سلام
6 فروردین به ارم نت درخواست قطع سرویس دادم سرویس رو قطع نمی کنه بهانه قطع سایت مخابرات دارند ارم نت چند روزه سرویسا رو قطع رانژه میکنه؟
Printable View
سلام
6 فروردین به ارم نت درخواست قطع سرویس دادم سرویس رو قطع نمی کنه بهانه قطع سایت مخابرات دارند ارم نت چند روزه سرویسا رو قطع رانژه میکنه؟
زنگ بزن به بقیه ISP ها ببین اونها هم همینو میگن یا نهنقل قول:
شبانه همیار از چه ساعتی شروع می شه؟تا چه ساعتی؟
user name و password رو باید عوض کنیم یا خودش اتوماتیک هست؟
ممنون
2-7 اتوماتیکهنقل قول:
با سلام بهترين گزينه هميارنت هس منم اول از هميارنت گرفته بودم ولي زد زير دلم قطعش کردم رفتم از ديتانت دزد گرفتم شبانش بر خلاف هميارنت که 5 ساعته اون 4 ساعته بعدشم چنان اين نامردا سرعت دانلود رو پايين ميارن که از شب بيداريت پشيمون ميشي و به اين نتيجه ميرسي که اگه روزانه دانلود کني و حجم بخري خيلي راحت تري تازه اگه يک مگابايتشم تو روزانه دانلود رده باشي تمامشو از حجمت کم ميکنن و خيلي مشکلات ديگه که سرتونو درد ميارم حالا هم که راضي شدم قيد پولمو بزنم برام قطعش نميکنن که دوباره برم از هميارنت بگيرم آخرشم ميرم تنظيم مقررات ازشون شکايت ميکنم
سلامنقل قول:
دیتانت از کدوم ISP بهتون سرویس دارده؟ فکر کنم صبانت بهتون داده باشه چون شبالنش 3تا7 میگید هست
کدوم مرکز هستید؟
تنظیم مقررات هم یکی هستن مثل همونها(همشون یه .... هستند)
شماره تنظیم مقررات هم فکر کنم این بود:
6473007-6473008
6473020
یا 646 بود
ای بابا حالمون گرفته شد.:13: حالا شما که 1 مگ داری دیگه چرا 30 بیشتر سرعت نداری؟نقل قول:
اگه اینجور باشه شاید رفتم برا خونه جدید از همیار گرفتم.
راستی من تو سایت همیار 2 مگ یا 5 گیگ ترافیک هیچکودوم نمیبینم زده باشه!؟
تو سایتش نزدهنقل قول:
خواستی بگیری بگو تا بگم دوستمو به عنوان معرفت معرفی کنی
1مگشون فکر کنم 2مگ میبندن قبلا که 2مگ میبستن
فعلا روزانه ارم نت خوبه... این چند روز که مشکلی واسم پیش نیومده...
خدا به ماتریکس خیر دنیوی و اخروی بدهد ...
دسنشون درد نکنه ....
با سلام خدمت همگي دوستان،بنده از هميارنت اينترنت گرفته بودم نميدونم چي شد زد زير دلمون يا فريب چرب زبوني فروشنده هاي ديتانت رو خوردم و به هميارنت گفتم که خطمو قطع کنن و وقتي با تواضع کامل پرسيدن مشکلتونو بگين تا حلش کنيم با هزار ناز و عدا گفتم سرعتتون کمه گفتن هر چند قانع نشديم ولي مشکلي نيست سرويستونو قطع ميکنيم.وقتي بعد از 14 روز اينترنت از طريق شرکت گور به گور شده ديتانت برقرار شد تازه فهميدم که بلانصبت شما چه غلتي کردم سرعت روزانه که اصلا با هميارنت قابل مقايسه نبود شبانه هم يک ساعت کمتر بود اونم از ساعت3تا7
تازه از 3:15 سرعت به شدت کم ميشد تا 6:45.من که تا قبلا حتي تو شبانه رايگان1.5گيگ دانلود کرده بودم حالا بايد برا دانلود 100مگابايت از شب تا صبح سيستم رو با اين برق گروني روشن ميذاشتم تا ساعت 8 تموم بشه تازه بعدشم همشو جزو حجم دانلودم حساب ميکردن.خلاصه با توپ پر رفتم سراغ شرکت کلاهبردار ديتانت گفتم سرويسو قطعش کنين و پولمو پس بدين نميخام بعد از چند روز دوندگي گفتن يکماه ديگه پولتونو ميديم برا قطع کردن سرويس هم مخابرات گفته چون کابل نداريم قطع نميکنيم.زنگ زدم به هميارنت گفتن دروغ ميگن ميخان قطعش نکنن که استفاده کني و بعدش بگن بعلت استفاده پولتونو پس نميديم الان مجبور شدم از طريق سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات ازشون شکايت کنم چون راضي شدم قيد پولمو بزنم ولي حتي سرويس رو هم قطعش نميکنن.اين تجربه تلخ منه ولي ديگه قدر شرکتهاي خوبي مثل هميارنت رو ميدونم
دیتا نت از فن آوا سرویس میدهنقل قول:
منم قبلا داشتم
خیلی افتضاحه ، خیلی پست هستن
آشغالدزد عالم ارمنت :41:
دیگه حالم از تمام isp های کلاهبردار به هم میخوره
نقل قول:
چه اتفاقی رخ داده؟؟؟
سلام
ادرس سایت ارم نت چی هست می خواستم
اکانتم رو چک کنم
مثل اینکه فیلتره
این پارس انلاینم با عیدی دادنش منو گول زد
دو ر وز اول رایگان روزانه توی مرکز ابوذر با سرعت 190 دانلود می کردم روز سوم هم به این فکر گذاشتم دانلود
9 گیگ کم شد !!!!
سلام دوستان
الان توی شهرک گلستان کدوم شرکت بهتره؟
دانلود شبانه می خوام
خودم پارس آنلاین دارم
امسال یه گیگ بیشتر عیدی نداد
یادش بخیر پارسال گفت تا سیزده فروردین دانلود نامحدود
60 گیگ دانلود کردم گفتم شاید امسالم همین کارو کنه ولی نکرد
سلام دوستان.
خیابون پاییز بلوار پاسارگاد هستم درخواست خط تلفن دادح تا هفته دیگه میکشنش.
کافو مرکز آزادگان .قبلا جمهوری بودیم پارس انلاین داشتم واسه شبانش خوب بود 6 گیگ هم تو حسابم مونده به نظر شما بهترین سرویس دهنده این مرکز (ازادگان) با پیش شماره 837 چه شرکتیه?
ارم نت سرعت شبانه و روزانه اش رو دوباره کم کرد روی 38 کیلو .کسی تایید میکنه .......................
شرکت آسیا تک در بقیه استان ها بجز فارس از ساعت 2 تا 9 صبح سرویس شبانه داشته و حدودا شبی بین 1تا 6 گیگ دارند .....
بدترین پشتیبانی آسیاتک در شیرازه که نصیبه ما شده ..........
برای من که مثل قبل هستنقل قول:
اره چون تو فارس با مخابرات شریک هستندنقل قول:
پشتیبانهاش بد نیستند ولی یه پشتیبانی شبانه دارند اگه نمیذاشتن بهتر بود:27:
تایید میشه، سرعت مثل قبله.نقل قول:
اما در مورد پشتیبانی منم مثل اون دوستمون راضی نیستم. اون از اون برنامه که گذاشتن الکی میگه 40 نفر جلو شما هستن. اونم از دروغ هاشون که البته تو تمام شرکتها یه چیزه کاملا عادی هست.
کسى نىست ىه راهنماىى کوچىک به ما بکنه؟نقل قول:
سرویس 128 ارم نت ... به نظرتون چه جوره ...15 فروردین 91 ساعت 10 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرض ندارن که وقتشون را تلف کن برای نوشتن همچین برنامه ایخوب هر وقت به مشکل بر میخوره اینترنت ملت میریزن زنگ میزنن به پشتیبانینقل قول:
امشب سرعت کم شده.....:41:
تایید میشه.. امشب سرعت ارمن نت شبانه اش خیلی داغونه ..... کسی دیگه هم هست؟....
تایید میشه فعلا مشترک جدید هم نمیگیرین به دلیل قطعی سایت مخابراتنقل قول:
نه عزیز من. این اتفاق در عرض یک شبانه روز رخ داد، اونم چند ماه پیش. قبلا خیلی سریع جواب میدادن.نقل قول:
ممکنه چند تا از پشتیبانی هاشونو کم کرده باشن.
به هر حال خوب نیست:2:
خب با توجه به اینکه نتایج نظرسنجی جدید تاپیک شاتل رو دیدیم از مدیران تقاضا دارم تا نظرسنجی مربوط به این بخش رو هم با اضافه کردن سرویس دهنده های جدیدی که توی نظرسنجی بالا نیستن از اول قرار بدن تا دوستان در انتخابشون دچار مشکل نشن
تایید میشهنقل قول:
اینم لیست شرکتهایی که تو زمینه اینترنت توی شیراز هستند
امین نت
ارم نت(آسیاتک)
ایرانسل(وایمکس)
آرانیک(شاتل)
پارس آنلاین
دیتانت(فن آوا)
صبانت
لاوان(لایزر)
ماتریکس(داتک)
مبین نت(وایمکس)
همیار(پیشگامان)
سرعت شبانه برای من از بعد از عید بالاتر از 20 نمیاد...128 دارم،این عادیه؟نقل قول:
ارم نت(آسیاتک)
نه عادی نیستنقل قول:
برای ما مثل قبل هست
خوب شما میگین چی کار کنم؟؟من مرکز مدرس هستم.
دیشب میخواستم چنتا فایل دانلود کنم. سرعت خوب نبود. تایم اوت شدید داشت... (ارم نت)
منم مدرسمنقل قول:
توی تنظیمات دانلود منیجر قسمت ارتباط با شبکه تعداد حداکثر ارتباط را بکن 16 تا
دانلودهای همزمات توی صف هم زیاد کن
و از همه مهمتر هم لینکهایی هست که برای دانلود میگزاری سعی کن لینکهای همزمان از چند تا سرور باشه
سلام دوستان. تو شهرک گلستان کدام شرکت سرعت خوب و پایداری ارائه میده. برای دانلود شبانه بیشتر در نظر دارم. و اینکه به نظرتون چه سرعتی رو بگیرم. چون شنیدم شبانه اکثر شرکتها همه ی سرویساشون رو یه سرعت میاد. برای اولین باره که میخوام مشترک adsl بشم. ممنون
دیشب و شب قبلش سرعت دانلود شبانه ارم نت خیلی داغون بود همش تایم اوت می داد ، بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟؟؟
تماس که گرفتم گفت چند روزه که مشکل داریم احتمالا تا اواسط هفته دیگه مشکل حل می شه ....
جالبه که فقط شبانه اش مشکل داره :13::13:
آقا منم سوالم همینه لطفا یکی جواب ما 2 تا رو بده . مرسینقل قول:
:40: