرفت . گندشو در آوردن با این خدماتشون
سرعت من الان 200:31:
تاحالا توی این ساعت با این سرعت دانلود نکردم از پارس:31:
دم پارس آنلاين گرم امروز خيلي حال داد .
امروز كلا سرعتم مثل تست پايين هست.
خدا كنه هميشه اينجور بمونه.
امروز سرعتم از 200 پايين تر نرفته حتي به 1000 هم رسيده(بايت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم بر خلاف دیروز سرعتم افتضاح بود
مثل دیروز سرعت صفر کیلو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعضی موقع ها میرسه 1 کیلو !!! با هزار زور و زحمت این صفحه رو باز کردم که بگم چه گندی بهمون زدن ! که این اینترنت ایران رو گندش بزنن ! که مردمش عقده ای شدن ! که تو این روزها 0.5 بیت سهم ما نیست !
شما برای دوراه بعد تقاضا سرویس 256 کن و یا همین الان اگر تقاضا کنی مبه التفاوت سرویس فعلی با سرویس جدید رو رداخت میکنی و سرویس 256 جایگزین میکنینقل قول:
شب ها از 1 تا 7 رایگانه ولی دقت کن که راس ساعت 6:55 حتما دیسکانکت کنی و الا ترافیک از ساعت 6 تا 7 ازت کم میشه و رایگان حساب نمیشه
همون که ship storm گفت. باید حدود 6:55 دیسکانکت بشی . وگرنا اگه دیسکانکت نشی حجم 6 تا 7 رو برات حساب میکنن و رایگان حساب نمیشه.نقل قول:
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
فکر کنم میزان عیدیش برای کاربرای جدید اینه.نقل قول:
اگه سرویس 3 ماهه بگیری. 15 روز رایگان
20 درصد تخفیف در هزینه نصب .
50 درصد چک و مابقی یه چک 45 روزه.
:31:
حالا نمیدونم این برای نمایندگی هست که من سرویس گرفتم. یا برای همه اینطوریه.
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
سرعت من دیروز حدود 1 بود. دیروز کلا نه میشد از اینترنت استفاده کرد.نه دانلود کرد. الان هم سرعت 10 هست.
البته 9 که روشن کردم 30 بود. همینجوری کم شد .
به هر حال پارس انلاین گند زده. کاش به جای دانلود رایگان به هر کسی چند گیگ حجم اضافه میداد. دیگه اینجوری اینقدر اذیت نمیشدیم.
نه میشه دانلود کرد. نه سایت باز کرد.
سلام دوستان.ظاهرا مدتیه که خاصیت burst از سرویسهای پارس آنلاین برداشته شده.درسته؟
من قبلا با سرعت 100 دانلود میکردم ولی الآن دارم با سرعت 18 دانلود میکنم!من از سرویس 128 کیلو بایت استفاده میکنم.
راهی هست که بشه خاصیت burst رو دوباره برقرار کرد؟
اگه از اول عید اینجوری شده که درست میشه خودش!نقل قول:
چون عید رو رایگان کردن سرعت بعضی ها اومده پایین.
ولی اگه از قبل اش اینجوریه بعد از عید یه زنگ بزن تهران احتمالا برات درستش کنن!
---------------
من خودم الان دارم با سرعت 170 دانلود میکنم.
البته اینم بگم از اول عید تا حالا دانلود نکردم و فقط وبگردی و بازی کردم.
اگه تا 13 ام همینجوری باشه سرعت خوبه.
دوستان بهترین مودم وایرلس برای پارس آنلاین چی هست؟!
سمفونی یا zyxel ?!
برد کدوم بیشتره؟!
کلا کدوم بهتره ؟!
خدوم یه zyxel دارم میخوام برا یکی بگیرم ولی چون پار انلاین نیستم نمیتونم نظر بدم
راستی اگه از سطح شهر مودم بگیرم که مشکلی پیش نمیاد؟!
سرعت الان حدود 100
دیشب از 12 شب تا 8 صبح 5 گیگ گرفتم:31:
نه از اول عید اینجوری نشده حدود 6-5 ماه که اینجوری شده!!!!نقل قول:
شما گفتید زنگ بزنم تهران.منظورتون اینه که زنگ بزنم پشتیبانی؟یا ....... جایی دیگه ؟
شما با سرویس 128 سه ماه با سرعت 170 دانلود میکنید؟!!!
نه هنوز هست ولي چون عيده و رايگان شده سرعت به طرز وحشتاک پايين هست:2:نقل قول:
نه راهي نيست جز مخابرات. يعني دسته مخابراته و با نرم افزار يا چيزي نميشه کاري کرد.
شما وارد صفحه اول مودمتون بشين ( تو اينترنت اکسپلور که بايد 192.168.1.1 رو بزنين) ببينيد Downstream و Upstream رو چند زدند برات؟
نقل قول:
:Downstream
2047
Upstream:
509
دوستان وقتي مودم رو حالت bridge تنظيمه چجوري بايد كانكشن براي وصل شدن به اينترنت رو ساخت؟
نمیشه یکی کمکم کنهنقل قول:
:11:
سلام
ممنون میشم اگه کسی جواب سوالای منو میدونه نظرشو بگه
فرق اون سرویسایی که با f شروع میشن با g و e دقیقا در چیه؟
من الان صبانت دارم و تقریبا مشکلی نداره ولی این تعرفه های پارسو که دیدم خیلی واضح نیست برام علت نامگذاریشون . مثلا اینFP1-9X سرعتش در روز چطوره قیمتش با همه مالیات و عوارض سر جمع چقدر میشه / حجم یک سالش چقدر میشه؟اصلا میشه یک سالشو گرفت یا فقط سه ماهه داره این سرویس
من دانلود شبانه ندارم و سرعت لود صفحات و دیدن ویدیو به صورت آنلاین برام مهمه
نظرتون چیه در کل صبا بمونم یا بیام پارس
عید هم بر همگی مبارک
برای من امروز وصل شد 512 گرفتنم دان استریم روی 1024 و آپ استریم هم روی 256 هست سرعتم هم از 45 تا 75 متغییر هست به نظر شما خوبه؟من خودم فکر می کردم بهتر از اینها باشه مخصوصا با اون تعاریفی که دوستان با داشتن خط 128 یا 256 می کردن!
سرعت 30 کیلوبایت تخته گاز گرفته از دیروز داره میره جلو :31:
ظاهرا این burst چیز مهمیه!من 128 دارم قبلا سرعتم گاهی به 200 هم میرسید!!!!ظاهرا(به گفته خودشون) به خاطر burst بوده. ولی الآن شده 18!!! (و باز هم به گفته خودشون چون burst رو برداشتن اینجوری شده!)نقل قول:
هر چند بعضی دوستان میگن که burst برقرار هست! و مشکلی نیست.
با این تفاسیر: اگه برا شما burst فعال باشه بیشتر از اینا هم میره ولی اگه نباشه سرعتی که شما در حال حاظر دارید استاندارد هست و فکر نکنم بیشتر بره.
اهم
الو؟کسی صدای منو میشنوه؟الو؟
بابا جواب سوال مارم بدید به خدا بد نمیشه ها
با اجزتون(اجازتون) دوباره می پرسم:
سلام
من چند وقتی به شدت تو گیر و دار اینم که از کدوم isp سرویس بگیرم.آخرم رسیدم به شاتل و پارس آنلاین.از اونجایی که هرکی شاتل داره میگه نگیر رسیدم به پارس آنلاین اما هنوز با این همه وب و فروم گردی با چندتا سوال فنی مونده برام
1.مودم از خودشون بگیرم؟خودشون Symphony 5210 میدون 39000 تومن.اگه نه چی بگیرم؟asus am602 خوبه؟(فقط من از کانفیگ کردنش هیچی بلد نیستم می تونم خودم هلش کنم یا باهاش به مشکل می خورم؟)
2. 256 بگیرم یا 512؟عملا تو آپ و دان چقد فرقشونه؟
3.ساعات دانلود رایگان چطوره؟چون 6 ماه 8 گیگ بهم میدن پس من می مونم و دانلود رایگان
خونمونمم کرج.می خورم به مخابرات طالقانی
ارادت
1- مودم از خودشون نگیری بهتره.ممکنه کیفیتش زیاد خوب نباشه(نظر شخصی). البته میگن مودمهای ما با isp سازگاری داره .ولی مودمهای دیگه هم خوب جواب میده .من از مودم tp-link 8811 استفاده میکنم.ازش کاملا راضیم.مشکلی نداره .قیمتشم توی بازار حدود 26 تا 30 تومن هست.نقل قول:
2-اگه مشکل پول نیست 512 بگیری بهتره.در حالت استاندارد(بدون burst ) با 512 ممکنه بین 60 تا 70 دان کنی و با 256 بین 30 تا 50 .به طور کلی هر چی پهنای باند بیشتر بهتر.
3-معمولا توی ساعات رایگان سرعت یه مقدار افت میکنه که این طبیعیه.البته یه مقدار به burst هم بستگی داره.
موفق باشید.
بچه ها به نظر شما پارس آنلاین به روح اعتقاد داره؟ :31:
من مطمئنم که داره...:31:نقل قول:
اگه هم نداشته ، حتما تو این چند روزه اعتقاد پیدا کرده!:27::31:
دوستان از کجا میشه فهمید که burst روی خط فعاله؟
خوب دوست عزيز برات زدن بدجوري هم زدن! داون استريم اگه 128 داري بايد 1024 ميشد ولي الان سرعت 1Mbit رو داري. اگه بعد از سيزده ، درست نشد دوباره با پشتيباني تماس بگيرنقل قول:
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
از Down و Upstream داخل مودم.نقل قول:
دوستان از کجا میشه فهمید که burst روی خط فعاله؟
خط من 512 هستنقل قول:
Upstream=1024
Down=256
حالا فعاله یا نه؟
داشته باشه يا نه تو اون روحش با اين سرعت .نقل قول:
برست چيز خاصي نيست كه فعال باشه يا نه ، ميگه وقتي مصرف كننده كم هست سرعت بيشتري بهتون مي ديدم يعني 512 كه بايد 64 دانلود كنه توي ايام غير رايگان تا 220-230 هم مي رسه.نقل قول:
ولي شما 512 داري روي 1024 گذاشتن حداكثر سرعتي كه ميتوني دانلود كني 120 هست بايد زنگ بزني 2048 بكنن برات.
سلام
یکی این عکس رو برام تجزیه تحلیل کنه
مخصوصا اون خط اخر.کد:http://up.--------.com/images/mckavzm530li2b77jxl5.jpg
من 2 روز پیش به صورت انلاین سرویسم را تمدید و بالا بردم ولی هنوز اعمال نشد.
کی اعمال میشه؟
ممنون
با سلام
دوستان عزيز كرماني :
مي خواستم بدونم كسي از دوستان در جريان ثبت نام ADSL شركت پارس هست يا نه ؟
نمايندگيش كجا هست ؟
هزينه ADSL با سرعت 512 چقدر هست در ماه ؟
سرعت دانلود عالیه 200:31:
بعد از یک هفته افتضاح 2 روزه عالی شده:31:
سرعت من 25 تا 27 هست اونم روز اول!
شما بايد منتظر ميموندي تا اکانتت غيرفعال بشه يعني وقتي سايتي رو باز ميکردي بايد پارس آنلاين پيغام ميداد که اکانتت به پايان رسيده بعد اقدام به شارژ ميکردي. شارژ هم يا بايد از طريق دايل آپ صورت ميگرفت يا زنگ ميزدي پشتيباني تا اکانت موقت بهت بدن يا به کافي نت ميرفتي.نقل قول:
الان بايد زنگ بزني پشتيباني تا درستش کنن.
مررررررررررررررررسی.بازم دمه شما گرم باقی بچه ها که انگاری اصلا بقیه پستارو نمی خونن.نقل قول:
می خواستم تشکر کنم ولی این دکمه ی تشکر نیستش اینجا.یکی به من بگه دکمه ی تشکرم کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added 29-03-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 28-03-2011 at 11:56 PM ----------
می گم بیاید اسم تاپیک رو عوض کنید بزارید.فقط کاربران پارس آنلاین یا هر چیز دیگه ای که نشون بده به سوالات کسایی که می خوان سرویس بگیرن جواب نمی دید فقط میاید سرعت دانلود خودتونو می گید و به سوالای کسایی که سرویس دارن جواب می دید باقیم ...
پارس داره بدجور حال میده هاااا...سرعت توپه توپه!:31:
------
ویرایش شد . .
من چند وقته پيش مودمم تنظيماتش بهم خورده بود بردم نمايندگي پارس آنلاين بعدش 5تومن درخواست پول كردند آيا همچين حقي دارن؟
ببخشید کی واسه شما افتضاح بوده؟؟؟نقل قول:
شما که دائم پست میدی سرعت من 200 هست. رو 196 قفل شده. 5 گیگ دانلود کردم. n گیگ دیگه میخوام دانلود کنم. :5:
ما رو اذیت میکنی یا پارس انلاینی ها رو ؟؟؟ :31: