نقل قول:
اقا اگه میشه زودتر جواب بدین چون من ثبت نام کردم
Printable View
نقل قول:
اقا اگه میشه زودتر جواب بدین چون من ثبت نام کردم
هر روز بدتر از دیروز ✔
تا طرح های زمستونه نیومده بریم تمدید کنیم
نقل قول:با IDM هم بین 100 تا 140 متغیره...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یه سوال
این طرح زمستون اشون که میگن یک به چاهار بهتر از ماهاس که
یک به هشته ؟؟؟؟ یا اینکه چرته؟؟؟
چرته !نقل قول:
ری...ن با قیمتهای جدیدشون
پست بالا بشدت تایید میشه
طرح زمستانی = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه چیزی کشف کردم اونم اینکه ساعت مبین نت از ساعت رسمی کشور 10 دقیقه عقب تره یهنی اینکه اگه شما ساعت 2 بزارید دانلود مبین نت هنوز ساعت یک و پنجاه دقیقه بامداده احتمالا حجمی که دوستان و همچنین خودم می گیم که توی ساعات رایگان کم می کنه به این دلیل باشه
اینم یه جور زرنگیه که مبین نت داره
برای امتحانشم می تونین مودم از برق بکشین بعد که مودم وصل کردین از طریق call history چک کنید ببینید که مودم چه ساعتی خاموش شده برای من که از ساعت رسمی کشور 10 دقیقه عقب تره
درسته، تأیید میشه. ولی بهتر؛ چون شما اگه صبح زود پاشی، میتونی ده دقیقه بیشتر استفاده کنی!نقل قول:
سلام بچه ها من اشتراک یک ساله گرفتم با سرعت 512 و بعد دو ماه مثل این که تمام حجم دانلودم که 20 گیگ بوده را مصرف کردم حالا برای پرداخت اینترنتی، وقتی به قسمت Recharge by Voucher Card می رسم، توی قسمت Card PIN Number: باید چی وارد کنم؟؟؟!!!!!
یه سوال دیگه این که وقتی هر سایتی باز میشه یا حتی استفاده از ایمیل یا مسنجرها، حجم دانلود کم میشه؟؟؟؟
20گیگ، دوماهه؟ چه کردی؟ چرا از ساعات مجانی استفاده نکردی؟نقل قول:
1-نمیدونم؛ 2- شما همین که وصل بشی، از شارژت کم میشه. برای دانستن حجم کم شده، هروقت که کارت تموم میشه و میخوای مودم را خاموش کنی، (البته اگه اصلاً خاموش میکنی) یه status از کانکشنت بگیر. هم ارسال(یا آپلود) را نشون میده و هم دریافت(یا دانلود). جمع این دو حجم ترافیک مصرف شده است.
راستش ساعت مجانی اینجا سرعت خیلییی کم میشه!!! در حدی که دیگه منصرف شدم اصلا!
یعنی اگه همین طور PC روشن باشه و connect باشه ولی هیچ سایتی هم باز نشه بازم از شارژم کم میشه؟؟؟ نه راستش مودم رو خاموش نمی کنم هیچ وقت! یعنی نمی دونستم!
الان رفتم صفحه پرداخت اینترنتی مبین نت و منتقل شدم به درگاه بانک ملت..... از کارت بانک ملی فعلا 5000 تومان واریز کردم. بعدم پیغام اومد که موفقیت آمیز بودو کد پیگیریو این حرفا...
حالا چقدر طول می کشه تا این شارژ بشه و دوباره وایمکس وصل بشه؟؟؟
و اما طرح هاي زمستان 90 مبين نت :
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
ضريب اشتراك 1 به 10
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
طرح تشويقي:
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
قبلا ضريب اشتراك مبين نت 1 به 8 بود!!!
حالا بايد ديد با 1 به 4 شدن كيفيت سرويس ها افزايش مي يابد يا خير!!!
واقعا تاسف آوره قیمت ها خیلی بد شدند
جالبه كيفيت روز به روز پايين مياد و قيمت بالا ميره!!!!!!! دوستان از ماست كه بر ماست............
تست امروز سرويس 1مگ خودتون قضاوت كنيد ؟؟؟
:41::41::41::41:
سرعت ما هم امروز پایین بود!
ولی شانسی حدود 1 ساعت خوب شد فوری سریالم رو گرفتم !
ولی کیفیتش واقعا بد شده! حیف 600هزار تومانی که دادیم !
نقل قول:
اقا بلاخره شما چیکار کردین ؟؟
مبین گرفتین یا ایرانسل ؟؟
اگه مبین گرفتین چه جوریاس؟؟
یه سوال
وقتی از اینترنت استفاده نمی کنیم، مودم رو باید خاموش کنیم؟؟؟
نه دادا، اصولاً مودمهای adsl یا وایمکس واسه استفاده 24ساعته ساخته شدن. اگه نگاه کن روی بیشترشون هم دکمه ی power نیست و گاهی اوقات خاموش و روشن کردن ضررش بیشتر از روشن بودن مداوم هست. مگر اینکه بخواین واسه صرفه جویی خاموش کنین که اینم مصرفی ندارهنقل قول:
قیمت که بالا رفت.حداقل کاش سرعت ۲مگ هم میدادن.
بابا اين چه وضيعه؟ هر دفعه قيمت رو ميبرن بالا تر :2:
کی بشه بساط این دزدا جمع بشه؟ منظورم کل کشور هست، الحق که فقط دارن میچاپن، سگ صفتا
اينا چي فكر كردن؟؟ اي كاش سرويسي كه ارايه ميدادن لااقل كيفبت داشت دلمون نمي سوخت .....از همش مهمتر با اعصاب و روان همه بازي ميكنن
ولی من هر شب 2:05 می زاشتم دانلود اینجوری هر دفعه 20-30 مگ از حجم کم میشد .... بدون شک مخصوصا ای کار کردننقل قول:
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
کس دیگه این موضوع بررسی کرد ؟نقل قول:
بله. کم میشه. به نسبت حجم سایت و ...نقل قول:
یعنی خودت؟نقل قول:
نقل قول:
منظورم کل دولت و رییس .. و تمام ispها نه فقط این
خوب استفاده نکن و بورو پس بده.
آقا منبعت از کجاست؟نقل قول:
قلب ملتو نیار تو شو...:31:
اگه رایگان شباشم که بردارن واقعا مفت بدرد نمیخوره:41:نقل قول:
دیگه به چه امیدی میخوان مشترک جمع کنن؟!!!:13:
عزیز من ناچارم. وگرنه نمیگرفتم وایمکس :2:
تهران یه جا اجاره کردیم اونجا adsl گرفتم جداً راضیم! اما جایی که اکثراً هستم مخابرات فیبرنوری کرده راهی ندارم. اما هنوز ویرلس رو بررسی نکردم اگر بتونم وایرلس خوب پیدا کنم حتماً میگیرم
شما ببین توی طرح زمستان چه چیز خوبی هست جز اینکه
مثلاً سرویس 1مگابیت 10گیگابایت 36تومنی
شده 1مگابیت 8گیگابایت 40تومنی و سایر سرویسها هم بهمین ترتیب :13:
نقل قول:
آقا حالا که انقد مسخره دارن قیمتا رو میبرن بالا بهتره ماهم یه کاری کنیم
نمیشه که ساکت بمونیم
به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت کنیم یا یجوری نارضایتیمونو به گوش مبین نت برسونیم،شاید که نه حتما قیمتا برنمیگرده به حالت قبل اما قطعا از شیب صعودی قیمتا و شیب نزولی خدمات حداقل تا حدی جلوگیری میکنه،خواهشم از دوستان اینه همراهی کنن و باهم درمورد راههای مقابله با این حروم خورا بحث کنیم!
نظرتون چیه؟
آقا این وایرلس یعنی چی؟نقل قول:
این دیگه چجوریه؟
منظورم اینه ADSL با کابل و WIMAX با امواجه،حالا این وایرلس چطوریه؟میشه یکی کامل توضیح بده؟
بعد شما از چه ADSL استفاده میکنید؟یعنی واقعا ADSL خیلی از وایمکس بهتره؟
وایرلس هم بیسیم هست اما فرستندش قوی هست تا چند کیلومتر میفرسته.مثلاً تهران شرکت i-net هست که توی بعضی مناطق آنتن داره.تاپیکش توی همین بخش هست اما .در کل کمترهستش.بیشتر اطلاع ندارمنقل قول:
آقا منم امروز ساعت 9 صبح مودمو خاموش روشن کردم دیدم 10 دقیقه ساعت مبین عقبه
از یه جام مطمئن شدم که از قصد عقب کشیدم،چون وقتی اون قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میریم و میخوایم تاریخو انتخاب کنیم،بالای تاریخ،یعنی بالای اون صفحه کوچیک که باز میشه و تاریخم هس ،یه ساعت داره که درسته اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...:41:
مرسی که جواب دادینقل قول:
اما اساتید یعنی وایرلس،از وایمکس قوی تر و بهتر هس؟
بعد یه سوال دیگه،البته دقیقا به این تاپیک مربوط نمیشه اما شاید به جنس مودمی که داریم بخوره
من pc دارم،اگه بخوام به صورت wifi اینترنتمو بگیرم،میتونم از این گیرنده های usb استفاده کنم؟با مودم مشکلی نداره؟(از نظر ساختو ...،چمیدونم زیاد وارد نیستم)کدوم مارک با مودممون مچ هس؟درکل کدوم مارک توپه؟
ضریب اشتراک 1 به 4 چی هست ؟
نقل قول:
یعنی مثلا یک خط اینترنتی که میدن برا 4 نفر و بین این 4 نفر تقسیم میشه
مثلا اگر 512 بگیری سرعت دانلودت قاعدتا باید 128 باشه
البته الان تا قبل از این طرح زمستون اشون ضریب اشتراکا 1 به 8 بوده ...
نه دادا، وایرلسش مثل همینی هست که توی خونه داریم اما میگم فرستندش قوی هست. منظورم این بود که از وایرلس توی خونه خیلی قویتره . از وایمکس نه ضعیفترهنقل قول:
اگه منطتقتون پوشش شرکتی رو داشته باشه.آره میتونی از گیرنده usb استفاده کنی
اگه همه چی آماده بود وخواستی بخری. مارک dlink و linksys خوبه بنظرم. اون موقع مودم لازم نداری سر هر سیستم یا دستگاهی گیرنده فقط لازم هست.
نقل قول:
اقا من الان 512 دارم سرعتم 60-70 اون زمانم كه ميخواستم بخرم طرف گفت سرعت همينه
الان اگه دو باره تو زمستون شارژ كنم سرعتم عوض ميشه؟
اگه سرعت عوض شه. کمتر میشه. بهتر نمیشه