سلامنقل قول:
نمايندگي كه نميشه گفت
من فروشگاه آكوستيك ديدم داشت
فروشگاه ارمغان تو پاساژ شركا هم قبلا داشت
Printable View
سلامنقل قول:
نمايندگي كه نميشه گفت
من فروشگاه آكوستيك ديدم داشت
فروشگاه ارمغان تو پاساژ شركا هم قبلا داشت
2312 خوبه و 3312 عالی.نقل قول:
بخاطر اینکه پایونیر یه نمایندگی درست و حسابی تر از بقیه داره.البته خود نمایندگی پایونیر هم سر تا پا ایراد داره ولی باز به نسبت شرکت جم که نمایندگی دنون هست بهتره.یاماها و اونکیو هم که نمایندگی اصلا ندارن و خود مغازه دار گارانتی می کنه.نقل قول:
پایونیر بدرد هر بلندگویی نمی خوره.امتیاز های خوبی هم که می گیره بیشتر بخاطر امکانات جانبیش هست که تو قیمت های پایین تر ارایه می کنه.
سلام.
یه پلیر 5996 فیلیپس دارم.الان باید چه چیز های دیگه ای بخرم تا یه سینمای خانگی درست کنم؟
طریقه وصل شدن اجزای مختلفش به هم رو هم توضیح میدید؟ (فقط بگید چی با چه کابلی به چی باید وصل بشه کفایت میکنه!)
؟؟؟ کسی می داند آیا ؟نقل قول:
سلام davood-dعزیز من پس از جستجوی زیاد تنونستم pm6004پیدا کنم شما می تونید آمپهای هم رده و مناسب به من پیشنهاد بدیدdenonیا marantz
دوست عزیز نیست.نقل قول:
من نميدونم! از رايان جان سوال كنيد ايشون جزئيات مدل و بازار بهتر از هر كسي ميدونندنقل قول:
آقا واقعا در تماشای فیلم بین صدای یک سینمای خانگی مثل sony E907 و ست جامو 426 و آمپلی اونیکیو 509 که تقریبا هم قیمت می شوند اختلاف معنا داری وجود داشته باشد؟:20:
سلام به همه عزيزان:20::20::20::20:
من يه سينما خانگي سه بعدي سوني مي خوام واسه تلويزيون 46NX720 بگيرم....:41:
كسي اطلاعات دقيق داره بهم بده....خودم مدل E985 رو انتخاب كردم....:31::31:
ممنون:46:
سلام دوستان
پکیج دنون 1311 شامل چه چیزهایی است
بابت تاخیر عذر میخوامنقل قول:
هنوز دستگاه به دستم نرسیده
فکر کنم فرداشب به دستم میرسه
دوستم همین مدل رو خریده واز امکانات عمومیش راضیه ولی فایلهای خاص رو چک نکرده (مثل فایل های حجیم و کیفیت بالا و همچنین wmv)
بله 100%.البته به شرطی که فیلم دانلودی باهاش نبینی.نقل قول:
دنون 1311 دیگه نیست.دنون 1312 قراره وارد بشه.شامل آمپلی فایر و بلندگوها.نقل قول:
سلام .. من یک sony dvd home theatre / system مدل DAV-ZDZ777 دارم ! میخواستم ببینم کسی میدونه چه جوری میشه بهش میکروفن وصل کرد ؟ من داخل دفترچه راهنماش هرچی گشتم پیدا نکردم ؟؟؟؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟
گیرنده دیجیتال چی بگیرم
full hd 1080p
باشه
hdmi
داشته باشه
و کلا چیزه خوبی باشه و بتونه به خوبی کانالها رو بگیره عذیت هم نکنه
قیمت هم زیره 100 یا دورو برش
از دو ستان خواهش میکنم منو تو خرید یه سینمای خانگی تا 350 تومن راهنمایی کنن .
تلویزیونم LG 42 هست بخاطر همین نظرم رو محصولات LG بیشتر هستش. ولی اگه سینمای خانگی با مارک دیگه تو این قیمت ولی کیفیت و امکانات بهتر سراغ دارین منو راهنمایی کنین
با تشکر
الان بهترین مدل موجود Elcomax MV200 هستش با قیمت حدود 94000 تومن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سامسونگ d455 وقتی از طریق کامپیوتر فیلم نگاه میکنم فقط صدا از طریق دو بلندگو شنیده میشه و حالتهای دیگه فعال نیست با این که فیلم BRRip است و کامپیوتر هم از طریق HDMI وصال است به در گاهHDMI ARC سونی EX700 در صورتی وقتی به x box وصال میکنم صدا 5 کانالش هم فعال است
سلامسلام davood-dعزیز می خواستم نظرتون رو راجع یه yamaha a-s500آمپلی فایر بدونم
من اطلاع ندارم!نقل قول:
بهترين منبع:
[HTML]http://hometheater.blogfa.com/[/HTML]
کسی از دوستان نظری نداره؟:10:نقل قول:
سلام به همه دوستان.امروز عصر در برنامه کلیک در شبکه BBC فارسی یک بر نامه جالب در ارتباط با سیستمهای پیشرفته صوتی و speaker های high-end گران قیمت (مثلا10000پوندی) پخش شد.ضمنا توضیحاتی در ارتباط با نحوه تنظیم محل قرارگرفتن speaker ها در سینماهای خانگی داده شد.دیدنش خالی از لطف نیست.فقط یکی از دوستان زحمت بکشن زمان باز پخش اون رو از داخل سایت بی بی سی در بیاره.یا اینکه یک جوانمردی پیدا بشه و اون روظبط کنه و لینک دانلودش رو واسه بقیه بگذاره.
از لطف و مرحمت دوستان بابت راهنماییهای ارزنده و راهگشا کمال تشکر رو دارم .:27:نقل قول:
با راهنمایی شما اساتید محترم سینمای مورد نظر خریداری شد LG 870HTS :5:
از شوخی گذشته اگه میخواستم منتظر جواب شما باشم فکر کنم عمر تلویزیونم تموم میشد و باید بابت خرید تاویزیون هم از شما راهنمایی میگرفتم:27:
خیلی بی رونق و کمرنگ شده فروم:19:
از سینمای خانگی میشه برا ظبط برنامه های تلوزیون هم استفاده کرد؟
کلا چطوری میشه تصاویر تلوزیون led دیجیتال رو ظبط کرد؟
یه سری از مدلهاش میشه مثلا این مدلی که من گرفتم فقط صدا رو ضبط میکنه (LG 870)نقل قول:
کلا برا منم سواله که چرا پلیرهای DVD و حتی بلوری اینقدر امکاناتشون محدوده خیلی از فرمتها رو نمیخونن یا خیلی هاشون شبکه لن رو ساپورت نمیکنن , منوهاشون ناقصه, حتی بعضی از دیسکها رو هم ساپورت نمیکنن در صورتی که وظیفه تخصصیشون پخش فیلم و تصویره. در صورتی که من یه ----- دارم (ایکس کروزر 400 پلاس) با این که وظیفه اصلیش گیرندگیه با این حال دو تا ورودی USB داره فورمتهای MPEG, divx ,wmv,flv,mkv,vob.mov,mkv.3gp,mp4,xvid,رو من ازمایش کردم ساپورت میکنه پورت لن داره شبکه خانگی رو پشتیبانی میکنه (فایلهای داخل کامپیوتر رو میشه باهاش شیر کرد) قابلیت وب گردی داره موس و کیبورد بهش وصل میشه کیفیت تصویرشم فول اچ دیه خریدم 210 تومن فکر نمیکنم سینمای خانگی یا پلیر با این امکانات زیر 800 تومن باشه سینمای 450 تومنیه خودم هم فقط دارم از بلنگوهاش استفاده میکنم.
سلام به همه دوستان
یه سینما خانگی حداکثر تا سقف قیمت 230 الی 250 تومن میخوام که به هیچ وجه نمیتونم بیشتر هزینه کنم.
ترجیحا 4 بانده باشه (5.1 کانال)
بیس و شفافیت خوبی داشته باشه.
خروجی HDMI
اکثر فرمت ها رو ساپورت کنه.
مارک خاصی مدنظرم نیست.اما سامسونگ یا سونی باشه بهتره.
ممنون میشم زودتر جواب بدید:11:
مارک متفرقه رو نمیدونم ولی اگه تو مایه های سونی و سامسونگ میخای با این قیمت وجود نداره سونی از 450 تومن شروع میشه سامسونگ هم 340 به بالا تو مارک lg هم 4 بانده هاش از 280000 (lh-769hts) شروع میشه که ورودی hdmi و کابلش رو هم داره 850 وات هم خروجی صدا داره. دو بانده های lg هم از 190 شروع میشه (738hts قیمتش 230)-(775hts قیمتش 250) (765hts قیمتش 290 تومنه) همشون هم خروجی hdmi و کابلش رو دارن .ولی به نظر من اگه 4 بانده ی مارک میخوای همون 769hts رو بگیر نیازتو برطرف میکنه با این پول.نقل قول:
البته در مورد lg تصمیمتو زودتر بگیر چون یکی دو روزه قیمتهاش تو سینمای خانگی تو هر مدل 40 تومن رفته بالا تا همه فروشگاه ها نبردن بالا بگیر :46:
-----------------------------
در مورد امضا هم :
سونی رو نمیدونم ولی 9570 lg میتونه
من اين برنامه راديدمنقل قول:
در مورد سينمايي خانگي چيز خاصي نگفت
خيلي كوتاه در مورد اكوستيك و نحوه ضبط صدا توضيح داد.
جالب تمام حرفهاي كه زدند استاد برزين در چند مطلب بخصوص چند مطلب آكوستيك خيلي كامل تر نوشته بودند.
دوستان نظرتون درباره گیرنده های فراسو و X-vision و bright 3406 بدید
سلام به همه دوستان و اساتید محترم.
از اونجایی که برای من سواله که از سینمای خانگی برای چه کاری استفاده میکنن ، چند جواب برای خودم پیدا کردم که با سینمای خانگی از قابلیت صدای فراگیرش استفاده میکنن؟؟آیا صدای زیادی و قدرت زیادی داره و فقط به خاطر اینکه همچن قدرتی توی اسپیکرها (همون اسپیکر های چند تیکه که معمولا برای کامپیوتر استفاده میشه)نیست مجبورن ازش استفاده کنن؟؟و یا به خاطر قابلیت هاش و امکاناتی مثل دالبی دیجیتال ، دی تی اس آی ،و امثال اینها که پشتیبانی میکنه ازش استفاده مکنن؟؟؟
صداي دالبي و دي تي اس 6-7 و 8 كانال صدا در كانال هاي مختلف دارندنقل قول:
وقتي اين صدا ها با چيدمان بلندگو و آمپ در اطراف بيننده قرار بگيره به اون محيط ميگن سينماي خاتگي
خب این درست.نقل قول:
پس یعنی دلیلی که باعث انتخاب سینمای خانگی نسبت به اسپیکرها میشه امکاناتی هست که داره و همین طور قیمت بالایی که داره به خاطر همینه ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز من قصد خرید یک رس.یور پایونیر رو دارم و اون رو به اسپیکرهای لاجیتک 5500z متصل کنم یه دونم ساب براش بخرم چندین صفحه این تاپیک رو خوندم به این نوشته شما برخوردم حالا نمی دونم کاری که می خوام بکنم درسته یا نه
از لاجیتک خیلی راضیم تنها دلیلی که می خوام این کارو بکنم عدم ساپورت اون روی صداهای hd هست مثل
dolby trueHD و DTS-HD
من خودم تازگی ها یه سینماخانگی شارپ خریدم که خیلی ازش راضیم . مشخصاتش رو میذارم براتون تا شما هم استفاده کنید:8:
مدل HT-CN9900DVW Sharp
Terminals
- Power output :Total RMS 600W
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -output type 1080P
- 5.1surround sound [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- playable Disk : DVD, AudioCD, VCD, MP3, CD-R/RW, JPEG, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] playback and karaoke 2Mic
- Dolby digital pro logic
- AM/FM Radio
FM Antenna : Yes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] out(1080p) :Yes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Host :Yes
Dimension
Main unit :430 x 66 x 320 (mm)
Front/Rear [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s : 250 x 1030 x 250 (mm)
Subwoofer : 115 x 421 x 396 (mm)
weight
Main unit :3.4 kg
power
Power Source :AC 220-240V , 50/60Hz
Power output : Total RMS 600W
اینم عکسشه:
سلامنقل قول:
دوست من ضمن اینکه با داشتن سینمای خانگی میتونیم از کیفیت صدای خیلی خوبش استفاده کنیم ، باید بگم که بعضی از مدلهای سینمای خانگی قابلیت پخش فرمت DVD و .... رو داره و ما رو از داشتن DVD Player بی نیاز میکنه. :20:
مثلا" مدل HT-CN9300DVW sharp که این قابلیت رو داره و من به تازگی خریدمش .
فراسو و اون یکی رو من کار نکردم.نقل قول:
xvision چیز خوبیه . اما نسبت به امکاناتش به نظرم قیمتش یکم بالاست که شاید گارانتی مادیرانش برای بعضی ها قیمت رو قابل هضم کنه.
سلام دوستان عزیز!!
قصد خرید یه سینما خانگی خیلی ارزون و خوب (نسبت به قیمت) رو دارم چه گزینه هایی رو پیشنهاد میکنید؟