من قبلآ با تست هم ثابت کردم که این مخابرات داره دزدی میکنه تو ترافیکا:n21:
Printable View
من قبلآ با تست هم ثابت کردم که این مخابرات داره دزدی میکنه تو ترافیکا:n21:
تست سرعت من با آریا فون !!! :n13::n13:
سرعت دانلود هم رو 180 هست !!! مثه رنگین کمان !! فکر کردم رو 350-360 باید باشه !!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی گفته بود 3مگ هست سرعت ؟؟ کجا نوشته اینو ؟
ای پدرسگ های دزد مخابرات در عرض یه روز 2 گیگ شارز کردم فرداش تو یه سایت بودم دیدم تموم شد دزدی در حد ***
یادش بخیر چند هفته پیش دیدم که پنل ترافیک نمیندازه. فهمیدم که از کار افتاده. تا تونستم تو اون روز دانلود کردم و حواسم هم مدام به پنل بود که کی درست میشه. اون روز حدود 6 گیگ مجانی دانلود کردم. حیف که ذوق زده شده بودم مگرنه میومدم شما رو هم خبر میکردم دانلود کنیم:n19: شاید تو کل سال کمتر از این موقعیاتا پیش بیاد ولی اگه اومد و کسی فهمید بیاد اینجا بقیه رو هم در جریان بزاره تا تلافیشو سر مخابرات در بیاریم:n19:
پس چرا خبر ندادی :question::41::19:نقل قول:
اقا با همه ی این تفاصیل ما چکار کنیم؟؟ شبکیه ؟ شاتل؟ اریافون؟
شبانه رایگانش برام خیلی مهمه...
کدومشون دزدی کمتر داره؟؟ قیمتش مناسبتره؟
راهنماییم کنید تا اعتبارم از مخابرات تموم شد دیگه شارژ نمیکنم....
عزیزم شما بحثتون جداست ٬ اینجا بحث سر کسانی هست که خطوطشون DLC هست !!!نقل قول:
این بحث ها سر خودمونه ! شما تاپیک را اشتباهی اومدی ! شما از شاتل بگیر بهتره ...
والا اینجا که نوشته adsl...???!!!! حالت خوبه؟؟؟
عجبا!!
ميگم ي سوال برام پيش اومده . من طرح نوروزي 4 مگ دارم . اگه از ترافيكم استفاه ده نكنم براي ماه بعد ذخيره ميشه يا ميسوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اون وقتا رو شما یادتون نیست ولی 2 سال پیش اون اوایل که طرح شبانه راه افتاده بود سیستمشون یه باگ داشت خفن !
اون زمان برای تغییر وضعیت از روزانه به شبانه باید مودم رو سر ساعت 1:30 بامداد خاموش روشن میکردی تا بری روی طرح شبانه ولی افراد زرنگی هم بودن که صبر میکردن تا ساعت یک و نیم خود سیستم مخابرات اینترنت رو قطع و وصل کنه و این باگ باعث میشد هیچی تو پنل ذخیره نشه ولی اگر مودم رو خاموش میکردی یا برق میرفت قبل اینکه خود مخابرات قطع کنه همه چیز طبیعی بود و از حجمتون کم میشد :n02:
یه روز نزدیک 6 گیگ دانلود کرده بودم که کم کم داشتیم به لحظات ملکوتی 1:30 شب نزدیک میشدیم یکدفه برق رفت و ... برق رفتن همانا و پریدن 6 گیگ شارژ هم همانا :n28:
یادمه به مدت سه هفته مودم خاموش نشد و روزی 8 گیگ دانلود داشتم بدون اینکه 1 اپسیلون شارژ مصرف بشه ! روحش شاد و یادش گرامی ...
دادا من خودم تقریبآ 4 ساله از اینترنت مخابرات دارم استفاده میکنم. کی مخابرات طرح شبانه گذاشته بود/؟؟؟:n13::n13::n13::n13:نقل قول:
سری قبل که سیستمشون خراب شده بود ترافیک نمینداخت من خیلی دیر فهمیدم و اگه هم اینجا میگفتم تا کسی میومد بخونه دیگه درستش کرده بودند. ولی دیگه این دفه همیشه حواسم هست اگه هم کسی فهمید زود بیاد بگه تا هر چی ترافیکه از حلقوم مخابرات بکشیم بیرون :n19:
میگم که یادتون نیست ، اسفند 89 شبانه رایگان شروع شد تا شهریور 90 که جمعش کردن .نقل قول:
پس قبلآ هم مخابرات شبانه رایگان گذاشته بوده.نقل قول:
ajabzzzzzzz
دوران اوجش بود، حیف شدنقل قول:
دوستان میگم ما قبلا از مخابرات سرویس داشتیم الان رفیتیم از اریافون بگیریم بین شاتل اریافون مونده بودم که اریافون رو انتخاب کردم
میگم اریافون هم مثل مخابرات برا خودش ترافیک مصرف میکنه یا مثل شاتل و اینا با سه گیگ ترافیک راحت میشه گذروند
میشه یکی توضیح بده؟
Sent from my HTC One X
مودمت وایرلس داره ؟ اگه جوابت مثبته واسش رمز گذاشتی ؟ اگه بازم جوابت مثبته رمزتو عوض کن و یه چیز سخت بذار.(ترجیحا روی اون مک فیلتر ست کن)نقل قول:
بعدم برو سایت این دزدا، رمز سرویستو عوض کن . (همونجا که میری یک کیلومترشمار!! و گزینهء تمدید اعتبار رو نشون میده، گزینهء تغییر رمز سرویس رو پیدا میکنی.)
اگه تموم این کارها رو کردی و بازم به این شدت اعتبارت کم شد، تمامی مونثات مدیران مخابرات رو دعا کن!
قدیما چند باری این اتفاق افتاده و خیلیها با خوشحالی کلی دانلود کردند (در این تاپیک شرح ماوقع هست) اما بعدا یهو! هر چی دانلود کرده بودند محاسبه شده و کنتور انداخته . احتمالا یکی دیگر از راههای دزدی این حروملقمه هاست. البته یک بار همونطور که دوستمون گفت سرویسشون یک باگ خفنی داشت و اوندفعه خیلیها از خجالت مونثات مدیران مخابرات در اومدن.نقل قول:
تو دیگه کمرشونو شیکوندی! من اونموقع یه ۳۴ گیگ مفتی دانلود کردم . که البته مطمئنا تا الان این دزدا چند برابرشو از حلقوممون کشیدن بیرون .نقل قول:
قبلا گفتم دوباره هم میگم . از یک منبعی!!(منبع آب :دی) شنیدم آریافون مال ا ط ل ا ع ا ته . بعید هم نیست . سالها پیش توی انجمن پی سی سون یک کاربری که ادعای هکری داشت در یک تاپیک اومده بود هزار تا!!! (دقیقا هزار تا..) اکانت دایال آپ آریافون رو توی تاپیکی قرار داده بود . میگفت سایت آریافونو -- کرده و اینا رو از توش کشیده بیرون . منم با ساده لوحی تمام، مدتها از اون اکانتها استفاده کردم. (که البته مطمئنا حروم بوده و خدا منو ببخشه...)نقل قول:
بعدها که اون منبع بهم گفت قضیهء این شرکت چیه تازه دوزاریم افتاد که با فرض درستی ادعای اون منبع، انتشار اون هزارتا اکانت در اون سایت زیرزمینی معروف، یک تله بوده و این کاملا با عقل جور در میاد ...
آریا فون میگه خط دی ال سی را نمیشه 3مگ کرد سرعتشو ! میگه ما به کسی که اینترنتش DLC هست 3مگ نمیدیم . راست میگه ؟
اریا فون رو نمیدونم ولی من خودم خطم دی ال سی هست و از مخابرات طرح برنا 3 مگ رو گرفتم ولی سرعت دانلودم بیشتر از 230 تا نمیره در حالی که بعضی های دیگه که مثل من طرح برنا دارن سرعت دانلودشون بالا 300 هست. فکر کنم اریا فون راست گفته :n21:نقل قول:
اول بستگی داره خطتون توی مخابرات روی چند بسته شده باشه، واسه dlc ها فک کنم همه اندازه هم باشن توی هر مرکز مخابراتی،و بعدش نرم افزاری که بازهم میتونن سرعت رو محدود کنن، مثل اینجا که خطها رو روی 2مگ محدود کردن،سرعت روهم دوباره روی 1 مگ محدود!
اما معمولاً همه جا سرعت رو باز میزارن مثلاً من تهران یکی از اشناها از پارس آنلاین سرویس داشت و خطش روی 4 مگ بسته شده بود سرعت هم تا 400-500 میرسید
حالا خوب یا بد ما گرفتیم کاری هم با نت نمیکنم که بخوام کاری با کسی داشته باشم بی آزارم کلا برا خودم میچرخم :n02:نقل قول:
سرعت نت آریا فون هم طبق تستی که گرفتم اینو نشون داد برا مخابرات که قبلا داشتم تقریبا نصف این سرعت بود این الان نت دو مگش هست که گفته تا چند وقت دیگه سه مگ میشه :n01:
اینو ببینین، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق معمول کل کشور میتونن بگیرن، بجز خطهای dlc مخابرات خراب شده
یادش بخیر من شبانه داشتم توی بهارستان فاز 2 اواخر سال 88 تقریبا چند روز مونده بود به عید اولین اینترنت adsl رو من گرفتم 128 که شب ها هم تا یه مدت که یادم نیست با سرعت 128 کیلو بایت رایگان از ساعت 1 تا 5 دانلود داشتم.نقل قول:
روزگار باحالی بود خیلی حال کردم وقتی اولین بار نت پر سرعت داشتم هی از میهن دانلود دانلود داشتم دفعه اول که نتم وصل شد رفتم میهن دانلود رو باهاش باز کردم چقدر کیف کردم که سرعتم بالاست اون موقع ها تا یه ذره راه افتادم شروع کردم به دانلود سریال از فارس کیدذ اون موقع ها تا فصل 2 سریال فرینج رو روی dvd خریده بودم بعدش که نت گرفتم میزاشتم شبا از فارس کیدذ قسمت های جدیدش را دان میکردم بعد یه مدت سایت های خوبی باز شدن که مدیا فایر میدادن عالی هم بود یادش بخیر:n12::n02::n02::n05::n05:.الانم هم 2 مگ شبکیه دارم dlc.ولی خوب راضی کننده نیست واسم با این که نا محدود دارم استفاده میکنم ولی فایده نداره.سرعتش پایینه ولی خدارو شکر بازم هست.چون پسر داییم توی اندونزی 20 مگ داره میگه از سایت های ایرانی نمیشه دان کرد و حتی اگه دان هم کنن دو روز بعد میان به جرم نقض کپی رایت میگیرنش.بالاخره درست سرعت کمه ولی فیلم مفت سریال مفت بازی و نرم افزار مفت
اینم سرعت حال حاضر من
بعضی جاها بدجور قانون کپی رایت رو رعایت میکنن. الان من موندم مثلآ من برم امریکا بعد از اونجا مثلآ یه بازی از سایت میهن دانلود دانلود کنم میان منو جریمه میکنن/؟؟؟؟؟نقل قول:
جالبه دیگه دارن اینترنت 8 مگ هم میدن اونم به هر کسی با سرعت دانلود 800 و سرعت اپلود بالا 100 با اینکه هنوزم قانون اینه که به کاربرا خونگی بیشتر 128 ندین :n19: ظاهرآ دیگه شرکتا کاری به این قانون ندارن :n19: اگه پروژه اینترنت ملی اخراش بود میگفتم شاید دارن ما رو انتقال میدن به اونجاها :n19:
ولی خوب در عرصه میانگین سرعت هنوز گمون نکنم رسیده باشیم به کشوری مثل افغانستان :n21::n21::n21:
توی خارج از کشور هم میتونن غیرقانونی دانلود کنن، اما فرهنگش رو دارن، و درآمدشون طوری هست که مشکل واسه خرید اصل روی دیسک مثلاً بلوری ندارن، الان یه بازی مثلاً dmc قیمتش $50 هست ما بخوایم اصل بخریم میشه 180000 هزار، واسه خودشون زیاد نیست، اما ما تقریبا فقط پول دیسک خامش رو میدیم 1000تا 2000تومن، اما در نهایت اونها جامعه ای پیشرفته، شاد هستند اما ما هرروز بیشتر تو مشکلات غرق میشیم، اونها هنوز تکنولوژی جدید عادت نکردن که یه جدیدتر میاد ما همین هم که داریم داره به مرور بدتر میشهنقل قول:
.....................
فرهنگشو ندارن ولی قانونشو دارن یه جورایی مجبورن بخرن اگر نه مطمعن باش 1 سنت جا نرم افزار پول پرداخت نمیکردن . تو هر کشوری که قوانین کپی رایت رعایت بشه استفاده از نرم افزار کرک شده هزینه سنگینی داره ! شما اگر تو یه کشور مثل آمریکا با کامپیوتر شخصیت به اینترنت متصل شدی و از نرم افزارهای کرک شده استفاده کنی به خصوص ویندوز به ساعت نمیکشه که FBI بازداشتت کرده و حداقل جریمه اون 6 ماه زندان یا پرداخت 500 دلار جریمه هست .نقل قول:
پس خیلی به صرفه تره 50 دلار جا یه نرم افزار بدی تا بری زندان .
دیگه فکر نکنم زندان داشته باشه یعنی بستگی داره ولی جریمه زیاد داره ولی نمیدونم امریکا هم همینطوره؟؟؟؟ ژاپن که بدجورهنقل قول:
عزیزم واسه این حرفات منبعی هم داری ؟ اگه اینطوری بود ۸۵ میلیون کاربر امریکا بای تو زندان ها اب خنک میخوردن...نقل قول:
شما این کار رو انجام بدی نقدا 250 هزار دلار باید پیاده شی.تا 6 ماه هم زندان داره.نقل قول:
این که میگن قانون fbi هست
من نمیگم نمیتونن میتونن ولی نرم افزار های پولی شما توی آمریکا یه سایت مثل میهن دانلود بزنی 2 روزه دسترسیش رو قطع میکنن الان تنه8ا راه توی آمریکا تورنته واسه دانلود غیر قانونی که اونم شاید متوجه نشن ولی تورنت سرعتش پایینه.نقل قول:
ببین بحث از adsl به کجا کشیدا :n02:
واقعا جالبه
حالا بگید بینم سرعت دانلودتون روزا و شبا حول و حوش چند هستش؟
این چه تخم قانونیه دیگه اگه مثلآ یه بچه 8 ساله عقلش نکشه بره یه بازی دانلود کنه میرن 6 ماه میندازنش زندان dddنقل قول:
منبع رفیقم که برای تحصیل رفت آمریکا همراه با لپتاپی که از ایران با خودش برده بود بعد از ساکن شدن تو خوابگاه دانشگاه و استفاده از اینترنت از طریق ای پی اون مکان براش دردسر درست شد مجبور شد 500 دلار جریمه بده بعد از پر کردن فرم تعهد برای رعایت قانون کپی رایت ولش کردن .نقل قول:
البته شاید با استفاده از وای فای های عمومی موجود تو مترو یا خیابون های خاص به راحتی نتونن پیگیری کنن ولی سوابقتون تو سیستم ثبت میشه و اولین جایی که با ای پی ثابت وصل شدید ...
مدیر megauplaod که اون همه جرم کرده بود بعد یه 1ماه تبرئه شد، منم بنظرم زندان اونطوری نداره
اگه یه طرحا قبلا فعال کرده باشیم و حالا بخوایم تمدیدش کنیم از کدوم قسمت باید اینکارا انجام بدیم؟