دوستان خواهشا راهنمایی کنید . بین دو مدل EX-720 و NX-710 و NX-700 چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟ 3D مهم نیست .مهم کیفیت هست مخصوصا واسه بازی !
دوستان خواهشا راهنمایی کنید . بین دو مدل EX-720 و NX-710 و NX-700 چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟ 3D مهم نیست .مهم کیفیت هست مخصوصا واسه بازی !
با سلام
سامسونک 6900
سونی 710
شارپ 820
کدام یکی را بخرم بهتره اولویت اول کیفیت تصویر بعد یو ا اس پی لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم
اکه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم ex720 از لحاظ کیفیت تصویر و 3d چطوری هستش ؟ میگن خوب نیست
سلام...
یه LED سایز 40 اینچ میخوام بگیرم.تا 1 میلیون و 800 تومن میتونم بدم.میخوام اصفهان بخرم با گارانتی.بیشتر از همه هم کیفیت ساخت برام مهمه و پخش فرمت های مختلف (MKV با زینویس و ....).شما چی پیشنهاد میدید؟
سوني 40ex520 از لحاظ كيفيت ساخت و قيمت با معيارهاي شما سازگاره.چون كيفيت ساختش عالي وقيمتش هم فكر ميكنم 1650هست با گارانتي در اصفهان ولي متاسفانه فرمت mkv را فكر نميكنم ساپورت كنه.نقل قول:
اکه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم ex720 از لحاظ کیفیت تصویر و 3d چطوری هستش ؟ میگن خوب نیست
با سلام.من یه مشکل عجیبی با ورودی HDMI تلویزیونم دارم. وقتی دستگاههای جانبی مثل "ر س ی و ر و" یا DVD رو از طریق HDMI به TV وصل میکنم صدا اولش میاد ولی پس از تعویض کانال در
"ر س ی و ر" و یا زدن دکمه HOME روی کنترل DVD کلن صدا قطع میشه!!!نمیدونم چیکار کنم.تا اونجایی که من اطلاع دارم HDMI باید صدا و تصویرو پخش کنه که مال من نمیدونم چرا صدارو پخش نمیکنه.من احساس میکنم مشکل از نرم افزار تلویزیون باشه.نظر شما چیه؟تاحالا با همچین چیزی برخورد داشتید؟
با تشکر.
تلویزیون:led Xvision 40"
DVD player:Lg
"ر س ی ور":X c r u i s e r 250 Hdmi
اگر کیفیت مهمه EX720 بهتره. برای بازی می خواههید؟ بهتون پیشنهاد می کنیم Quattron شارپ رو هم ببینید. کییفیت رنگاش بی نظیره و واقعا جذابه رنگ هاشنقل قول:
به نظر تو پرتال رهنمای خرید زومیت هم یه سر بزن و سئوال کن.
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
شما یه کاری باید بکنید:نقل قول:
1- کابل HDMi رو تست کنید و بزنی به دستگاه دیگه و ببینی سالمه
2-اگر سالم بود نشون میده پورت تلویزیونته. باید زنگ بزنی به شماره 88601636 خدمات پس از فروش مادیرانف پس از دو ساعت در محل شما حاضر می شن و پورت تلویزیون را درست می کنن
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
من به anap هم گفتم از طرفداران کواترون شارپ هستم و مطمئنم کیفیتش خیلی بالاست. در واقع اگر بغل هم بذاری این سه تا رو متوجه میشی که شارپ کیفیتش خیلی عالیهنقل قول:
بعد از شارپ ، حتما 710 سونی و در آخر 6900 سامسونگ. البته اگر پورت usb برات مهمه ، شارپ فیلم های 1080P پخش نمی کنه ولی فکر کنم سامسونگ پخش می کنه و به همین دلیل یه - برای شارپه
در واقع اگر usb برات مهمه باید چیدمان من را از پایین به بالا ببینی
من رو هم راهنمایی کنید:11:نقل قول:
دوستان بالاخره صبرم سر رسید و بعد از دو سال و نیم بالاخره تصمیم گرفتم تا سه چهار روز دیگه یه 42 اینچ lw5700 بخرم از این سایز بزگتر برام امکان پذیر نیست هم به دلیل بودجه محدود هم به دلیل اینکه تو خونه ما بزرگتر از این سایز راه نداره بازم دوستان اگر رهنمودی به نظرشون میرسه از بنده حقیر دریغ نکنند
پس برم بخرمex720 آره؟
با سلام
دوستان کدوم یک رو پیشنهاد می کنید ؟ 52LE820M شارپ یا 46C8000 سامسونگ؟
یه دفعه به ما که ذسید همه اساتید کجا رفتن!!نقل قول:
سلام دوستان
شما جای من بودید کدام یک از این گزینه ها رو انتخاب می کردید :
1-سامسونگ C8000 55 : 3.850.000
2-سونی NX815 55 : 3.250.000
ممنون میشم بتونید منو با دلیل راهنمایی کنید
من الان خودم دارم می گردم یکی بخرم
ex720 1500000
hx800 1600000
یکی هم نیست دقیق مارو راهنمایی کنه میگن سرعتش 1ثانیه عقب مثلا شوت میزنی 1 ثانیه بعد تو تلویزیون میبینی موندم والا یک استاد مارو راهنمایی کنه لطفا
سلام
اینجا کسی از امیر کالا خرید کرده؟
میخواستم بدونم میشه با خیال راحت ازشون خرید کرد؟:13:
با 700 یا 800 تومان لطفا یه LED TV مناسب به من معرفی کنید
چرا دیگه کسی نیست راهنمایی کنه ؟
چون به علت امتحانات دانشگاهها اکثر بر و بچ سایت فعلاً در گیرند.
سلام
به نظرتون بهترین تلوزیون زیر 800 تومن چیه؟
نمیخواد فول اچدی باشه
نظرتون درباره پلاسمای 42pj350 الجی چیه؟
دوستانی که دنبال LED یا LCD دارای قابلیت PVR هستند باید بگم که تلویزیونهای صنام دارای قابلیت ضبط روی USB هستند.
[URL]http://www.sanamel.com[URL]
آره عزیزنقل قول:
ex720 کیفیتش خوبه و کیفیت سه بعدیشم خوبه ولی َctive shutter هست
ولی اون مدل الجی که پیشنهاد کردی passive هست. مزایای passive نسبت به active را می دانی؟ باتری نیمخوای opassive و قیمتش مناسبتره و همه اون مواردی که در تبلیغات lg نشون میده
در کل اگر میدونی تفاوت ها رو به این شایعه که میگه کیفیت ex720 خوب نیست گوش نده . چون کیفیتش خیلی خوبه
من جفتشو پیشنهاد می کنم ..
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
حتما تلویزوین LE820 انتخاب برتر و قوی تری هست. کیفیت این تلویزیون واقعا عالیه آریان جان.. خودت باید بری بازار از نزدیک ببینی و عاشقش بشینقل قول:
البته خوب علتش هم پنل ژاپنیه که داره. اگر مثلا lg را با سامسونگ مقایسه کنی عادلانه است. ولی مقایسه ای که کردی به نظر من یه مقدار ناجوانمردانه است. چوننل کره ای را با ژاپنی مقایسه کردی
دوستان با توجه به قیمت های زیر کدام مدل رو پیشنهاد می کنید؟
SONY HX800:40":1480
SONY NX710:40":1590با پایه آلومینیومی
SONY NX720:40":1720
SONY NX720:46":2400
SONY EX720:40":1430
SONY EX720:46":2000
SAMSUNG:
D6000:40":1500
D6000:46":1750
D6600:46":2050
سلام
آیا هنوز هم VT20 بهترین پنل 3D است؟
خیر.نقل قول:
الآن پلاسماهای Panasonic VT30 و SAMSUNG PND8000 بهتر از VT20 هستند.
و امتیازهای بیشتری از سایتهای رویو گرفته اند.
برای مطالعه بیشتر میتونی به سایت Cnet مراجعه کنی.
[HTML]http://reviews.cnet.com/televisions/[/HTML]
با سلام.من میخوام یک led بخرم.راستش نمیدونم چی بخرم.شنیدم سونی خوبه ولی از سامسونگ هم تعریف میشه.من میخوام بدونم کدوم برند و کدوم مدلشو رو بخرم بهتره.قیمتشم از 2000000تومان بیشتر نشه.خواهش میکنم کمکم کنید.ممنون.
SAMSUNG 40C6960 = 1.600.000
SONY 40EX720 = 1.990.000
اگه یه خرده بیشتر هزینه کنید میتونید سامسونگ 46C6260 رو بخرید که 2.089.000 است. بخاطر سایز بزرگتر انتخاب مطلوبتریه ضمن اینکه امکانات خوبی هم داره.
مدل سونی سه بعدی است و مدل سامسونگ دو بعدی است.
دوستان بین سه مدل سونی 40hx800 و40ex720 و 46x500 کدام رو برای دیدن تصاویر کانالهای ماهواره پیشنهاد میدن؟هر سه مدل تقریبا توی یک رنج قیمتی هستن
دوست عزيز ex500 اصلا lcd هست و دوتاي ديگه led و هم 3d هستند.نميشه مقايسه كرد.شايد منظورت ex520 بوده از ex500نقل قول:
ولي در كل اگه سايزش واست مهم نيست ex720 بگير
دوستان الان بهترین های 55 اینچ سه بعدی چه مدل هایی هستن ممنون می شم با اولویت یه 5 تایی رو مشخص کنین با تشکر
واقعا ممنون.من امروز رفتم یه سری به نمایندگی سونی و سامسونگ زدم.تو نمایندگی سونی مدل ex520 رو بهم معرفی کردن و تو نمایندگی سامسونگ همین مدل c6960 رو بهم معرفی کردن.رنج قیمتشون زیاد با هم فرق نداره و امکاناتشون هم باهم تقریبا یکیه فقط این motion flow سامسونگ از سونی بیشتره .میخواستم از شما به عنوان یک آدم حرفه ای کمک بگیرم.من واقعا موندم.هر کدومشون از جنس خودشون تعریف میکنن واز اون یکی بد تعریف میکنن.حالا به نظر شما کدوم مدل و برند بهتره.ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم.اگه کمکم کنید ممنون میشم.نقل قول:
سلام
دوستان سایزهای تلویزون های سونی و سامسونگ و ال جی رو میخواستم و همچنیم مشخصات فنی هرکدوم
واووووووووووووو:39::39::39:نقل قول:
دوست عزیز این چه سوالیه:24::24::24:
تازه مشخصات فنی هر کدوم هم بزاریم
لطفا توی تاپیک های این انجمن چستجو کنید تا با مدل ها و مشخصات هر کدوم آشنا بشید
من به شما پیشنهاد میکنم شما اول یه سر برید بازار تا یه چیزایی دستتون بیاد یا به سایت های اصلی این شرکت ها مراجعه کنید
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
من به جای شما باشم 6960 رو میخرم چرا که حتی میتونید فیلمهای فول اچ دی با پسوند mkv رو از طریق usb پخش کنیدنقل قول:
من کیفیت 2 تا رو دیدم به نظر من 6960 سر تره
یه سوال:الان رفتم تو سایت گلدیران
مدل ال ای دی سایزر 37اینچ فقط یه مدل داره درسته؟
ولی سایزر 42 چند مدل؟چه فرقی دارن این نوع های مختلف سایزرهای 42؟
منم چندوقته پيش سر دو راهي كه شما الان گير كرديد بودم و با پرس و جو ها و تحقيقات زياد ex520 را انتخاب كردم.والانم خوشحالم از اين انتخاب.نقل قول:
چند روز پيش هم به ورژن جديد آپديتش كردم و ساپورت از فرمت wmv برنامه ي skypee , ...بهش اضافه شد
از لحاظ قابليت هاي اينترنتي هم عاليه و فكر ميكنم بهترين باشه.
نرم افزار و منو و ابزارهاي اينترنتي و همه ي امكانات اين مدل به جز مسايل مربوط به تصوير درست شبيه به hx925 آخرين مدل سوني هست.يعني همه ي مدل هاي 2011 به يك شكل هستند.
سلام بر دوستان
نظرتان را در مورد خرید ال سی دی 32
از بین مدل های زیر را بفرمایید
مدل جدید 3300 و مدل های 560 و 320
با تشکراززحمتی که میکشید
نقل قول:ممنون از اینکه پاسخگویید.ولی واقعا ببینید دوباره مشکل شد. یکی گفت سامسونگ و یکی گفت سونی.وهرکسی هم انصافا دلایل منطقی میاره.حالا به نظر شما کدوم مدله که حرف آخر رو تو کیفیت و قابلیت میزنه؟اگه کمکم کنید ممنون میشم.چون همونطور که گفتید واقعا شده یک دوراهی.نقل قول:
از نظر امکانات و کیفیت تصویر و دیزاین C6960 انتخاب مناسبتری است.نقل قول:
واقعاً نمیشه از امکانات خوب C6960 مثل motion flow و USB Movie به راحتی گذشت.
با سلام خدمت اساتید
چند وقتی میشه که به دنبال تحقیق در مورد تلویزیونهای ال ای دی هستم و روی
کاغذ به این نتایج رسیدم :
1- Sharp LE 830m
2- Sharp LE 820m
3- sony HX800
4- Philips 8605
5- Sony EX720
6- Lg LE 8500
هدف من خرید یک گزینه از اینهاست که بیشترین عمق رنگ مشکی با بهترین کیفیت تصویر و دقت رنگ رو داشته باشه.
بررسیهای سایتهای معتبر رو هم خوندم ولی چون هیچیک رو از نزدیک ندیدم نمیتونم انتخاب نهایی رو انجام بدم. اگر امکان مقایسه اینا کنار همدیگه فراهم بود من الان مردد نبودم.
من دلبسته سونی بودم ولی چند وقتی هست که یاد گرفتم در قید و بند برند نمونم چرا که اسم همیشه با کیفیت همراه نیست و هر برند معروفی هم نمونه قوی داره وهم ضعیف.
به عنوان نمونه : گزینه 3 هم با اینکه Local Dimming داره ولی در زمینه Clouding از گزینه 2 که این قابلیت رو نداره ضعیفتره( البته به دنبال بی ارزش معرفی کردن این گزینه نیستم بلکه میخوام بگم با پولش میشه انتخاب بهتری داشت). پس واسم مهم نیست که حتی سامسونگ یا ال جی بخرم.
واسه همین از شما میخام بهم کمک کنین و بهترین انتخاب ممکن رو تا حد قیمت 2.5 میلیون و سایز 46 به ترتیب اولویت با ذکر دلیل معرفی کنین.
البته گزینه انتخابی شما میتونه غیر از این موارد باشه و ملاک انتخابتون قیمتهای شرکتهای داخلی و نمایندگیها نباشه. فرض کنید به بازار بانه یا دبی دسترسی دارید.
با سپاس
با عرض سلام و خسته نباشید به فعالان این این بخش...
یه سفر به بانه واسم پیش اومده میخوام واسه خونه یه تلیویزیون lcd بخرم.....میخواستم از شما مشورت بگیرم بهترین تلویزیونی که توی شهر بانه میتونم تا قیمت 1.100 "حداکثر" بخرم چیه چون خودم اونجا نمیرم یکی از آشنایان هستن....
مهم هم واسم نمایش رنگ و اگر هم قابلیت تطبیق با dlna ویا قابلیت اتصال به اینترنت هم داشت عالی میشه اما خودم فکر نکنم تو این قیمت گیرم بیاد از نظر پورت هم حداقل 3 تا hdmi رو داشته باشه ......و مشکل تلتکست فارسی رو نداشته باشه....
منتظر جواب های ما عزیزان هستم